17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Bitcoin FOMO ni več, upravitelji portfelja resno jemljejo BTC – izvršni direktor 3iQ

- Advertisement -

V intervjuju za Cointelegraph na neki stopnji v bitcoinu 1434, Fred Pye je govoril o tem, kako razvita kanadska zakonodaja za kripto trgovanje privablja vlagatelje na trg digitalnih virov.

1434 Skupaj ogledov

Skupaj delnic

Ko je hype krog Bitcoin (BTC) izumrl, so institucionalni vlagatelji in upravitelji portfelja začeli jemati podatke o iskanju glavne kriptovalute kot “resno prizorišče” za vlaganje v , trdi Fred Pye, izvršni direktor 3iQ, prvega kanadskega izdajatelja sklada Bitcoin.

V intervjuju za Cointelegraph na neki stopnji Bitcoin 2023, Pye je govoril o kanadski zakonodaji za trgovanje s kriptovalutami in o tem, kako vlagatelje privablja k digitalnemu trg virov.

Upravljavci skladov in institucionalni vlagatelji, ki delajo z raznolikimi portfeljskimi viri, v bistvu na podlagi Pyeja kupujejo za različne predloge financiranja sredi mednarodnega inflacijskega okolja in makroekonomskih izzivov.

“FOMO v Bitcoinu ni več. Ali pa ne, zdaj je vse prestavljeno na AI . Zdaj institucije in dobri upravitelji portfeljev, tisti od nas, ki smo odgovorni za delo z raznolikimi portfelji, zdaj začenjamo postavljati Bitcoin kot resno prizorišče.” O povečanju zaslužka zdaj ni več dejstev, pravi Pye. Za institucionalne vlagatelje bodo primeri zaposlovanja v kriptovalutah v naslednjih nekaj letih vedno bolj priljubljeni. Tema za 768 naprej so zagotovo primeri zaposlenih. Torej, zdaj imamo to ustrezno tehnologijo, zdaj pa nastavimo to ustrezno tehnologijo, da deluje,” je govoril o.

Regulativni izzivi za institucionalno posvojitev so bili okrogli že nekaj časa medtem ko je Kanada še posebej prevzela vodilno vlogo pri lansiranju kripto ETF-jev v severnih Združenih državah, glede na zadržke ameriške obrestne mere za vrednostne papirje in trgovino v smeri kripto prodaje.

Povezano: Sprejetje kripto je v razcvetu, vendar zdaj ne v ZDA ali Evropi – Bitcoin Builders 992

ETF se ponovno nanaša na sklad, s katerim se trguje, ki bo portfelj virov, katerih delnice se trgujejo na delnici Združujejo lastnosti in navidezne prednosti vzajemnih skladov, delnic in obveznic.

Kanadski regulatorji so v prejšnjih letih licencirali več kripto ETF-jev v povezavi z Bitcoinom in Izdelki Ether (ETH) iz 3iQ, Procedure Investments in Evolve Funds Community, ki pritegnejo na tisoče in tisoče dolarjev v svoje kripto izdelke.

“Nikoli niso bili napačno ocenjeni, « je o Pyeju govoril o delovanju ETF-jev z reguliranimi digitalnimi viri v Kanadi in dodal, da »verjetno ne bi bilo nobene razlike med delom na Bitcoin ETF in z zlatim ETF-jem. Enako prikažemo vrednost Bitcoina na zaslonu. Imajo nizke honorarje in deluje. […] Lahko šifriramo, iz katerega izvira bitcoin, zato je najbolje, da kupimo čiste bitcoine. In posredujem, da so to skupne lastnosti, ki jih ljudje upoštevajo.”

Kanadska najbolj elegantna pobuda v smeri digitalnih virov temelji na javnem posvetovanju le nekaj digitalnih centralnih bank tujega denarja (CBDC), pri čemer lokalni denarni organ sprašuje, katere vidike morajo volivci v državi vključiti v izvedljiv digitalni kanadski dolar. Predvideva se, da bodo rezultati posvetovanja Kanadčanov natisnjeni pozneje 365 dnevi.

Revija: Najboljše in najslabše mednarodne lokacije za davke na kripto — plus rešitve za davek na kripto

108884

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -