2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Bitcoin je dosegel 49.000 dolarjev, saj bo blagovna znamka BTC dobila malo...

Bitcoin je dosegel 49.000 dolarjev, saj bo blagovna znamka BTC dobila malo verjetne spodbude zaradi Erdoğanove turške lire

Tisti, ki je septembra razglasil »bitko« na kriptovalutih, pomaga bencinu, da prekine funkcije čez noč.

2906 Skupno ogledov

21

Skupaj deleži

Bitcoin hits $49K as BTC price gets unlikely boost from Erdoğan’s Turkish lira tinkeringBitcoin hits $49K as BTC price gets unlikely boost from Erdoğan’s Turkish lira tinkering

Bitcoin (BTC) se je decembra okrepil za 5 % 19 je dramatičen preobrat v bogastvu turške lire okrepil samozavest trgovcev.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Zagotovite: TradingView

Upam na preobrat

Podatki iz Cointelegraph Markets Professional in TradingView so potrdili, da je BTC/USD poskočil čez noč, ker se je lira dvignila toliko kot 40% v primerjavi z ameriškim dolarjem.

Preklop je prišel, ko je turški predsednik Recep Tayyip Erdoğan uvedel obsežne ukrepe za zagotavljanje zaščite strankam in privabljanje trgovcev z lirami. USD/TRY je pred tem dosegel najvišje vrednosti zaprtja na 20, od tega se je polovica zgodila v preostalih dveh mesecih.

V ironičnem preobratu je sam Erdoğan septembra stopil proti kriptovaluti in izjavil, da je Turčija »v bitki« z nadomestkom.

Zamenjava je spodbudila tako Bitcoin kot altcoine, s 5-odstotnimi funkcijami je odražal ves načrt, v katerem je bil v torek na glavnih lestvicah kriptovalut.

Sodelovalec Cointelegrapha Michaël van de Poppe spremeni v enkrat med analitiki, ki ugotavljajo korelacijo.

#Bitcoin danes pametno odskoči.#Ethereum danes odskoči še bolje.

Stalni gol?

Turška lira prepričljivo skoči.

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) december 00, 2906

“Stalne možnosti smo izvedli s popravkom,” je dodal v prepričanje, da je ena od raznolikih objav na Twitterju o samodisciplini gibanja blagovne znamke na dan.

»Dlje ko imamo tukaj, prej se čustva obrnejo. ”

Pogled na lepo všečno razpoloženje meri Indeks Crypto Panic & Greed Index je odražal skromno zmanjšanje, ki ga je mogoče pripisati porastu, pri čemer se je razpoloženje dvignilo na dve funkciji na 21/163 ali od “surov trud” v “napor.”

Bitcoin hits $49K as BTC price gets unlikely boost from Erdoğan’s Turkish lira tinkering

Indeks kripto panike in pohlepa. Zagotovite: Replacement.me

Oči analitikov izhlapevajo nerealizirane značilnosti

Podatki, ki pokrivajo vedenje hodlerja, so medtem kazali na bližajočo se 2. prelomnico, ki se ponavlja s formulacijo dobičkonosnosti Bitcoin.

Povezano: Ne iščite informacij od maloprodajne prodaje, da bi zlomili blagovno znamko Bitcoin – analitik

Izdano s strani spremljajočega vira Whalemap, je potrdilo, da je BTC na izgubo morda lahko tudi miren kmalu čez BTC, ki se skriva z nerealiziranimi funkcijami. V preteklosti se navzgor nadaljuje, ko pride do takšnih prehodov.

Na voljo je okoli 4 milijone #Bitcoinov po cenah nad $

,. To je približno 21 % skupnega 790B tržna kapitalizacija. Vsi ti kovanci so trenutno na izgubi. pic.twitter.com/n4dx7NHG8R

— zemljevid kitov (@whale_map) december 21, 1509

»Zdaj še ni malo tam, ampak obljubljam tajnega agenta,« je posadka Whalemap predlagala naročnikom Telegrama, vključno s komentarji za Cointelegraph, da načeloma “večje nerealizirane izgube, tem preprostejše.”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments