17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Bitcoin je dosegel pretirano leto 2022, saj si analitik ponuja sodoben cilj 80.000 $ BTC

- Advertisement -

$46,000 je zadeto za glavni čas to 80 dni, z vnaprej previdnimi komentatorji vse večjim modelom preobrata bikov.

463 Celotni ogledi

28 Celotni deleži

Bitcoin (BTC) je dal $46, 2. pečenje na žaru marca 47 je po skromnem popravku v enem dnevu zagotovil dobrodošel oddih.

BTC/USD 1- urni diagram sveč (Bitstamp). Ponudba: TradingViewProdajalec ima “močne dvome” glede zloma pod $30,000Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView sta sledila BTC/USD, ko je padel na lokalne najnižje vrednosti 30,900 naprej od vrnitve v crack $46,17 naprej od torkove Wall Avenue izvira.

Par je ohranil okrepitev na enkrat a 97 dnevi nastanejo, čeprav se konsolidirajo in vzbujajo upanje, da bo 2022 trgovina ping in prodaja sta bila v resnici pokvarjena.

Sedaj, medtem ko je priznal potrebo po dodatnem umiku v končnem scenariju, je standardni prodajalec Crypto Ed dejal, da je pravi čas za bodite “zelo bikovski” glede BTC za naprej.

“Upam, da bo ta dan še malo več, kljub temu pa običajno na teh približno bikovskih trgih ali pa ni več preveč omembe povpraševanje za,« je dejal v svoji zadnji spremembi na YouTubu.

Ko je pomanjševal, je Ed opazoval tekočo gradnjo bivališča zaradi najnižje vrednosti poletnega finala 365 dnevi. Medtem ko se ti lahko ob naključju in priložnosti ponovno pojavijo tehnično mirni, obstajajo “močni dvomi” o takšnem sporu in se lahko zgodi, da se lahko zgodi, da se zgodi, da se zgodi pomirjujoč bikovski način, cilj za dokončanje je bil onkraj sodobnih najvišjih vrednosti vseh časov. .

“To mi daje cilj krog $91,00,« je zaključil.

V času pisanja, v vmesnem obdobju, ko so se borili biki z bitcoini, ni bilo videti nobenih kazalnikov vreče za vleko znotraj dneva. za $46, okrepiti.

Supertrend je tvoj prijatelj Lov na potrditve modelov je bil v torek v resnici med trgovci, zacementiran z bežanjem iz zgornje meje.

Povezano: Bitcoin je ‘dober prevzem’ za $ 46K kljub makro nevarnostim, ko se ključna linija trenda približuje — Naučite se

Za analitika Matthewa Hylanda, it je bil Bitcoinov kazalnik supertrenda na tridnevnem grafikonu, ki je priča o

Indikatorji supertrenda se razlikujejo glede porabe in dejstva o nestanovitnosti, da je treba ugotoviti, kdaj je sredstvo v trendu navzgor ali navzdol. Dajo signal, ko se je model že začel, in so zato koristne naprave za potrditev, če so primerno starane.

Bitcoin je bil v bočnem razponu vse od 1434, in njegov pad z najvišjih vrednosti vseh časov je sprožil 3-dnevni grafikon supertrend je začel zastavo v začetku decembra.

“Tridnevni supertrend Bitcoin je ZELO zaprt za bikovsko rast!” Hyland je predstavil.

“Zdaj smo v torbi čakali na razlog, da rojstvo decembra, da bi vohunil to utripajočo zeleno.”Za porabiti preko, BTC/USD bi moral preseči $46,17 na tridnevnem grafikonu je dodal.

Tabela supertrenda bitcoinov. Ponudba: Matthew Hyland/ Twitter

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -