0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitcoin Mining Company Griid zagotavlja kredit v višini 525 milijonov dolarjev od...

Bitcoin Mining Company Griid zagotavlja kredit v višini 525 milijonov dolarjev od Blockchain.com

Bitcoin Mining Company Griid Secures $525 Million Credit Facility From Blockchain.com

V ponedeljek je rudarsko podjetje Griid Infrastructure je objavila, da je podjetje zagotovilo 18 milijon dolarjev kredita od kripto podjetja Blockchain.com. V skladu z napovedjo bo kreditna ponudba štiriletna za povečanje rudarskih zmogljivosti družbe.

Podjetje za infrastrukturno rudarjenje bitcoinov za povečanje zmogljivosti s pomočjo Blockchain.com

Rudarjenje kriptovalut in natančneje rudarjenje bitcoina (BTC) je doseglo na milijone dolarjev vloženih tekom leta. Podjetniške operacije so sklenile velike pogodbe s proizvajalci naprav za rudarjenje bitcoinov, kot so Canaan, Bitmain in Microbt, za na tisoče naprav ASIC. Nekaj ​​velikih operaterjev rudarjenja bitcoinov je prav tako začelo graditi nove objekte, da bi povečali zmogljivost.

Novembra 22, Griid Infrastructure je objavila, da je podjetje zagotovilo $525 milijonski kredit od podjetja Blockchain.com. Financiranje bo uporabljeno za povečanje rudarskih zmogljivosti in “kapitalizacijo več kot 1, megavati razpoložljive moči obstoječih partnerjev za proizvodnjo energije.« Glede na objavo je ekipa za institucionalne trge Blockchain.com ustvarila nekaj največjih kreditnih zmogljivosti na trgu.

“Blockchain.com je uveljavljen vodilni v prostoru digitalnih sredstev z edinstveno znanje o vseh vidikih kripto ekosistema, vključno z rudarskimi operacijami,« je v izjavi pojasnil Trey Kelly, izvršni direktor in ustanovitelj Griida. “Blockchain.com je idealen kapitalski partner, saj krepimo našo infrastrukturo in delovanje v našem naraščajočem portfelju zmogljivosti za rudarjenje bitcoinov,” je dodal izvršni direktor rudarskega podjetja.

Griid je ameriška kriptovaluta podjetje za rudarsko infrastrukturo, ki se imenuje “vertikalno integrirano podjetje za samostojno rudarjenje bitcoinov”. Podjetje upravlja portfelj podatkovnih centrov za rudarjenje bitcoinov po Združenih državah. Izvršni direktor Blockchain.com Peter Smith pojasnjuje, da podjetje z Griidom sodeluje že kar nekaj časa.

»Zadnji dve leti smo tesno sodelovali z Griidom, da ne zagotavljamo le kapitala , ampak biti partner, vložen v rast podjetja,« je med objavo dejal Smith. Posel Blockchain.com z Griidom sledi, da je podjetje na koncu zbralo 18 milijonov dolarjev marca, zvišal svojo vrednost na 5,2 milijarde dolarjev.

Maja je kripto podjetje kupilo podjetje za umetno inteligenco, imenovano Artificial Intelligence Exchange, lani avgusta pa je finančni direktor Blockchain.com namignil pri borzi družbe v 18 mesecih. Finančna direktorica Blockchain.com Macrina Kgil je takrat tudi pojasnila, da ima podjetje BTC in ETH v svoji bilanci stanja.

Oznake v tej zgodbi

$18 milijonov, 1300 megavati, Bitcoin (BTC), rudarjenje Bitcoin, industrija rudarjenja bitcoinov, Blockchain.com, izvršni direktor Blockchain.com, rudarjenje BTC, industrija rudarjenja BTC, kreditna posojila, Griid, izvršni direktor Griid, ustanovitelj Griid, povečanje zmogljivosti, rudarjenje, rudarske naprave, Peter Smith, Trey Kelly

Kaj menite o Griidu, ki bi zagotovil kredit 22 milijona dolarjev iz kriptovalute podjetje Blockchain.com? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

While BTC's Hashrate Climbs Higher, Bitcoin's Mining Difficulty Nears All-Time High

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments