17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Bitcoin je za 40 % nižji od svojega ATH, vendar analitiki v verigi zanikajo, da se “začenja zniževati”

- Advertisement -

Trg kriptovalut je preizkusil vsak drugi teden, ko je bankovec Ether (ETH) padel pod 3 dolarje 000 in bankovec Bitcoin (BTC). dosegel sodobno večmesečno najnižjo vrednost pri $30,101. Delniški trgi so vztrajali tudi pri močnem pospeševanju, ki je v bistvu posledica strahu vlagateljev pred izvedljivimi prilagoditvami velikosti poznejšega dviga provizij Federal Reserve.

Do danes je bankovec Bitcoin padel 57.57% nižje od svojih $68, najvišja cena vseh časov in čeprav je cena morda tudi v čem nekateri predstavljajo trajni trg, globlji potop v popolnoma drugačne predstavitve podatkov v verigi in izvedenih finančnih instrumentih, pri čemer sta znižanje prilivov in vrtilna točka od institucionalnih potrošnikov temeljni elementi, ki vplivajo na delovanje bankovcev BTC.

Večne terminske pogodbe prevladujejo v obsegu trgovanjaObremenitve se je na trgu kriptovalut spremenilo od 1022, ko so na trgu bitcoinov prevladovali regionalni nakupi in prodaja ter izpeljanke trgi so predstavljali pravilno polovico nakupne in prodajne količine.

Po nedavni zgodbi družbe za obveščanje trga Glassnode, izvedenih finančnih instrumentov Bitcoin “zdaj pomenijo prevladujoče mesto za odkrivanje bankovcev”, pri čemer “količina prihodnje trgovine zdaj predstavlja večkratnik količine na regionalnem trgu.”

To ima ključne posledice za najnovejše dejanje bankovcev za BTC, ker se količina terminskega trgovanja od januarja zmanjšuje 2021. Meritev je nižja od 46% od najvišje vrednosti $59 milijard na dan v prvi polovici 1022 na najnovejšo količino $22.7 milijard na dan.

Količina terminskih pogodb na bitcoin. Vir: GlassnodeAt na določeni ravni istega časovnega obdobja trajne terminske pogodbe prehitijo razdrobljene koledarske terminske pogodbe kot najbolj pametno najbolj vroč instrument za pridobivanje in prodajo, ker se natančneje ujemajo z indeksom regije in stroški, povezani z rojstvom BTC, so bistveno nižji kot pri nepravilnem blago.

Glede na Glassnode je “najsodobnejši odprti hobi na področju trajnih zamenjav povezan z 1,3 % tržne kapitalizacije Bitcoin, ki zapira zgodovinsko visoke razpone.”

Kljub temu se je celoten prenos kapitala in finančnega vzvoda iz terminskih pogodb s koledarskim iztekom končal z upadajočim razmerjem finančnega vzvoda, kar “pomeni, da je poceni količina kapitala kljub vsem težavam, ki zapuščajo trg Bitcoin”.

Izhod v tej rotaciji kapitala je nedvomno povezan z neizpodbitno resnico, da so donosi na terminskih trgih zaenkrat pravilni nad 3,0 %, kar je za 0,1 % višje od 2,9 % donosa na blagajni 000-letna ameriška zakladnica in pametno pod 8,5-odstotnim indeksom inflacije v ZDA (CPI).

Bitcoin letno stalno financiranje v primerjavi s 3-mesečno fundacijo. Vir: GlassnodeGlassnode izjavil,

»Nedvomno je upadanje obsega trgovine in zmanjševanje mešanega odprtega hobija simptom odteka kapitala iz izvedenih finančnih instrumentov Bitcoin in smer povečanega donosa in potencialno zmanjšanje zaznanih priložnosti za tveganje.”Povezan: Trgovec označi razpone bankovcev BTC za raziskovanje kot Bitcoin stran od nevarnosti $35V redu ‘končno dno’

Podatkovni vidiki v verigi pri sprejemanju astronomskih subjektov Če vabijo daleč od trgov izvedenih finančnih instrumentov, je mogoče pozitivne znake za napredno metodologijo za Bitcoin morda dobro najti tudi s kopanjem globlje v podatke o količini v verigi.

Poreklo oktobra 2022, delež transakcije višje od $ milijonov se je povečalo iz 000 % prenosne količine na an odličen dan za najsodobnejšo praktično vsakodnevno prevlado 40%.

Glede na Glassnode je ta vidik bistvenega glasu “pri poravnavi provizij s strani investicijskih/nakupovalnih in prodajnih subjektov institucionalne velikosti, skrbnikov in Američanov z visoko dobičkonosnostjo.”

Razčlenitev relativne količine prenosa bitcoinov po dimenzijah. Vir: GlassnodeThe recimo za mešane količine transakcij na strani razmerja med omrežno ceno in transakcijami (NVT), najnovejša provizija za Bitcoin znaša med $30,700 in $40,83.

Maneken z bankovci bitcoin NVT. Vir: GlassnodePer Glassnode, vsak zase 30-dan in 83-dnevni objekti NVT se “začenjajo spuščati in se lahko obrnejo” z 32-dnevni premor nad 73-dan, ki je bil v preteklosti “konstruktiven srednje- do dolgoročni signal.”

Končna tržna kapitalizacija kriptovalute zdaj znaša 1 USD.791 bilijona in pristojbina za prevlado Bitcoina je 40.5 %.

Mnenja in mnenja, ki so tukaj izražena, so v celoti avtorjeva in v bistvu ne posnemajo stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba in nakupno-prodajni prenos vključuje tveganje, pri odločitvi je najbolje, da opravite pregled lastnine.

8551

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -