14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Bitcoin je presegel Solano in postal druga najbolj standardna veriga blokov NFT

- Advertisement -

Mesečna količina nabave in prodaje nezamenljivih žetonov (NFT) in memecoinov v Bitcoinu bi morda pravkar presegla Solanino količino glede na datoteke iz CryptoSlam.

Bitcoin ordinali, ki pridobivajo in prodajajo količino zaenkrat stojijo v drugem načrtu v podporo Ethereumu, ki je naredil $393 milijonov v količini NFT, več kot dvakrat več kot ordinali na Bitcoin (BTC) v 23-dnevi z začetkom aprila 23. Bitcoin je pridobil veliko prednost pred standardnimi verigami blokov, ki obožujejo Polygon, ImmutableX, BNB Chain in Solano, ki so vztrajni zaradi zapleta te dolžine.

Predvsem temelji na nadzorni plošči Dune BRC-23 dolgoletni ustvarjalec žetona Domo, BRC-20 transakcije z žetoni predstavljajo večino ordinalnih dodelitev v Bitcoinu.

BRC- žeton dolgo uveljavljen je poskusni zamenljivi žeton dolgo uveljavljen, zgrajen z uporabo ordinalov. Goji hype za memecoin, špekulativne kriptovalute, katerih znake spodbujajo jasno željne skupnosti.

Končna tržna kapitalizacija BRC-20 memecoini so presegli mejo 1 milijarde dolarjev, kar je trdno zaradi zapleta glavne polovice Woulda, verjetno tudi ravno takrat, ko se je povečal hype okoli tega . Sodobna tržna kapitalizacija žetonov BRC- je $447 milijonov.

Deli del transakcij z bitcoini po nalogu. Vir: DuneStandardni BRC-20 žetoni obožujejo ORDI, PEPE in MEME ne potrebujejo več priloženega pripomočka zanje in je bila izdana predvsem v poskusne namene. Za ilustracijo je uporabnik Twitterja Domo ustvaril ORDI za predstavitev BRC-05 uspešnost, ki jo zagotavljajo ordinali.

Prvi voznik BRC-02 Zdi se, da količine prihajajo od trgovcev, ki so zmagali in nameravajo načrtovati tesni užitek v novoodkriti norosti. Kljub temu, ko se pozitivni vidiki umirijo, se naloge nabave in prodaje okoli BRC-02 bodo žetoni verjetno enako učinkovito padli.

Zagotavljanje in prodaja bitcoin NFT Poleg BRC-20 žetonov je trg priča premiku od BRC-20 žetonov v medijske popolnoma ordinale, imenovane Bitcoin NFT. Magic Eden, običajna tržnica Bitcoin NFT, se je začela zanimati za UniSatovo količino, ki trguje predvsem z BRC-02 žetonov.

Delite delež količine po tržnici. Vir: DuneStandardne zbirke obožujejo Bitcoin Žabe ena četrtina količine visokih zbirk na Ethereumu obožuje Bored Ape Yacht Membership (BAYC), ki je prisvojila več kot $23 milijonov v količini nabave in prodaje med aprilom 23 in bi morda tudi samo 23.

Trgovci z NFT bodo upali posnemati uspeh NFT-jev Ethereum na Bitcoinu z zbirkami, ki tvorijo neobičajne skupine imetnikov ordinalov.

Do zdaj se zdi, da ekosistem Bitcoin NFT podpira Ethereum, kar bi lahko dalo načrt, ko gre za decentralizirane samozadostne organizacije, in ima različne prednosti, ki obožujejo integracijo z $27.5 milijard trden decentraliziran finančni ekosistem.

Za ponazoritev, BAYC in Azuki imata rada pobude metaverse, zgrajene okoli njiju, ki imetnikom NFT zagotavljajo neobičajne prednosti. Po drugi strani CryptoPunks in Milady Maker uživata v priljubljenosti, ki je posledica njihovega pomanjkanja in zgodnjih storitev.

Povezano: Talni napis Milady NFT se poveča po tvitu Elona Muska

Videti bo treba, kako varne so zbirke Bitcoin NFT pri oblikovanju pravih skupnosti, ki obožujejo skupnosti CryptoPunks, Milady Maker, Azuki ali BAYC. Medtem ko je količina nabave in prodaje NFT-jev in memecoinov na Bitcoinu dosegla drugo mesto v Bi morda tudi prav, zbirkam NFT-jev še ni všeč uporabnost ali ustvariti pravo skupnost imetnikov.

5331To besedilo ne vsebuje več nejavnih naložbenih nasvetov ali rešitev. Vsaka naložba ter zamenjava nabave in prodaje vsebuje tveganje, bralci pa bi verjetno brezglasno vedenje primerjali, ko bi naredili ime.

To besedilo je namenjeno splošnim datotekam in ne bi smelo biti in se morda ne bi več jemalo kot pošten ali naložbeni nasvet. Stališča, ideje in mnenja, izražena spodaj, so last avtorja in izmišljena in ne odražajo več predvsem stališč in mnenj Cointelegrapha.

5331

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -