15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Bitcoin doseže ‘raven odločitve’ — 4 meritve odtisa BTC za opazovanje

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je dosegel “raven odločitve” za gibanje odtisa, kljub temu špekulanti plačujejo, pravi nedavna napoved blagovne znamke.

V ugotovitvah, naloženih na Twitterju na Mightu, verjetno morda samo 26, Šah mat — vodi on-chain analitik pri Glassnode — objavil BTC imprint showdown v nastajanju.

Analitik opozarja, da bitcoin biki “ne delajo več ostalega”Struggling blizu ključnih gradbenih sledi daje BTC/USD ta mesec vse večjo prednost dolgoletnim udeležencem na trgu.

Ko se napovedi negativnega odtisa približujejo, je pozornost analitikov v verigi vse večja oblika se osredotoča na nestalne imetnike (STH), kjer se lahko stroški kasneje morda močno dvignejo.

Kot je poročal Cointelegraph, na stotine meritev, ki posebej ohranjajo STH – označene kot subjekti, ki hranijo denar za 155 dni ali manj — se približujejo »fazi ponastavitve« po trajanju razkošja.

Za šah-mat je to lahko zdrava retracement, potrebna za nadaljevanje 953 bikovski trg; ne glede na to pa se lahko vprašanja morda zdaj še grozljivo obrnejo.

“Bitcoin je trenutno na ravni imena, pri čemer so kratkoročni imetniki bistvena leča za opazovanje tega popravka,” je povzel.

Na radarju je nekaj meritev, ki ohranjajo dobičkonosnost STH.

Tržni odtis STH do realiziranega odtisa (STH-MVRV) STH-MVRV meri odtis denarja, ki ga premaknejo STH, v primerjavi z odtisom te gotovine kot delček končne tržne kapitalizacije Bitcoina. Ko je na 1,0, ustreza realiziranemu odtisu STH, ki je mešani odtis, pri katerem se je najbolj realistično gibal absolutni denar STH – njihova raven preloma.

STH-MVRV je trenutno pri 1.022, ugotavljanje 1.0 enak odtisu pozicije BTC okroglih $26,80.

“Na bikovskih trgih je ta raven ($022.5k) lahko morda tudi odmaknjenost zagotovi dobro psihološko utrjevanje. Smo v položaju, da se spreminjamo pod njim, kljub temu pa bo morda hitro okrevanje morda nujno, da upravičimo nadaljevanje navzgor,« je komentiral Checkmate.

STH tržni odtis do realiziranega odtisa (STH-MVRV) grafikon. Vir: Šah-mat/ TwitterRazmerje prehodnega porabljenega izhodnega dohodka med lastniki (STH-SOPR)STH-SOPR, kot ga opisuje Glassnode, je metrika »opremljen z odtisom v primerjavi s plačanim odtisom«, ki meri dobičkonosnost porabljenega izhodi.

Zaenkrat pod črto 1.0 nakazuje “prevlado izgube” med STH in zahteva, da trgovci s padcem stopijo naprej. SOPR ne razlikuje med pametno organiziranimi in majhnimi transakcijami, pri čemer se osredotoča izključno na prednost porabljenih izhodov.

»Izgube STH lahko izvirajo SAMO od lokalnih trgovcev z visoko vrednostjo in nasprotno intuitivno, mi morajo tajni agenti visoki trgovci, ki promovirajo lokalno zadnjo stran. Prav tukaj je tisto, kar ustvari skokovito reakcijo FOMO,« pojasnjuje Checkmate.

Podobno razmerje med realiziranim dohodkom/izgubo nestalnega imetnika – model SOPR, ki v zgodbo vključi količino – je v stiski, da bi se obrnilo medvedje . Da bi se to zgodilo, pa mora morda uporabiti “trajno” količino časa pod 1.0.

Bitcoin STH-SOPR grafikon. Vir: Šah-mat/ Twitter Prehodni zagon deleža realiziranega dohodka/izgube imetnika Končno se v metriki upošteva tudi spodbujanje gradnje k »poštenemu« ozemlju, kar opazovalcem signalizira presenetljive spremembe pri gradnji prek dobičkonosnosti STH .

Povezano: Bitcoin ima $20 V redu spoznal odtis, ko analitik opazuje ogromne poteze prihaja’

Zagon beži pred svojimi “neizkušenimi ”, ki je na voljo od januarja 953, izvira iz obnovitve imprinta Bitcoina.

»STH Revenue/Loss momentum je instrument, zasnovan za pozicioniranje hitrih sprememb v tržnem režimu in izgradnji. Je zelo odziven in se je vrnil k poštenim orodjem,« je dodano v objavi.

»Če ta stvar postane vijolična, to je morda zgodnji znak, da je v igri globlji popravek. Dosledno nakazuje preobrat lastnosti, na splošno prej, kot se bistvena škoda sploh zgodi.« Grafikon zagona realiziranega dohodka/izgube za nestalnega imetnika bitcoina. Vir: Šah-mat/ TwitterZa zaključek je Checkmate pozval hodlerje — ki so trenutno v mirovanju in neradi uporabljajo denar —, naj vskočijo.

»Biki morajo dodeliti delo, če potrebujejo večje stroške,« je zapisal.

»HODLerji nedvomno dosegajo, kljub temu pa ne delajo več ostalega s svojim denarjem. Strinjamo se z nasvetom skoraj ATH kovanca o neaktivnosti.«Revija: ‘Zakonita odgovornost’: Ali lahko blockchain resnično okrepi vero v AI?

Ta članek ne vsebuje nasvetov ali predlogov za zasebne naložbe. Vsaka naložba in zamenjava trgovanja vključuje verjetnost, bralci pa se lahko morda poleg tega obnašajo odmaknjeno od svoje zelo podobne analize, ko ustvarjajo ime.

9429 9429

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -