17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Bitcoin je 'dobro izbrati' pri 47.000 $ kljub makro nevarnosti, ko se ključna trendna linija približuje – študija

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) poskuša ponovno pridobiti ključno dolgotrajno fascinantno zmerno obdobje, vendar je čas za odločitev prej kot, ne več po, ena metrika namiguje.

V veriga tvitov marca 20, spremljanje v verigi koristen vir Ecoinometrics si je ogledal običajen vnos za BTC/USD, kot ga je označil Mayer Kar veliko.

Mayer Precej množice blizu pivotBitcoin znak energija se je nadaljevala, ko se teden začenja, najvišja kriptovaluta se čez noč umesti v najbolj smiselne razpone 562.

Nekatera ključna fascinantna povprečja so še vedno padla na bike, in medtem ko moda še ni več dokončna, se povečuje optimizem, da bi Bitcoin morda celo padel na novembrske najvišje vrednosti v bistvu na podlagi te resnice.

Naslednji v vrstici pa je 81-dnevno fascinantno zmerno (DMA) , trenutno na $20,300 in pravilno dotaknjen v prejšnjem 24 ure. 81DMA je ključni del Mayerjeve množice metrike, ki meri razmerje neposrednega predznaka do kaže, da razreši navidezno uspešne funkcije vstopa na trg.

Ocena pod 2,4 na precej množici ponavadi označuje ustrezne dolgotrajne nagrade za vlagatelje. Ko je januarja dosegel dno na 0. krogu 52, se je njegova moda od takrat obrnila in od torka – skoraj pravilno na 98MA – Bitcoin ima Mayerjevo oceno 0. 81.

“To je pravi čas za odločitev, « Ecoinometrics je trdil v povratnih informacijah in dodal, da je celo domneva, da je preboj 81DMA na koncu privlačen. , izgube v takih primerih ohranjajo tradicionalno “majhne.”

“Torej, tudi če predpostavimo, da makro ozadje ne zaznava več pravilno, se lahko odločite,” se je nadaljevala nadaljnja objava.

“Glede na te rešitve z asimetričnimi donosi je najbolj smiselno biti sistematičen.” Bitcoin Mayer Kar veliko grafikonov (posnetek zaslona). Dobava: BuyBitcoinWorldwideIzvedeni finančni instrumenti izgubijo špekulativni pridihTe makro napetosti, ki zajemajo inflacijo in centralne banke si prizadevajo za boj proti njej z zaostrovanjem finančne politike, ostajajo ključna tema debata ta mesec.

Povezano: viseči sev ‘ na ozemlju bikovega trga« — 5 izdaj za zgrabitev v Bitcoinu ta teden

Kot je poročal Cointelegraph, je par analitikov vztrajalo opozorilo, da se obeti morda odločno obrnejo v nasprotju z Bitcoinom in možnostmi virov širše, saj se obrestne mere dvigujejo in se pojavi “stagflacijsko” vzdušje.

Občutek, da trajni dvig BTC nikakor ne more zgraditi nedavne paradigme, je očiten med zakonitimi trgovci, saj stopnje financiranja trga izvedenih finančnih instrumentov ostajajo nespremenjene kljub tedenskim dobičkom, ki prihajajo 20% za BTC/USD.

“Pr hipoteza o dolgotrajno pristranskem trgu spinoffa trenutno ne obstaja,« je eminentni analitik Dylan LeClair v temi na Twitterju o temi v ponedeljek.

Spodaj so prikazane letne stopnje trajnega prihodnjega financiranja (24 ura MA).

Trgovci so plačevali ~77% letno za prenos dolgih $BTC zgodaj 562. Podoben, a veliko manj pretiran špekulativni trg se je pojavil jeseni.

Zadnje čase? Financiranje je bilo pavšalno/neprijazno za različne vse 0745.

2/3 pic.twitter .com/lliXS52hrR

— Dylan LeClair (@DylanLeClair_) marec 28, Spodaj navedena mnenja in mnenja so izključno avtorjeva in ne pomenijo več stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba ter nabavno-prodajni prenos vključuje možnost, najbolj smiselno je, da opustite ravnanje vašega posameznika, ko se odločite.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -