15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice "Bitcoin je mrtev" - Carnage na kripto trgu prikliče sovražnike in nekrologe...

“Bitcoin je mrtev” – Carnage na kripto trgu prikliče sovražnike in nekrologe BTC

'Bitcoin Is Dead'- Crypto Market Carnage Invokes Haters and BTC Obituaries

Trgi digitalnih valut so izgubili milijarde vrednosti v zadnjem tednu in med trškim pokolom so se sovražniki bitcoinov pojavljali v jatah. Poleg tega je po mnenju številnih kriptoskeptikov bitcoin uradno umrl 21 krat letos in upad tega tedna bo zagotovo zagotovil še en hvalospev.

Bitcoin Haters stopijo k troliranju kripto zagovornikov

aprila 14, 2021, cena bitcoina (BTC) je dosegla najnižjo ceno pri $ 643604302 , 895 na enoto in nato zdrsnil na najnižjo ceno $ 30, 066 dotik čez mesec dni maja 19. To je odstotna izguba 53% nižje od najvišje.

Tesla ima 💎 🙌

– Elon Musk (@elonmusk) maj 19, 2021

BTC si je povrnil del izgub, ki jih je prevzel v sredo zjutraj, vendar še vedno precej upada od včerajšnjih najvišjih cen. Takšna tržna travma povzroči, da številni sovražniki bitcoinov izstopijo iz lesa, saj mnogi menijo, da je treba javnosti razložiti, da kripto ni nič drugega kot špekulativna „tulipanjska manija“.

V sredo je sovražnik bitcoinov Nouriel Roubini objavil sporočilo o BTC, potem ko so se cene znižale na novo 2021 najnižje.

“Bitcoin pade več kot 40% od vrhunca v manj kot enem mesecu. Kateri institucionalni vlagatelji so dovolj nepremišljeni, da bi vlagali v tako tvegano in nestanovitno psevdo-sredstvo brez lastne vrednosti? Je vprašal Roubini. “Če se tako nepremišljeno špekulativno igrajo, bi jih morali odpustiti na kraju samem,” je še dodal skeptik.

'Bitcoin Is Dead'- Crypto Market Carnage Invokes Haters and BTC Obituaries

Zlato hrošče in ekonomist Peter Schiff meni, da gre za polnopravni “trg bitcoin medvedov.”

“Najbolj medvedji vidik trga medvedov Bitcoin je, da je bil počasen in enakomeren, vsaj po bitcoin standardih,” je v sredo zapisal Schiffov tweet. »Do zdaj še ni bilo nesreče, ki bi kazala na kapitulacijo. Namesto tega biki Bitcoin ostajajo neomajni, njihova vera je neomajna, saj samozavestno kupujejo vsak potop. “

'Bitcoin Is Dead'- Crypto Market Carnage Invokes Haters and BTC Obituaries

Medtem se množica navijačev BTC zdi, da se ne omaje in mnogi verjamejo, da se bodo slabi časi kmalu končali. »Za tiste, ki so novi v kripto, naj vam predstavim našega starega prijatelja jazbeca. Medeni jazbec je vseeno, “je v sredo dejal Bruce Fenton iz Watchdog Capital.

” Ne skrbi, “je poudaril voditelj Youtube oddaje” Colin Talks Crypto “. »Bikov tek še vedno teče. Včeraj sem prodal majhen košček BTC in ETH. Ponovno kupujem nižje, “je v sredo dodal Youtuber.

2017 je videl približno 21 Bitcoin osmrtnice

2021 je dosegel najvišje vrednosti (ATH), kar zadeva številna kripto sredstva, BTC pa dvakrat višji od 2017 prejšnji ATH. Vendar pa je 2021 videl številne “Bitcoin nekrolog statistika, “Približno 21 so bili zabeleženi na spletnem portalu 99 bitcoins.com.

Zdaj, ko je #Bitcoin spet mrtev, kaj vse počnete?

– Ben Kaufman (@_benkaufman) maj 19, 2021

BTC je nedavno objavil osmrtnico 18, 2021, ki jo je napisal neodvisni avtor Tim Mullaney. Smrtna kazen, imenovana “Ostra resnica o kripto”, pojasnjuje, zakaj Mullaney resnično verjame, da BTC “v bistvu ni nič”. Neodvisni avtor dodaja:

In zato kriptovaluta, s katero se najbolj trguje na svetu, v bistvu ni vredna ničesar … Niti na začetku ne razmišljajte, da je bitcoin valuta ali trgovina vrednosti ali varovanje pred inflacijo. Nestabilni grafikon cen zavrača vse te pojme, prav tako izpostavljenost zagovornikom bitcoinov, od katerih nobeden od njih ne bo kmalu vodil centralne banke.

Mullaneyjevo mnenje poudarja, da bitcoin ni veliko “revolucija”, razen če mu nekdo lahko pove, kaj “revolucionarna tehnologija počne v resničnem svetu.” Avtor zaključuje, da »zabavni Elon ne šteje. Za kripto še veliko. «

Poleg Mullaneyjevega mnenja v uredništvu obstaja še 20 več osmrtnic, da je stres Bitcoin sedi v skrinji, medtem ko je napisan ta članek. V času objave ob 09: 20 v sredo (EST), bitcoin (BTC) izmenjuje roke za $ 21, 720 na enoto.

Kaj menite o nedavnem sovraštvu do upada trga Bitcoin in 21 nekrologi bitcoinov objavljeni dne 99 bitcoinov? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

ECB Vice President Says Crypto Assets Are 'Not a Real Investment' Citing Weak Fundamentals

Bitcoin Pizza Initiative Launched Among Heavy Criticism: Only Fiat Accepted

Oznake v tej zgodbi

99 bitcoins, Bear Market, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin medvedi, Bitcoin biki, Bitcoin Dead, Bitcoin Eulogy, Bitcoin Nekrologi, Bitcoin Price, Bruce Fenton, BTC death, Colin Talks Crypto, Independent avtor, Market Carnage, Markets, Nouriel Roubini, Peter Schiff, Prices, Tim Mullaney

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Bitcoinwisdom.io, Twitter,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je namenjen samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments