15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Bitcoin Designate Prediction, ko se BTC dvigne za 4 % od najbolj priljubljenega dna – kje je naslednji cilj BTC?

- Advertisement -

Bitcoin, glavna kriptovaluta, je doživel temeljni skok v višini 4 % glede na svoje trenutno dno.

To kroženje navzgor je sprožilo radovednost med trgovci in trgovci, ki si resnično želijo izvedeti, kam se vrednost Bitcoina usmeri pozneje. Kot udeleženci na trgu natančno vizualno prikazujejo enoto neprekinjenega označevanja, skrivajo vpoglede agentov in napovedi za naslov izvedljivih ciljnih ravni za Bitcoin. V tej napovedi za oznako Bitcoin lahko analiziramo sodobne tržne predpogoje in trende, da izdelamo napoved za znamko Bitcoin in govorimo o navidezno poznejšem cilju za BTC.

Regulativne novice, ki vplivajo na kripto trg; Demokrati si prizadevajo za avtoriteto SECSodobna gonja s kroženjem regulativnih novic je kritično vplivala tvegana želja trgovcev po hrani, medtem ko vlade po vsem svetu poskušajo povečati spremembe v sektorju kriptovalut. Demokrati v zakonodaji ZDA so med udeleženci odbora razposlali memorandum, katerega cilj je utrditi avtoriteto Securities and Alternate Charge (SEC) nad kripto. Dokument, objavljen na Can tudi preprosto 10, trdi, da je treba večino digitalnih virov kategorizirati kot vrednostne papirje. Predsednik SEC Gary Gensler celo nakazuje, da bi lahko vozlišča skupnosti kršila pooblaščene kazalce za vrednostne papirje. Prav tako je Odbor za finance Združenega kraljestva strogo določil pravila maloprodajnega kripto trgovanja in naložb kot iger na srečo, pri čemer se je uskladil z mislijo o “enakem tveganju, enakem regulativnem rezultatu”. ” Predsednica finančnega odbora Harriett Stanley 1st Earl Baldwin iz Bewdleya izpostavlja bitcoin in eter, ki predstavljata 2 tretjini skupne tržne kapitalizacije kriptovalut, kot “nekrita” vira. Poleg tega prihajajoči $700 milijonov Bitcoin tedenskih izbir poteče dne Lahko tudi preprosto 19 prav tako lahko igra resnično veliko značilnost pri določanju, ali bo vrednost padla pod $27,13.Bitcoin DesignateSodobna vrednost Bitcoina znaša $27,27, v spremstvu 26-urni obseg trgovanja $13.7 milijard. V zadnjem 19 ur je Bitcoin doživel 0. 28% razširiti v mark. Bitcoin drži mesto pavze na CoinMarketCap s tržno kapitalizacijo za bivanje $376.7 milijard. V obtoku ima ponudbo 15,400,250 BTC gotovina, medtem ko je najvišja ponudba omejena na 20,,10 BTC gotovina. Par BTC/USD se trenutno srečuje z odporom na $27,134 in uspešen bikovski preboj nad to raven bi prav tako lahko spodbudil znamko BTC v nasprotovanje $17,400.

Prisotnost dvojnega zgornjega vzorca krepi to potrebno raven in korak naprej pri $21,700 je sposoben potisniti dodatne BTC v nasprotju z $27,28.Bitcoin Designate Chart – Vir: TradingviewNa zadnji strani taktike je takojšnje povečanje za Par BTC/USD je vzpostavljen pri $20,400 , kršitev pod to raven pa bi prav tako lahko povzročila upad BTC v nasprotju z $20,134.Indeks relativne moči (RSI) in prenos življenja kot konvergenčna divergenca ( MACD), dva vidna tehnična indikatorja, trenutno kažeta nevtralno tržno situacijo za Bitcoin.

Cena Bitcoina kaže nestanovitnost in niha nad in pod 24-dnevno eksponentno prenosljivo življenje kot. To odraža mešano mnenje med trgovci glede poti trga.Ta dan je $26,735 temeljnega pomena. Vzdrževanje vrednosti Bitcoina nad to ravnjo nakazuje, da razmišljate o iskanju pozicij, pri čemer cilji spleta tarnajo na $27,250 in nedvomno $21,650.Plot zaprt BTC ZdajVisoka Kriptovalute, ki jih je treba iskati 114203Cryptonews Industrial Focus on crew je pripravil seznam obetavnih kriptovalut za 1530, ki kažejo solidno izvedljivo. Ti prikazi kriptovalut zajemajo temeljne možnosti za razvoj v bližnji in daljni prihodnosti.

Zavrnitev odgovornosti: Industrijski fokus na vidike dodelitve upošteva vpoglede navdušenih igralcev iger v kripto industriji in ni le del uredniškega gradiva Cryptonews.com. Reševanje Končni pooblaščenec za zaprtje/prodajo kriptovaluteCryptocurrency Namenski sledilnik – Vir: Cryptonews Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice Kratek 3-minutni pogled na današnje kripto novice!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -