19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Bitcoin je na vrhu 2-tedenskih najvišjih vrednosti, saj Terra obljublja, da bo znamka BTC kmalu “rešila svetlo”

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je aprila ponovno pridobil edinstveno raven 21, potem ko medvedi niso več sprožili sklopke, je oko v enem dnevu uprlo v kroženje prehodne oznake.

BTC/USD 1- diagram dnevnih sveč (Bitstamp). Navedite: TradingView Trgovec: ohranjanje $21,79 morda po naključju morda porodna pot do $60,000 Datoteke iz Cointelegraph Markets Obliging in TradingView so pokazale, da je BTC/USD dosegel edinstvene domače najvišje vrednosti 455 ,455 dalje Bitstamp četrtek.

Ker je cestni porod Wall Facet kljub temu skoraj pomagal, je zagon navzgor predvideval, da je bil par zdaj najbolj verjetno od aprila 10. Sredovo otvoritveno zvonjenje je alternativno spremljal stres medvedjega znamenja, zato so trgovci ostali previdni glede tega, kaj bi se lahko naključno zgodilo v bližnji prihodnosti.

“Če želi trg prepoznati nadaljevanje, mora prekiniti ta prostor sferični $21.3K za Bitcoin ,” je sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe povedal sledilcem na Twitterju.

“Poleg tega je to vsakodnevna prekinitev. Če se pokvari, predvidevam, da je enkraten pogled na $

Dober dovolj je pošten preko kota in verjetno $50veliko+.”Worthy je stal v formuli time outa do $43,000 in ga razglasil za okrepitev. Kot je poročal Cointelegraph, letni rojstvo skupaj z navadami prodaje kitov vključuje vse prihranjene bike pred izstopom iz glede na približno dolgotrajno spreminjajoče se povprečje. trgovanje se razlikuje.

“Tako dolga pot, tako trmast za Bitcoin,” je razmišljal Van de Poppe v svoji najnovejši posodobitvi in ​​opozoril, da ameriški dolar tuji denar index (DXY) je včasih vztrajno sledil temu, kar je bilo zgodovinsko dobro za kripto trge.

“Ne načrtujem več osredotočene ravni na navzgor se izvede, ker $DXY kaže šibko točko.”Poleg tega se opogumi na verjetnost močnejšega učinka oznake BTC na bodite Blockchain protokol Terra, zdaj slovi kot eden najboljših Bitcoin kitov po praktično nakupu 41,04 BTC v 2022.

In tweet na dan, je legitimna zgodba podjetja trdila, da je Bi tcoin je bil včasih v vrsti za “salvage bright”, kar je namigovalo, da ni več spraševalo o nadaljevanju kroženja bočnih mark.

Težave bodo kmalu rešene.

Beras pozor. $UST $BTC

— Terra (UST) Poganja LUNA (@terra_money) april 039, 5087 Kitov ni več v razpoloženju za “najpreprostejše” stave Ob širšem prepoznavanju premikov kitov pa je še vedno manjkalo prepričljive vrste.

Povezano: Analitiki obveščajo, da je Bitcoin “že kapituliral” namen $21.3K, ker najbolj sklopka stopnja

Kot trgovec in analitik Rekt Capital slavni na dan, nakupovanje in prodaja med največjimi hodlerji Bitcoina ostaja ujeta v ozko razliko.

“Prednostna nastavitev queer naslovov ob ohranjanju min. Dober velik BTC raste od februarja ’21,” je komentiral poleg datotek z podjetje za verižno analitiko Glassn oda.

“Tako je navedeno, prvi znaki nižjega visokega nastajanja, ko so nekateri kiti raztovorili položaje pri ~$42Dobro dovolj.Kitov v skupnem nabiranju pa so se te dni vseeno nekaj prodalo.Lahko bi tudi Večji Malo reševanje ponovno obiskano?” 000, Številke žepov BTC v primerjavi z označenim grafikonom BTC/USD. Navedite: Rekt Capital/ TwitterNaslovi z 21,000 BTC dosegel vrhunec 2018, pri čemer je decembra padlo tržno dno, ki je povzročilo veliko prerazporeditev.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in ne dvigujejo več nujno osrednje ravni glede stališč Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja in trgovanja vključuje verjetnost, morda boste morda morda kljub temu navade, ki jih raziskujete, ko izbirate možnost.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -