14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bitcoin medvedi prevladujejo ob petkovem izteku možnosti BTC za 2,1 milijarde USD...

Bitcoin medvedi prevladujejo ob petkovem izteku možnosti BTC za 2,1 milijarde USD z prednostjo 585 milijonov USD

Skupaj 53, 400 Možnosti bitcoinov (BTC) potečejo v petek, maj 28. Na prvi pogled se zdi, da biki vodijo, saj razmerje med odprtimi obrestnimi merami za nakup (nakup) in prodajo (2,1 milijarde USD) znaša 1. 32, ki daje prednost nevtralnim do bikovskim izvedenkam.

Potem ko je Bitcoin padel 33% maja, desno pridobiti BTC pri $ 42, 000 in zgoraj je v bistvu brez vrednosti, saj jih je manj kot 38 ur do izteka.

Bitcoin cena na Coinbase, AMERIŠKI DOLAR. Vir: TradingView

maja 20, je Cointelegraph poročal, da “maj 28 bo št drugačen z 1 dolarjem. 95 milijard odprtih obresti. Čeprav se zdi, da je to prezgodaj , medvedi bodo verjetno še naprej pritiskali na trge, saj skoraj ni možnosti klica na $ 38, ali nižje za naslednji teden. “

Po kratkem povleku nad $ 42, maja 20 je Bitcoin vnesel še en popravek, potem ko je vladna izjava s Kitajske razkrila načrte za “zatiranje Bitcoinov rudarjenje in trgovanje ter odločno preprečuje prenos osebnega tveganja. “

maja 17, naj bi borza Huobi ustavila trgovanje s terminskimi pogodbami na celinski Kitajski, kar je povzročilo nadaljnje opustošenje in potisnilo Bitcoin pod $ 32, 000.

Medvedi so pridobili prednost po izteku možnosti prejšnjega tedna

Kot je bilo pričakovano, so medvedi še naprej imeli prednost iz prejšnjega tedna in so še vedno lahko pripeli ceno Bitcoina pod $ 42, 000. Pri opcijah nevtralnega do bikovskega vplačila ni veliko dobička pri premikanju izgubljenega položaja na naslednji teden, zato se bodo biki v maju soočili s hudo bitko 28 iztek.

Povečanje izteka prejšnjega tedna ustvarjen prostor za medvede, da lahko še naprej stavijo na ceno Bitcoin, ki ostane pod $ 45, ali $ 50, .

Bitcoin maj 20 opcije združujejo odprte obresti. Vir: Bybt

Upoštevajte, kako obstajajo samo 2, 550 BTC klicne možnosti pri $ 42, 000 ali nižja, kar predstavlja zgolj 8% neporavnanih. Ta poimenovanje je enakovredno milijon dolarjev 100 milijonov odprtih obresti. Kot smo že pojasnili, so možnosti klica (nakupa) pri $ 46 ), 000 in novejši so že brez vrednosti.

Medvedi so medtem zadeli še en domači tek, saj je bilo največ stav stavljenih na $ 36, 000 in višje. 05, 600 BTC možnosti prodaje (prodaje) nad takšno raven predstavljajo $ 685 milijonov odprtih obresti, kar nevtralnim do medvedjim izvedenim finančnim instrumentom daje $ 585 milijon prednosti.

Omeniti velja, da so se redne količine promptnih borz BTC trgovale nad USD 10 milijard na dan. Vendar pa lahko dejstvo, da se terminske pogodbe in opcije iztečejo sočasno, poveča volatilnost.

Upoštevajte, da se kupci in prodajalci terminskih pogodb ves čas ujemajo. Poskus napovedovanja, na katero stran bo pritisk večji, je zaman.

Deribit, OKEx in Bit.com potečejo maja 28 ob 8: 00 AM UTC. Terminske pogodbe in opcije CME se zgodijo nekoliko pozneje na dan ob 3: 00 PM UTC.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorja in ne odražajo nujno mnenja Cointelegraph. Vsaka naložbena in trgovinska poteza vključuje tveganje. Ko se odločate, morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments