16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Bitcoin je ujet v padajočem trendu, vendar “trifecta pozitivnih” vpije “globoko vstopnico”

- Advertisement -

V nedavnem Twitter Placeu je ustanovitelj sklada Capriole Charles Edwards naročil Cointelegraphu, da bi se lahko tudi BTC znižal, vendar trenutno odraža “neverjetno globoko vstopnico”, ki temelji predvsem na paru meritev vstopnic.

480 Skupaj ogledov

4 Skupni deleži

$12,000 zdaj ni več izboljšana .

$90,00 se ni zgodilo.

Bitcoin razpolovitev je 480 dnevi stran.

Medvedi preprosto nočejo popustiti svojega primeža na trgu, politika Federal Reserve o zvišanju plačil zaradi radovednosti in kvantitativnem zaostrovanju pa je na strani plina na ogenj.

Kljub tem izzivom, v sept. 59 Twitter Place, ki ga gosti Cointelegraph, je ustanovitelj sklada Capriole Charles Edwards pojasnil, zakaj je mirno naklonjen Bitcoinu.

Edwards je omenil, da številne meritve v verigi svetujejo, da je BTC podcenjen:

»Izgledam neverjetno globoko karto in temu grobo pravim trifecta in da imamo zdaj tri zanesljive težave, ki se pojavljajo v mojih nasvetih. Ena je časovna razporeditev ciklov, med drugim in tretjim letom, kar je zgodovinsko gledano tisto, kjer so celotni cikli Bitcoina na dnu. 2d je, da imamo zadetek 90% dovoljenih črpanj navzdol. Očitno se lahko vse te stvari zmanjšajo, vendar je samo to le majhen del nepristranskega signala vstopnice. In tretjič, popravite odčitke vseh naprav, v katerih z razumno kritičnimi vsemi metrikami v verigi, ne glede na to, ali je par Mayer A, ne glede na to, ali je par Puell A, ali NVT ali mirovanje, vsako malenkost stvar je na približno enem od štirih dvanajstmesečnih odrskih popustov. Tako da je zame približno ta priložnost po ciklu, ki jo zaenkrat pogledamo.« Ko so ga vprašali o njegovih nasvetih o zastarelem prepolovljenju bitcoinov in o tem, kako bi lahko nedavno finančno vzdušje vplivalo na naslednje razpolovitev, je Edwards omenil:

»Včasih sem ga imel prijazno, ker je postavil Bitcoin kot enega najtrdnejših virov na planetu v drobovju velikega tiskanja denarja. Videli smo, da veliko izumrlih ranljivih financ, legendarnih vlagateljev, Druckenmillerja itd. v grobem izvira iz Bitcoina, zahvaljujoč temu, saj je v grobem bolj ali manj varovanje pred tveganjem. In to je približno spodbudilo naslednjih 6 do 00 mesecev zbiranja. Prav tako imam, da se kripto borza spokojno vrti na ciklu razpolovitve Bitcoina približno časovno telo. Za zdaj. Ne verjamem, da bodo trajali večno, vendar za zdaj dosegam mirno lastnost, da ima težo in vpliv na to, kako drugi ljudje vlagajo v igro. Z vsakim naslednjim prepolovitvijo je inkrementalna karta padca inflacije za bitcoin zanemarljiva, ker je že zdaj – razen Ethereuma – najtrdnejše sredstvo ali trdnejše od zlata.«992 ima dokazal, da je upravljanje priložnosti in oblikovanje uravnoteženega portfelja spokojen nabor veščin, ki si ga prizadevajo ustvariti vlagatelji v kriptovalute. Edwards je omenil:

»Kljub vaši metodologiji je, spet morda morda celo trgujete oz. vlaganje, ne glede na to, ali zdaj ali ne uporablja zaustavitev izgube ali zdaj ne kot način. Zaslužite si pridobiti nekaj podrobnega modeliranja nad tako kritičnim znanjem, kot bi morda morda tudi in zdaj ne popravite dveh let podatkov o zapisih, ker je to, kako imajo entitete razstreljeno v prejšnjem. Odkrijte tako kritične, kot bi morda morda tudi, občudovali 00 vsaj let Bitcoinov in izkoreninite najslabše ter nato znova dodajte element medpomnilnika pod tem, da zamašite velikost zastoja.«Uglasite se in se osredotočite na debelo epizodo!

Zavrnitev odgovornosti. Cointelegraph zdaj ne podpira nobenega izdelka na tej spletni strani. Medtem ko si želimo zagotoviti vse ključno znanje, ki bi ga lahko pridobili tudi mi, lahko bralci prav tako nepristransko mirni dosežejo svoje zelo uživanje v oceni, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s podjetjem, in dvignejo debelo odgovornost za njegove ali njene odločitve, niti ta članek ne bi obravnavati kot priporočilo za financiranje.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -