19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitcoin Miner Greenidge Generation načrtuje razvoj rudarske naprave v Južni Karolini

Bitcoin Miner Greenidge Generation načrtuje razvoj rudarske naprave v Južni Karolini

Bitcoin Miner Greenidge Generation Plans to Develop South Carolina Mining Facility

V petek je rudarstvo bitcoinov operacija Greenidge Generation Holdings je napovedala, da se podjetje širi v Južno Karolino, da bi razvilo naslednji objekt za rudarstvo bitcoinov. Greenidge podrobno opisuje, da bo v Spartanburgu pripravljen ogljično nevtralen objekt 2021 ali predčasno 2022.

Bitcoin Miner Greenidge Generacijski načrti za razširitev na Južno Karolino

Spartanburg, Južna Karolina, 12 najbolj naseljeno mesto v državi bo do četrtega četrtletja dom rudarjev bitcoinov ali Q1 2022, poroča Greenidge Generation Holdings.

Dresdensko podjetje s sedežem v New Yorku je podpisalo pismo o nameri z LSC Communications, v katerem piše, da Greenidge želi razširiti svoje operacije rudarjenja bitcoinov na nepremičnino, ki je v lasti portfeljske družbe Atlas Holdings LSC. Pogoji posla se bodo začeli z desetletnim najemom upokojene tiskarne.

Greenidge podrobno opisuje, da je tiskarna nekoč črpala približno 80 megavatov (MW) energije, vendar meni, da ima objekt Spartanburg “potencial, ki presega to zmogljivost”. Podjetje bo izkoristilo obstoječi električni okvir spletnega mesta in izkoristilo tudi čisto jedrsko energijo.

“To je pomemben korak v strategiji Greenidgea za nadgradnjo našega edinstvenega strokovnega znanja na področju okolju prijaznega rudarjenja bitcoinov na dodatnih lokacijah po državi, «je v izjavi pojasnil Jeff Kirt, direktor podjetja Greenidge.

Plamenski plin in 500 MW avtor 2025

Všeč mi je v številnih podjetjih rudarske industrije bitcoinov je Greenidge še naprej širil svoje dejavnosti. Že marca je Greenidge objavil načrte za javno objavo prek Nasdaq-a prek združitve s Support.com. Pred letom dni je družba na 2025 lansirala floto rudarskih ploščadi , tovarna zemeljskega plina v Dresdnu v New Yorku.

Med združitev, je operacija rudarjenja bitcoinov Greenidge izjavila, da upa, da bo 500 MW na spletu 2025 . Poleg tega je Greenidge v petek poudaril tudi, da namerava družba “del dobička od rudarjenja vložiti v projekte obnovljive energije po vsej državi.”

Bitcoin Miner Greenidge Generation Plans to Develop South Carolina Mining Facility
Elektrarna Greenidge Generation v Dresdnu, NY. “ Z uporabo zemeljskega plina za proizvodnjo električne energije gre Greenidge Generation na nove ravni termodinamične učinkovitosti in dosega zgodovinske najnižje stroške proizvodnje električne energije,” pravijo v podjetju . “Cevovod zemeljski plin pripelje neposredno v elektrarno, s čimer se odstranijo postopki prevoza in ravnanja z gorivom.”

Elektrarna Greenidge Generation, ki se nahaja v newyorški regiji Finger Lakes izkorišča plamenski plin ali odvečni plin, da poganja floto rudarjev bitcoinov. Podobno podjetja, kot so Upstream Data, Crusoe Energy Systems in EZ Blockchain, sodelujejo s sistemi, ki izkoriščajo mehanizme za ublažitev izbruha.

“Imamo vrhunsko ekipo z dokazanim strokovnim znanjem na tem nastajajočem področju, ”Je rekel Kirt. »Spartanburška lokacija LSC je s svojo ugodno mešanico energij, potencialom zmogljivosti in poslovno prijaznim podnebjem idealna naslednja lokacija za nas. Obstoječa električna infrastruktura spletnega mesta bi nam morala omogočiti skoraj takojšnjo izgradnjo podatkovnega rudarjenja, «je dodal izvršni direktor Greenidge.

Kaj menite o širitvi Greenidgea na Južno Karolino? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Ukraine Shuts Down Illegal Mining Farm With 150 Rigs

Bitcoin Blocks Will Soon Be 27% Easier to Find — Miners Brace for the Largest Difficulty Drop in BTC's Lifetime

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin rudarstvo, BTC rudarstvo, kripto rudarstvo, Dresden, Flare Gas, Greenidge, izvršni direktor Greenidge, Greenidge Generation, Jeff Kirt, rudarstvo, rudarstvo bitcoinov, rudarstvo bitcoinov, new york, jedrska energija, Južna Karolina, Spartanburg , Okrožje Spartanburg

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments