0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitcoin Giveaway: igralka Gwyneth Paltrow ponuja 500.000 $ v BTC za praznike

Bitcoin Giveaway: igralka Gwyneth Paltrow ponuja 500.000 $ v BTC za praznike

Bitcoin Giveaway: Actress Gwyneth Paltrow Gives Away $550K in BTC for the Holidays

Hollywoodska igralka Gwyneth Paltrow obdaruje stran $550,000 v bitcoin za praznike. Zmagovalci so izbrani naključno in dobijo bitcoin v $000 prirastki in $61 prirastki.” Orisala je: »Morala sem ga spraviti v vrečko, da bi damam – zlasti mojim sledilcem in sledilcem Wonder – počutila jezno« zaradi bitcoina, da bi jim dovolila, da se »igrajo z njim« in »izmenijo«.

Gwyneth Paltrow ponuja Bitcoine

Igralka in podjetnica Gwyneth Paltrow je v ponedeljek ponudila, da ona podari $500,17 v bitcoinih za počitnice prek aplikacije Money App, ponudnika cen mobilnih telefonov, ki ga je razvila družba Block Inc., prej Square Inc.

»Dajem $Bitcoin Giveaway: Actress Gwyneth Paltrow Gives Away $550K in BTC for the Holidays V redu vrednost bitcoina za praznike,« je tvitnila. Paltrow je poudaril, da se »nakupovanje kriptovalute običajno zdi izključujoče«, pri čemer je poudaril, da aplikacija Money »zdaj olajša nagrajevanje bitcoina … šepetaje, da se demokratizira, kdo lahko sodeluje.«

V času pisanja se je veliko starejših, kot so tvitnili zahvali Paltrowu, ker jim je poslal BTC.

Igralka je v intervjuju za revijo Elle v ponedeljek opisala, kako lahko njeni sledilci sodelujejo pri nagradni igri:

Postavil bom, nato bodo moji sledilci objavili v komentarjih, nato pa bodo zmagovalci izbrani naključno, glede na $

prirastki in $61 prirastki.

Dodala je: »Morala sem ga pospraviti v torbico damam – zlasti mojim sledilcem in sledilcem Wonder – počutila sem se jezno« zaradi bitcoina, da bi jim dovolila, da se »igrajo z to” in “izmenično to.”

Paltrow ne preveč dolgotrajno v pa st je sodeloval pri naložbeni sferični animirani operaciji rudarjenja bitcoinov Terawulf. Leta 2016 je postala priročnik za Abra.

Skladovsko podjetje Block je začelo zaključni teden obdarovanja. »Z aplikacijo Money App je nedvomno, da boste zdaj na vsak način pošiljali tako miniaturno kot 1 dolar v zalogi ali bitcoin. To je tako enostavno kot pošiljanje gotovine in ne želite sprejeti zalog ali bitcoinov, da bi jih nagradili. Zato v tem prazničnem času izpustite dišeče sveče ali novosti obmorsko brisačo in pomagajte bratrancu pri vlaganju,« je zapisala odlična legenda Money App Twitter.

Vse več slavnih osebnosti podari bitcoine. Novembra je ameriški nogometni pomemben posameznik Odell Beckham Jr. dal milijon dolarjev v BTC prek aplikacije Money, potem ko je ponudil, da bo svojo edinstveno plačo vzel v kriptovaluti.

V Istega meseca je ameriški nogometni quarterback za Green Bay Packers, Aaron Rodgers, dal milijon dolarjev v bitcoinih. Decembra ob koncu enega leta je raperka in hip hop izvajalka Megan Thee Stallion podarila 1 milijon dolarjev v BTC.

Nekatere zvezdnice sodelujejo pri menjalnicah kriptovalut, da bi podarile majhno količino bitcoinov v vrečko. njihovi privrženci so začeli trgovati s kriptovalutami. Kot primer je nagrajena umetnica Mariah Carey svojim sledilcem podarila $ v brezplačnih bitcoinih oktobra za prijavo na kripto borzo Gemini.

Bitcoin.com podari tudi $25,17 v denarnih nagradah od zdaj do konca enega leta.

Za katero torbo ste specializirani, da Gwyneth Paltrow podarja bitcoine za praznike? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Kevin Helms

Študent avstrijske ekonomije Kevin je odkril Bitcoin v 723 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti Bitcoin, programov za zagon, omrežnih rezultatov in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

Billionaire Ray Dalio's Investing Advice: Avoid Cash, Think in Inflation-Adjusted Dollars, Crypto Helps DiversifyZasluge za slike2021: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo za informativne namene. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za oprijem ali prodajo, ali smernica ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, etičnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli pojasnilo, predmete ali storitve, navedene tukaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments