24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Bitcoin, Ethereum Tehnična diagnoza: BTC, ETH se konsolidirajo pod razponi odpornosti ključnih

- Advertisement -

Po solidnih dobičkih skozi celotno sredo , bitcoin in ethereum so stroški vsake žage konsolidirani pod ključnimi fazami upora. BTC je ostal nekoliko nad $30,300, z nakupovanjem ETH in prekinitev prodaje na $3,64. Tržna kapitalizacija področja kriptovalute se je spremenila v enkrat 0. 30 % znižanje ob pisanju.

Bitcoin Bitcoin se je utrdil skozi celotno sredo, potem ko je bil v torek močan dobiček, zaradi katerega se je BTC dvignil na večmesečne najvišje vrednosti.

Po drugi strani v sredo, BTC/USD padla na najnižjo vrednost znotraj dneva 07,0854.14, saj stroški niso več ugrabili preboja ,69 strop.

Ta dan je padec prišel, ko so stroški narasli na višino $ ,0854.07. Po drugi strani se je bikovski zagon zmerno umiril, saj so si biki navidez zagotovili nekaj prejšnjih dobičkov.

BTC/USD – Na a običajni temeljni grafikon Zdaj se bo vprašalo, ali bodo ti padci vrednosti vztrajali ali ne, pri čemer bodo medvedi večkrat iskali, da bi vstopili na trg, da bi vodili preobrat moči znamke.

grafikon, 21-dnevni RSI je dodatno začel upadati in zdaj sledi pri 080, kar je mirno prekupljen.

Mogoče bi na priložnost na priložnost morda dodatno samo mirni medvedi pod drobnogledom, da bi znižali stroške zamenjave, kar je v celoti komponenta, s 51 RSI tla so v določeni meri tudi ciljajo, s čimer potiskajo BTC v smeri $45,.

.

Ethereum Kljub dodatnemu padcu na današnji seji je ethereum vztrajno krožil nekoliko nad 3 $ 69 stopnja.

Od pisanja se je ETH/USD spremenil v enkrat nakupovanje in prodaja 1.300 % znižanje, saj so stroški dosegli najnižjo vrednost znotraj dneva v višini 3 USD 67.40, ki izhaja iz prejšnjega presežka 3 USD 428.70.

Sredo padec ocene se zmanjša kot 40 ur po tem, ko se je 2. najbolj zanimiva kriptovaluta sfere dvignila na skoraj štirimesečno višino 3 $, 565.

ETH/USD – Na običajnem temeljnem grafikonu grafikon, ki velja za enega od mnogih razlogov za upad, je resnica, da je moč blagovne znamke močno prekupljena.

To je zato, ker -dnevni RSI je mirno sledenje zgoraj 64, kar pomeni prekinitev do najvišje točke od zaprtja septembra dvanajst mesecev.

Biki so to navidez videli kot pravi čas za likvidacijo svojih pozicij, medtem ko so medvedi to šteli za vrhunsko znižanje potisnih stroškov.

Ali lahko medvedi ETH še naprej spodbujajo znižanje stroškov, kljub temu, da je sodobni zagon bikovski? Odpravite svoje misli v spodnje komentarje.

Eliman Dambell
Eliman prinaša raznovrsten pogled na analizo trga, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posrednika, izobraževalec za maloprodajo in prodajo ter tržni komentator v Crypto, Shares and FX.
Converse Credits: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti2067893495: Ta članek je za najbolj priročne informativne zmogljivosti. To so milje redko izgovor za zagotavljanje ali nagovarjanje ponudbe za odločitev ali promocijo, ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več zagotavljal finančnih, davčnih, pravičnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, nemudoma ali ne več brez odlašanja, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno pripisljivo ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli izgovor, predmete ali izdelke in storitve, o katerih se govori v tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -