22.9 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija "Bitcoin je kralj kripto in tu je, da ostane," pravi izvršni direktor...

“Bitcoin je kralj kripto in tu je, da ostane,” pravi izvršni direktor eToro

Nekatere regije bodo morda želele prepovedati Bitcoin, vendar strokovnjaki iz industrije pravijo, da je BTC tu, da ostane

445 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

‘Bitcoin is the king of crypto and it’s here to stay’ says eToro CEO

Medtem ko so države, kot je Salvador, Bitcoin (BTC) sprejele z odprtimi rokami, si druge regije prizadevajo za zakonsko prepoved digitalne valute. Čeprav je to morda, nekateri strokovnjaki iz industrije menijo, da bo Bitcoin tu, da ostane – za vedno.

Na primer, med ekskluzivnim intervjujem pri Bitcoinu 2021 Miami, Yoni Assia, izvršni direktor podjetja eToro, je za Cointelegraph povedal, da meni, da je Bitcoin “kralj kripto”, in opozoril, da je tu najbolj priljubljena digitalna valuta:

“Presenečen bom, če v naslednjih treh do petih letih ne bomo opazili bistvenega dviga cene Bitcoina, saj še vedno obstajajo 5 milijard ljudi na svetu, ki v bistvu nimajo dobre lokalne valute. ”

Pa vendar, da bi te sanje postale resničnost, je Guy Hirsch, generalni direktor eToro US, je za Cointelegraph povedal, da morajo ljudje verjeti v moralo decentralizacije denarja:

“Mislim, da mora moralni primer za Bitcoin in učiti ljudi, da je prav, da v bistvu ločimo državo in denar. Na koncu bo ustvaril tisto vizijo, po kateri si vsi prizadevamo. «

Predpisi: povezovanje starega in novega sveta

Da bi se pripravil na decentralizirano prihodnost, je Assia omenil, da eToro gradi most med tradicionalnimi financami in kripto industrijo. Kot taka je Assia pojasnila, da je kombinacija kripto sredstev in delnic pomembna. »Večina naših strank trguje tako s kriptovalutami kot z delnicami na platformi. Mislim, da je to zagotovo trend, ki se bo nadaljeval tudi v prihodnje, «je dejal.

Assia je še omenila, da je dobro videti več institucij, ki vstopajo v kriptoprostor, zlasti ko gre za inovacije v okviru decentraliziranih financ ali DeFi:

“DeFi zdaj malo divji zahod. Brez predpisov, brez pravih finančnih institucij, je pa veliko neverjetnih inovacij. Mislim, da bomo videli veliko teh inovacij v tradicionalnih ali reguliranih finančnih institucijah, centraliziranih podjetjih, da bodo te inovacije lahko ponujali neposredno potrošnikom. «

Poleg tega je Assia omenil, da misli, da bo prišlo do nakazila nad $ 100 bilijonov dolarjev v naslednjih 10 let v domača digitalna sredstva. Opozoril je, da bo to spodbudilo stališče, da bodo skoraj vsa finančna sredstva sčasoma vključena v blockchain omrežja, ki se premikajo naprej.

67513

Prejšnji članekIBM prispeva kodo platforme blockchain Hyperledgerju za spodbujanje sprejemanja blockchain v podjetju
Naslednji članekFed Balance Sheet Hits $8 Trillion for the First Time, US Inflation Sees Biggest Surge in 13 Years

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments