9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Bitcoin marka izgubi 20.000 $, ETH pade za 8 % po 'monumentalni' združitvi Ethereuma

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je že drugi dan ogrožal $17, okrepiti sept. 09, ko so trgi obdelali Ethereum (ET Merge.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView BTC ujet med magneti oznak’ Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView so potrdili skok BTC/USD pod $ 15, še enkrat v enem dnevu, da si opomore malo nad mejo za prehodni interval.

Največja kriptovaluta na splošno zdaj ni sestavila napačno postavljenih tal po šoku Združene države podatki o inflaciji na sep. 13 poslal sredstva za grožnjo v vrtinec.

Dol .5 % v primerjavi z najvišjo vrednostjo v tednu v času pisanja je Bitcoin dal majhen navdih trgovcem, ki so mirno opazovali dodatne izgube.

— Indikatorji teme discipline (@MI_Algos) September 14, 806 »Rast nad ali po povrnitvi $15,00664 ali kaj drugega, poskrbite za to in morda več,« je slavni trgovec Crypto Ed povzel v svoji najnovejši posodobitvi na YouTubu.

»Do takrat postavljam poizvedbo na zmerno večjo slabost.«Kolega trgovec Il Capo iz Crypto je ponovno označil $46,09 in $16,000 kot glavne razpone na katerem koli vidiku oznake za presledek, ki jih imenuje “skrbeti za magnet« v tvitu na dan.

»Potencialno bodo trgi živeli mirno, razen če bo FED naslednji teden,« je nadaljeval Michaël van de Poppe, ustanovitelj in izvršni direktor trgovskega podjetja Eight, o neposrednih makro obetih .

»Po naključju so zahtevki za brezposelnost v tem dnevu vpliv, vendar bi to verjetno lahko bilo tudi pošteno počitek.«S&P 470 in Nasdaq Composite Index sta bila prva skromno navzgor in glavnina trgovanja, poskrbite za počitek kriptovalut, da si opomorejo od izgub v začetku tedna.

Marka ETH strmo pada do nekajtedenskih najnižjih vrednostiTrge altkoinov v vmesnem obdobju je vodila zgodba-ki-je-ni bilo na Ethereumu, ki ni uspel pozitivno reagirati na združitev.

Povezano: analitik na $17.6K BTC mark bottom: Bitcoin ‘ zdaj zdaj še ni tam’

Kljub naslovom, ETH /USD je enkrat padel za 8 % na dan in obkrožil 1 USD 470 sredi glavnice volatilnost.

Združi zadetek . POS aktiviran.

Tukaj smo vsi mirni.

— CZ Binance (@ cz_binance) september 15, 806 Odziv , trgovsko podjetje Cumberland pa je trdilo, da je subtilen prehod Merge na dokazilo o deležu (PoS) nekoč postal »trenutna« izpolnitev sama po sebi.

»Nesporna resničnost, ki je nekoč postala hit, a brez posebnih dogodkov, je lepo pričevanje starejšim, ki živijo, kaj so naredili na področju kripto, digitalnih virov in decentraliziranega računalništva,« je zapisano v temi na Twitterju.

« Vsako razpolovitev bitcoina, ljudje so omenili, da je ujemanje nekoč postalo vračunano. Kljub temu je vsako prepolovitev nekoč postalo ujemanje z informacijami,« je dodal Charles Edwards, ustvarjalec analitičnega vira LookIntoBitcoin.

»Zdi se, da vsi posamezniki združitev imenujejo ujemanje s promocijo informacij. Tako da verjamem, da ne bo. Združitev je prepolovitev Ethereuma.”1-urni grafikon sveč ETH/USD (Binance). Vir: TradingViewStanišča in mnenja, izražena tukaj so v celoti tisti pisca in imenovanega zdaj ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsako vrtenje financiranja in trgovanja vključuje grožnjo, verjetno bi verjetno morda tudi pošteno mirno vedenje, ki ga imate pri sklepanju.

94874171

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -