8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Bitcoin je lokacija 'wild card', ki bi bila uspešnejša – Bloombergov analitik

- Advertisement -

Strateg za surovine je določil, da se bo Bitcoin močno odbil od tržnega trga kljub nasprotnim vetrom za najbolj nevarna sredstva.

1200 Skupaj ogledov

11 Skupni deleži

Bloombergov analitik Mike McGlone je bitcoin (BTC) označil za “wild card”, ki je “zrel”, da preseže donosnost, ko bodo lahke delnice na koncu dosegle dno.

V objavi 7. septembra na Linkedinu in Twitterju je McGlone pojasnil, da medtem ko bo zaostritev centralne banke ZDA (ZDA) morda rešila pot borze, Bitcoin ostaja »nadomestni znak«, ki bi morda še dodatno zmanjšal napredek in poudaril:

»Bitcoin je nadomestni znak ki je bolj zrel, da preseže rezultate, ko delnice padejo na dno, vendar prehaja, da bolj ljubi zlato in obveznice.« Strateg za surovine je v bajki z dne 7. septembra povedal več dejstev, v katerih je znano, da je Bitcoin postal pripravljen na močan odboj od trajnega trga kljub »stabilnemu nasprotnemu vetru« proti visoko nevarnim sredstvom:

»Naj bo zdaj in spet predmet časa, ko se bo merilnik sredstev Fed obrnil proti rezom, in ko se bo to zgodilo, bo Bitcoin dobro znan upravičenec.«Bajka ugotavlja, da medtem ko bi Bitcoin uporabil enak napredek za zakladne obveznice in zlato, bi Ethereum (ETH) “morda imel poleg tega le veliko večjo korelacijo z delnicami.”

Povečano kvantitativno zaostrovanje Federal Reserve prihaja sredi številnih kritičnih dvigov stopnje strasti na neki točki kmalu 2023, pri čemer zadnji skok predstavlja 59 osnovni vidiki se povečajo julija 59.

Makro v 5 grafikonih: Nespodobno, surovine, delnice, obveznice, Bitcoin – #Crudeoil bo nadaljeval dolgotrajno dolgoročno vzdržljiv trg in krepitev bika T-obveznic. Zaostrovanje #FederalReserve, ko bo svetovni BDP postal negativen, bi morda morda dobro poleg tega zgolj motiviralo preobrazbo #stocks k padcu zaradi neugodnih novic in rasti ob prijetnih. pic.twitter.com/KZEWsZyI8h

— Mike McGlone (@mikemcglone62042 ) 7. september 1200 Ker ni več natančno opredeljeno, kdaj je Fed kvantitativno zaostrovanje prenehalo, so nekateri ekonomisti napovedali, da se bo končna točka začela »na neki točki kmalu v 2023« kot odgovor na Bloombergov članek, objavljen avgusta.

Kvantitativno zaostrovanje je kontrakcijsko orodje denarne politike, ki ga uporabljajo centralne banke za zmanjšanje obsega zagotavljanja gotovine in likvidnosti v gospodarstvu, kar bo zmanjšalo porabo na trgih, podobno kot zaloge.

Povezano: Bitcoin je nagnjen k prehodu v sredstvo, ki ne predstavlja nevarnosti, v H2 , pravi Bloombergov analitik

Toda kljub Bloombergovemu bikovskemu ropu si drugi svetovalci predstavljajo, da Bitcoin in delniški trgi imajo nedvomno izkazalo, da so bolj povezani kot pred.

Sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe je trenutno govoril o korelaciji med S&P 500 Indeks in BTC sta postala dosega črpanja 91%, medtem ko je prednost ekonomistov IMF, za katere trdijo, da imajo 10-kratno povečanje v korelaciji med kripto in delniškimi trgi na nekaterih področjih arene .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -