12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home NFT Bitcoin Imprint in napoved Ethereuma: BTC in ETH sta v sedmih dneh zrasla za več kot 25 %, kako visoko se lahko dvigneta?

Bitcoin Imprint in napoved Ethereuma: BTC in ETH sta v sedmih dneh zrasla za več kot 25 %, kako visoko se lahko dvigneta?

0
Bitcoin Imprint in napoved Ethereuma: BTC in ETH sta v sedmih dneh zrasla za več kot 25 %, kako visoko se lahko dvigneta?

Bitcoin (BTC) in Ethereum (ETH) zagotavljata opazovane potrebne skoke sledenja v ustreznih sedmih dneh, pri čemer Bitcoin lebdi nad 30% in Ethereum za več kot 23%. Ta spodbuda na kripto trgu je sprožila hobi trgovcev, ki želijo zgrabiti, kako se lahko te kriptovalute premikajo.

Velika vrednost se poveča znotraj cene Bitcoina je očitno treba pripisati dejanjem, usmerjenim v izboljšanje finančnega stroja. Poleg tega je povečan optimizem vlagateljev v okviru zmožnosti znižanja obrestnih mer za hobije pozneje v tem letu prispeval tudi k podpori dobrih točk Bitcoina.

Ethereum, ki je glede na tržno kapitalizacijo uvrščen med 2d največjo kriptovaluto, je bil priča velikemu skoku cene navzgor. Trenutno se z miljami trguje po 1 USD 809.90, z 24-urno nakupovanje in prodaja količina v višini $ 000,809,584,200. Ta vzpon v sledi ETH kaže na vzpon na trgu kriptovalut. Od zdaj v 1742, cena Bitcoina se je dvignila za spektakularno 41%, kar je v celoti pravi podvig za to obliko tekanja. Najnovejša globalna kripto tržna kapitalizacija je dosegla 1 $. 15 bilijona, kar prikazuje 5. 55% povečati od prejšnjega dne.Regulatorji pozivajo k kreditu razvrstitev Suisse in UBS se bosta združila, cene bitcoinov se bodo dvignile, saj trgovci iščejo varno zatočišče Bonitetna razvrstitev Suisse Community AG se sooča s potrebnim vikendom, saj oblasti propadajočega švicarskega posojilodajalca pozivajo, naj v mislih zagotovi združitev s konkurenčno finančno ustanovo UBS AG. Kljub temu je vsaka banka potrdila, da ni pripravljena na združitev, zakonodajalci pa ne zagotavljajo energije za spodbujanje združitve.

Ali ne, če upoštevamo ceno, bosta čez vikend finančni direktor Suisse na bonitetni lestvici Dixit Joshi in njegova ekipa govoriti o najverjetnejših prihodnostih podjetja s strateškega vidika. Ti podatki so vplivali na svetovni finančni trg, kar je sprožilo pomisleke o zdravju bančnih nadomestnih po vsem svetu in izrecno v Švici.

Prišlo je do bega k varnosti v blago obožujejo zlato in kriptovalute obožujejo Bitcoin, saj se trgovci vse bolj osredotočajo na najnovejše tržno vzdušje.

Rezultat je ogromen sunek navzgor znotraj cene Bitcoina, kriptovalute, ki na splošno velja za digitalno identično zlatu. Ali pa ne, pomembno je, da se v mislih naučimo, da ta moda potencialno ne bo zagotovila trajne zakonodaje o stroških bitcoinov ali trgu kriptovalut kot celoti.

US Buck pada, saj trgovci pričakujejo, da bodo nepremičnine v varnem zavetju oboževale bitcoin sredi finančne negotovosti Ogromen, večinoma ameriški dolar ni prekinil svojih prejšnjih padcev in je dodatno padel, ko so se trgovci prestrašili okužbe in recesije po bonitetni razvrstitvi Suisse in delnice finančne institucije First Republic so padle.Opomba cene je, da je strah pred okužbo spodbudil ameriške banke, da preučijo račun $400 milijard nujne likvidnosti iz Zveznih rezerv. Na žalost $30 milijarde posojil za Credit ranking Suisse in $30 milijarde rešilnih linij za prvo republiko niso ukinili svojega inventarja zavrne. Ko se trgovci vse bolj osredotočajo na trdnost sedanjega finančnega stroja, se obračajo na različna zaščitena sredstva, ki obožujejo Bitcoin. To poudarja vlogo Bitcoina kot varovalke v nasprotju z negotovostjo in volatilnostjo trga, zlasti v razmerah finančne nestabilnosti.

Hong Kong postaja svetovno kripto središče, ki spodbuja sprejemanje bitcoinov Hongkong hitro postaja kriptoelektrarna, saj njegova politika prijaznosti do kriptovalut nadaljuje s premislekom globalnih podjetij znotraj nadomestnega mesta. Po sodobnih podatkih sta ponudba varnostnih žetonov (STO) in naročniška platforma Signum Digital kupila odobritev v predpisu hongkonške obrestne mere za vrednostne papirje in terminske pogodbe (SFC), s poudarkom na Hongkongu Kong bo najverjetneje destinacija številka ena za podjetja, povezana s kripto.Ti trendi so nagnjeni k temu, da bi zagotovili velik vpliv na ceno Bitcoina, saj se vse več podjetij zgrinja v Hongkong, ustvarite poizvedbo za kriptovaluto se zdi, da se bo povečala. Poleg tega se pričakuje vse večja prepoznavnost varnostnih žetonov, ki temeljijo na strokovnem znanju o verigi blokov in pomenijo posedovanje opredmetenih sredstev. za spodbujanje sprejemanja kriptovalut, zlasti Bitcoina.Bitcoin Imprint Po kratki konsolidaciji kroga $30,400, Bitcoinova sled je doživela živahen padec, kar je povzročilo prehoden negativen vzorec, odkar je padel pod $27,000 in $27,582 povečajte razpone. V soboto je par BTC/USD nakupovalni in prodaja s trdno bikovsko pristranskostjo in naleti na takojšnje prenehanje odpora proti $27,750 ravni. Ali mora biti bikovski preboj nad $27,750, bi to verjetno najverjetneje pognalo sled Bitcoina proti $41,584 mejnik. Grafikon odtisa bitcoinov – Dobava: TradingviewKljub temu, če ne uspe preseči $20, 620, bi verjetno prišlo do razprodaje, ki bi lahko ceno celotnega sistema znižala na $27,55 ali celo $23,018. Izpušni BTC ZdajEthereum Imprint V soboto par ETH/USD nakupuje in prodaja s trdnim bikovskim naklonom, ker je oblikoval bikovske zajemajoče sveče, ki podpirajo pridobivanje za vzorec. Navzgor je par ETH/USD presegel 1,750 ravni in se zdi, da se bo soočil s takojšnjim odporom na $1, 809 impresum.Grafikon Ethereum Impresum – Dobava: TradingviewZ vidika znižanja se zdi, da par ETH/USD načrtuje takojšnjo okrepitev pri obeh $1, 750 ali $1 620 raven.

Izčrpajte ETH zdajVisoko 18 Kriptovalute za ogled 1280 Oglejte si Cryptonews’ Industry Reveal crew’s kuriran seznam vrhuncev 18 nadomestni kovanci za vpogled 2023. Seznam bo očitno posodobljen z novimi projekti ICO in alternativnimi kovanci, zato se prepričajte, da za najnovejše posodobitve običajno poiščete predloge.

Zavrnitev odgovornosti: zmožnosti razdelka Industry Reveal vpoglede kripto nadomestnih igralcev iger in ni vedno del uredniškega gradiva Cryptonews.com. Pridobite najlažji odtis za porabo/promocijo kriptovalute Cryptocurrency Imprint Tracker – Dobava: Kriptonovice 1636940279260356608