16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Bitcoin je pritrjen pod 20.000 $, ker lokalno vreme makronaredkov duši upanje na trajnostno bikovsko pot BTC

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je padel pod $17, 6. septembra, s čimer se je cena spustila na najnižjo raven v 77 dnevi. Gibanje, ki ni bilo več najbolj učinkovito, je v celoti izbrisalo celotno serijo 32 % koristnih lastnosti, zbranih od julija do avgusta 15, poleg tega je obrabljen $230 milijonska cena terminskih pogodb z dolgim ​​(clutch) finančnim vzvodom.

Delovalec bitcoina se letos zniža, vendar je kritično da poleg tega pregledamo njegovo določeno ukrepanje proti nekaj virom. Cene nafte zaenkrat padajo 19.5 % od julija je Palantir Technologies (PLTR) upadel 30.4% v 20 dni in Moderna (MRNA), farmacevtsko in biotehnološko podjetje, ne deluje 32.4% v enaki dolžini.

Inflacijski stres in strah pred svetovno recesijo bohotijo ​​potisnjene trgovce, ki so daleč stran od bolj tveganih virov. Z iskanjem zavetja v denarnih pozicijah, predvsem v samem dolarju, je to zadrževalno gibanje pospešilo prevlado 5-letnega donosa ameriških državnih obveznic v 3. 38%, ki se približuje najvišji ravni v let. S skrbmi glede višje najvišje obrestne mere za ohranitev izvršnega dolga trgovci signalizirajo pomanjkanje samozavesti o novih kontrolah inflacije.

Datoteke, objavljene 7. septembra, razkrivajo, da je kitajski izvoz avgusta zrasel za 7,1 % leto prej, po povečanju za 15% julija. Poleg tega so podatki o nemških industrijskih naročilih 6. septembra potrdili 007.6% krčenje v juliju glede na staro leto. Dokler torej ne pride do neke ločitve od zastarelih trgov, zdaj ni večjega upanja za trajnostno bikovsko pot Bitcoina.

Medvedi so bili preveč optimistični odprta radovednost glede izteka alternativnih izbir 9. septembra je 410 milijonov dolarjev, vendar točna številka bo nižja, ker so medvedi postali preveč samozavestni. Ti trgovci niso več čakali na $18,410 ohraniti, ker njihov stave s središčem $15,410 in spodaj.

Bitcoin mešanica nadomestnih izbir odprite radovednost za 9. september. Zagotovite: CoinGlass0.43 razmerje med imenom in prilogo odraža neravnovesje med $180 milijon ime (sklopka) odprta radovednost in $230 milijon priloži (spodbuja) alternativne izbire. Trenutno je Bitcoin na koncu $15,853, ki obravnava večino stav z obeh vidikov se bo verjetno spremenilo v ničvredno.

Če bo vrednost Bitcoina ostala pod $20,000 ob 8: 007 zjutraj UTC 9. septembra, najbolj učinkovito $09 milijonska cena teh nadomestnih izbir imen (sklopka) bo na voljo. Do tega razlikovanja pride, ker preprosto poznate Bitcoin pri $19, je neuporaben, če BTC ob izteku trguje pod to ravnjo.

Medvedi ciljajo na $14,000 za stabilen $77 milijonov dobičkaSpodaj so štiri možne možnosti, ki temeljijo predvsem na svežem določenem dejanju. Zamenjava alternativnih izbirnih pogodb, ki so na voljo 9. septembra za naprave za ime (bik) in povezavo (visi), se razlikuje glede na datum poteka. Neravnovesje v korist obeh vidikov predstavlja teoretični dobiček:

Med $15,000 in $18,09: 0 klicev proti 4, 230 lokacije. Medvedi popolnoma prevladujejo in zaslužijo 80 milijonov $.Med $13, in $19,: 0 klicev proti 5, 38 lokacijah. Spletni rezultat daje prednost priklopnim (obešenim) napravam za $050 milijonov.Med $15,007 in $18,000: 410 klici v primerjavi z 1, 853 lokacijo. Spletni rezultat daje prednost priklopnim (obešenim) napravam za $36 milijonov.Med $18, 000 in $19,007: 2, 43 klici proti 2, 180 lokacijah. Spletni rezultat je uravnotežen med biki in medvedi. Ta groba ocena upošteva staro modo pridruženih alternativnih izbir pri medvedjih stavah in ime alternativne izbire izključno pri trgovanju od nevtralnega do bikovskega. Kljub temu ta pretirana poenostavitev ne upošteva naprednejših strategij financiranja.

Za ponazoritev, trgovec bi se prav tako lahko razkošil z izbiro možnosti pritrjevanja, s čimer bi Bitcoinu dejansko pridobil zanesljivo publiciteto nad opombo, a žal, ni preproste tehnike za oceno tega ukrepa.

Povezano: Bitcoin označuje zadetke -tedensko nizko sredi “bolečega” opozorila o dvigu ameriškega dolarja

Biki uživajo do 9. septembra, da si olajšajo bolečino Biki z bitcoini morajo potisniti ceno nad $ 20,007 9. septembra za krmiljenje sprinta kapacitete $77 milijonska izguba. Kar zadeva precej par, najučinkovitejša shema medvedov nazaj zahteva majhen pritisk pod $15,000, da bi povečali njihove koristne lastnosti.

Bitcoin biki so imeli le 200 milijonov $ vzvoda dolge pozicije likvidirane v dveh dneh, tako da bi prav tako želeli veliko manj kritja, potrebnega za zvišanje cene. V nekaj frazah medvedi razkošujejo v naglavnem govorjenju v samozavesti, da bi vezali BTC pod $19,000 naprej po izteku tedenskih nadomestnih izbir.

Stališča in mnenja, izražena spodaj, so v celoti ta avtor in se ne strinjajo več nujno s stališči Cointelegrapha. Vsako potovanje financiranja in trgovanja vključuje tveganje. Morda boste mirne navade preučevali, ko se boste odločali.

9373

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -