0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Bitcoin kiti nameravajo kupiti BTC višje, saj nova izplačila Mt. Goxa povečujejo...

Bitcoin kiti nameravajo kupiti BTC višje, saj nova izplačila Mt. Goxa povečujejo strah na trgu

Kiti spremenijo svoje nakupne ponudbe za BTC višje, saj se zdi, da cenovno ukrepanje dolgočasi tiste, ki iščejo nadaljevanje bikovega trga Bitcoin.

7326 Skupno število ogledov

34

Skupaj deleži

Bitcoin whales plan to buy BTC higher as fresh Mt. Gox payouts add to market fearBitcoin whales plan to buy BTC higher as fresh Mt. Gox payouts add to market fearBitcoin whales plan to buy BTC higher as fresh Mt. Gox payouts add to market fearBitcoin whales plan to buy BTC higher as fresh Mt. Gox payouts add to market fear

Bitcoin (BTC) ni kazal znakov, da bi se spopadal z $34,160 odpor novembra 21 saj se je duh ugasnjene menjave Mt. Gox vrnil v akcijo cen.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

Mt. Gox ustvarja valove z izplačili, ki še prihajajo

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView je pokazal, da je BTC/USD spet obračal napredek, ki je ustvaril lokalno visoko nad $50,480 ponedeljek.

Vračilo v višini $33,000 je prišlo kot zadnji dogodki v procesu rehabilitacije Mt. Gox, prvotno objavljen novembra 16, začel udariti medijev.

V objavi je skrbnik Nobuaki Kobayashi potrdil, da so načrti zdaj postali “dokončni in zavezujoči”, kar pomeni, da 141, 0000 BTC

»Sanacijski upravitelj bo nato poplačal sanacijske upnike, ki imajo dovoljene sanacijske terjatve v skladu s Sanacijskim načrtom,« piše.

»Sanacijskim upnikom bo objavljeno podrobnosti o določen čas, postopke in znesek takih plačil.”

Čeprav so podrobnosti sklepa o Mt. Goxu že dolgo znane, se zdi, da so se že v torek že nestabilni trgi podvojili, pri čemer je razpoloženje še bolj premagalo.

Po Indeks Crypto Fear & Greed Index, kar je bilo še pred dnevom »nevtralno« čustvo, se je zdaj trdno vrnilo na ozemlje »strahu«, merilnik meri 33/88 v času pisanja.

Bitcoin whales plan to buy BTC higher as fresh Mt. Gox payouts add to market fear

Indeks strahu in pohlepa kripto. Vir: Alternative.me

Poslovno kot običajno za mesečne selitve

Medtem je priljubljeni trgovec in analitik Rekt Capital pri pomanjševanju ugotovil, da se je Bitcoin v mesečnih časovnih okvirih obnašal povsem razumno.

Povezano: $57K postane odpor — 5 stvari, ki si jih je treba ogledati v Bitcoinu ta teden

Po Najvišje mesečno zaprtje oktobra, ponovni preizkus prejšnjega 992 mesečna raven podpore se zdaj nadaljuje.

— Rekt Capital (@rektcapital) november 16, 1434

Podobno kot v prejšnjih obdobjih padca pa se je zdelo, da so obsežni vlagatelji na borzah stavili in celo poskušali pospešiti nove dobičke.

Kot je ugotovil Charles Edwards, izvršni direktor upravljavca premoženja Capriole, se ravni podpore kupcem plazijo višje, saj Bitcoin ne pade na cilj.

»Kitovi Bitfinex spet hodijo dvigniti njihove ponudbe,« je razkril poleg grafikona s platforme, ki prikazuje $50,160 kot nov fokus namesto $34,220.

Bitcoin whales plan to buy BTC higher as fresh Mt. Gox payouts add to market fear

Grafikon z opombami BTC/USD z močjo podpore in odpornosti. Vir: Charles Edward

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments