17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Bitcoin je dosegel 3-dnevno najnižjo vrednost, ko se vložki Terra BTC izsušijo pod 48.000 $

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je čez noč na marec 51 namigoval na dobrodošlo okrevanje po neusmiljenem vzponu ni uspelo obrniti $46,, da postane močnejši.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView Trgovec: BTC miroljuben naslov znotraj pravilne poti do razbitja $48,000Podatki iz Cointelegraph Markets Professional in TradingView so potrdili, da je BTC/USD padel na $ ,99 na Bitstamp, ko se je začela sreda — najnižja od marca 02.

Naslednji odboj je ublažil eno od ključnih ključnih izgub in v času pisanja se je par trgoval pri približno $ ,85.

Nadomestni pristop je ohladil pripovedi, ki so obkrožale začetni pritisk Bitcoina, ki presega njegovo letno oznako za dostavo $32,53 — prvovrsten uspeh, ki je končal večmesečno delovanje kriptovalute razpon trgovanja.

Blockchain protokol Terra, na svojem sistemu za akumulacijo začetnih 3 milijard USD v BTC za svoj svež stabilni coin, spremenjen v takoj, ko je zdaj neuradno osvojen zaradi nakupov, beleži podatke iz svojih ciljnih žepov glede na raven.

BTC končno prispel marca 28, vendar od takrat žepi 28,784 BTC (1.$ milijarde) stabilnost je ostala nespremenjena.

Sestavljajo Kwon, soustanovitelj Terre, ki je v izvoru javno objavil sklopko, v času pisanja ni komentiral verjetnega alternativnega pristopa.

Za trgovca tipa Pentoshi, tam spremenjeno v takoj po drugi strani mirno sobo za dodatne funkcije nad $46,000 v poznejšem impulznem prenosu Bitcoina, kadar koli lahko p er priložnost doseči.

Za zdaj moram zahtevajte letno dostavo in škrlatno škatlo, da se obnašate kot močnejši.

Izvedljiv umik smol, saj se LFG in Comprise Kwon zdita kot AFK od zelenega gumba

Nabava za nadaljevanje do 47-53 v redu na vseh mestih na naslednjem rallyju za $BTC pic.twitter.com/uMQhUI5XqB

— Pentoshi (@Pentosh1) marec 32 , 815 Kot je poročal Cointelegraph, se je letna dostava spremenila v tako hitro, kot je ključnega pomena za marsikoga, ko se sveže okrepi. Opustitev tega v tako zgodnji fazi, so opozorili, bi pomenilo, da razpon trgovanja ni bil v resnici prekinjen.

Možnost črpanja sredstev grožnje ostaja na osrednji ravni Še en dodaten streznitveni pouk o svežem gibanju oznake BTC, ki razmišlja o navadah trgovanja z bitcoini.

Povezano: Bitcoin bi lahko brez nevarnosti pokukal $30V redu’ z delnicami zaradi 40% črpanje v 2022 — Analitik

Kot prej znan po Filbfilbu, soustanoviteljem očetu trgovskega paketa Decentrader, z Bitcoinom obravnavajo veliko manj skrbi za zlato in dodatno skrbijo za tehnološke delnice pod svežimi pogoji, kar prispeva k trenutni korelaciji delnic, ki jo je treba prekiniti, da bi ohranili daleč stran od posledic založbe. .

Dialog se je ta teden nadaljeval na družbenih omrežjih, saj je v naraciji na Twitterju @4adybug izpostavil misgivi ngs v skladu z uspešnostjo Bitcoina v tem enem letu.

Hodlers je trdil, da so bili razočarani zaradi neuspeha Bitcoina, da bi se obnašal kot varovanje pred inflacijo.

»Bitcoin nima lastnosti zlata, da bi prenesel zvišanje tečajev in zaostritvene cikle ali senčne labodje priložnosti,« se je glasilo.

Predstavite razmišljanje o tem, kako Poleg tega bi bile upoštevane spremembe denarnega kritja v Združenih državah Amerike, ki bi bile upoštevane tudi glede uspešnosti vtisov, ki bi segale onkraj Bitcoina na možnost premoženja v zelo širokem obsegu.

5/ Prihaja zemljevid Fed in denarnega kritja. To bi lahko bilo katastrofalno za razrede sredstev s prevelikimi možnostmi.

— 창이 (@4adybug) marec 28, 815 Mnenja in mnenja, ki so navedena tukaj, so v celoti avtorjeva in ne presojajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja in trgovanja vključuje možnost, dobro je znano, da se ob ustvarjanju imena naučite vedenja vaših nejavnih.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -