19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Bitcoin je prvi "resnično nov razred premoženja" po 150 letih, pravi Ric...

Bitcoin je prvi “resnično nov razred premoženja” po 150 letih, pravi Ric Edelman

Finančni svetovalec Ric Edelman pravi, da se morajo njegovi kolegi znebiti pristranskosti in z “odprtimi očmi” in “resnično radovednostjo” preučiti Bitcoin in kripto sredstva.

90 Skupno ogledov

1 Skupaj delnice

Bitcoin first ‘genuinely new asset class’ in 150 years, says Ric Edelman

Ric Edelman, ustanovitelj podjetja za finančno svetovanje Edelman Financial Engines je opisal Bitcoin (BTC) in kripto sredstva kot “popolnoma nov in drugačen razred sredstev”, ki nima nič skupnega z običajnimi sponkami, kot so delnice, obveznice, nepremičnine, nafta ali surovine, da omenim le nekatere.

V sredo je v govoru za Yahoo Finance finančni svetovalec imenoval Bitcoin in kripto »prvi resnično novi razred sredstev v približno 150 letih. ” Po Edelmanovih besedah ​​že odkar na trgu zlata ni nobenega inovativnega razreda sredstev, kot so kriptovalute.

V okviru razprave je Edelman razkril, da je pomagal izobraževati finančne svetovalce o tem, da moramo biti bolj odprti za kripto kot sposoben diverzifikator portfelja.

Kot je že poročal Cointelegraph, je nedavna raziskava podjetja za podjetniške raziskave Opinium pokazala, da več kot 90% 200 anketirani neodvisni finančni svetovalci v Združenem kraljestvu so bili proti kripto naložbam za svoje stranke.

Čeprav se Edelman ni posebej odzval na anketo v Opiniumu, je zadržanost med neodvisnimi finančnimi svetovalci (IFA) označil za pristranskost in navedel:

“Večina finančnih strokovnjakov posluje že dolgo Toda več izkušenj, več talentov imate, težje je, da se osredotočite na Bitcoin. «

Po mnenju Edelmana je glede na to, da sta diverzifikacija in rebalans portfelja priljubljeni strategiji IFA, potem mora biti BTC očitna izbira.

Sorodno: Kripto in ‘meme stacks’ se je izogibal 90% finančnih svetovalcev v Združenem kraljestvu

Edelman je nadalje trdil, da finančni svetovalci potrebujejo le tehnološko podlago kriptovalut, da bi ugotovili, da kripto valute niso v istem kadru kot tulipani ali dojenčki.

Za Edelman je kripto tehnologija in tehnologija veriženja blokov na splošno “najučinkovitejša komercialna inovacija od samega razvoja interneta.”

Finančni svetovalec je že 2019 pripomnil, da sklad z Bitcoin, s katerim se trguje na borzi v ZDA, je bil neizogiben.

Prejšnji članekEvo, zakaj en analitik pravi, da bo Bitcoin kratkoročno presegel Ethereum
Naslednji članekSredstvo za vse razrede: kaj pričakovati od Bitcoina kot zakonitega plačilnega sredstva

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments