15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Bitcoin kiti pošiljajo BTC terminskim borzam v 'tradicionalni' spodnji vrednosti

- Advertisement -

En analitik razkriva, da je bilo izogibanje padcem iz pozicij, ki so “udarile lokalno dno”, običajno opozorilo za predhodna dna vrednosti BTC.

2800 Celotni ogledi

30 Polne delnice

Bitcoin (BTC) kiti stavijo na odboj, saj novi zapisi razkrivajo “tradicionalno” vedenje dna.

Na verižno analitično platformo CryptoQuant trgovci z ogromnimi količinami prenašajo kovance ta mesec množično na borze izvedenih finančnih instrumentov.

Analitik: Kiti ščitijo položaje, ki “oblikujejo lokalno dno”Ker je BTC/USD zaradi konca junija dosegel najnižje vrednosti, so kiti odzivni.

V eni od svojih tržnih posodobitev Quicktake, objavljenih 7. septembra, je analitik CryptoQuant Maartunn označil opazen porast znotraj zmernega iz meseca v mesec pomanjkanja transakcij med vesoljskimi borzami in izpeljane platforme.

Whales, M trdil aartunn, varujejo svoje izgube pred tveganjem in prenašajo sredstva, da bi se izrazili v terminskih stavah.

»Tipičen vidik domačih najnižjih vrednosti je skok na borzah v borze izvedenih finančnih instrumentov. 16d MA). In stavite kaj, to se zdaj dogaja pravilno,« je začel.

Pojav je postal nekoč že v teku pred najsodobnejšim padcem vrednosti BTC.

Na eterju (ETH) borze izvedenih finančnih instrumentov že opažajo povečane prilive znotraj trudge-toliko kot prostor za ujemanje Merge za naslednji teden. Kot taki trgi ETH trenutno že skoraj tri mesece pospešujejo Bitcoin, pojasnjuje Maartunn.

»Spoznanje te teze je, da bodo kiti položili Bitcoin na trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti, da bi izvirali terminske (podaljšane) pozicije in biti v stiski, da bi zaščitili svoje pozicije, ki tvorijo lokalno dno,« je zaključil zamenjava:

»Glavni vidik, ki ga je treba videti: Ethereum je že glavni trg 80 dni, ki ga je v glavnem poganjala hype ‘The Merge’. Ta hype se bo kmalu končal konec tega meseca, kar bi verjetno verjetno dodatno vključevalo temeljni vtis na kripto-trg. To bi verjetno lahko dodatno močno vključevalo opazovanja, upoštevajte to.” Bitcoin prostor za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti označen grafikon. Ponudba: CryptoQuantIzplačilo glavnice se nadaljujeMedtem, ločena opažanja od spremljanja uporabnega vira Whalemap, osredotočena na navidezno prodajo 5, BTC, ki je pred tem miroval od božiča 768 .

Povezano: Bitcoin je “wild card” prostor, ki ga lahko presežete – Bloombergov analitik

Zamenjava sledi sumom glede več tranš po 5, Prenos BTC po omrežju po 9 letih mirovanja v svežih tednih.

Nekdo cas odšel 1200 BTC je včeraj zaslužil neverjetne $91,00,13 dobiček

Modna oznaka pridobitve je nekoč postala $415 zanj ki je 2800% povečati iz sveže oznake

Kakšen tip pic.twitter.com/mUuul2Z3YL

— whalemap (@whale_map) 5. september 1434 Whalemap je dodatno ponovil ključne faze izboljšave v verigi v godrnjati v koraku z akumulacijo velikanskih količin v prejšnjem. Ti ugrabijo znamko $19,000, $, in $000,.

“Pravi čas za $BTC,” so delavci Whalemapa zapisali v povratnih informacijah, ko so se junija vrnile najnižje vrednosti.

Anotirani grafikon količinskega profila bitcoinov. Ponudba: Whalemap/ Twitter Stališča in mnenja, izražena spodaj, so v celoti avtorjeva in v bistvu ne posnemajo več stališč Cointelegraph.com. Vsako zamenjavo financiranja in trgovanja vključuje možnost, zato morate opraviti svojo varno študijo, ko boste oblikovali moč volje.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -