22.9 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Bitcoin Mining Council razkriva podrobnosti in potrjuje, da Elon Musk nima "nobene...

Bitcoin Mining Council razkriva podrobnosti in potrjuje, da Elon Musk nima “nobene vloge”

Šef MicroStrategy Michael Saylor vodi skupino, katere cilj je spodbujati izobraževanje o Bitcoinih.

9590 Skupaj pogledi

9 Skupaj delnice

Bitcoin Mining Council unveils details, confirms Elon Musk has ‘no role’

Svet za rudarstvo bitkoinov je v četrtek uradno debitiral, ko se zaostruje razprava o vplivu digitalnega sredstva na okolje.

Svet za rudarstvo bitkoinov se opisuje kot “prostovoljni in odprti forum Bitcoin rudarjev, zavezanih omrežju in njegovim temeljnim načelom «. Njen mandat je spodbujati preglednost, podpirati dobre prakse in spodbujati Bitcoin izobraževanje v skladu z uradno spletno stranjo.

Direktor MicroStrategy Michael Saylor je eden izmed ustanovnih članov, ki je objavil poziv junija 10.

Bitcoin Rudarski svet je prostovoljni in odprti forum Bitcoin rudarjev, zavezan mreži in njenim temeljnim načelom. Spodbujamo preglednost, delimo najboljše prakse in javnost poučujemo o prednostih rudarjenja #Bitcoin in Bitcoin. Pridruži se nam. https://t.co/vGPGD3TA5p

– Michael Saylor (@michael_saylor) June 10, 2021

Organizacijo sestavlja skupina energetsko osveščenih severnoameriških rudarjev bitcoinov. Prvič ga je v Twitterju predlagal Elon Musk konec maja, a je od takrat pojasnil, da v Svetu ne bo imel nobene vloge. Spletno mesto si prizadeva poudariti to točko:

“Elon Musk nima nobene vloge v BMC. Obseg njegovega sodelovanja je bil pridružitev izobraževalnemu razpisu s skupino severnoameriških podjetij, da bi razpravljali o rudarjenju Bitcoinov.

Poleg MicroStrategyja so med ustanovnimi člani še podjetje za upravljanje naložb Galaxy Digital, podjetje za rudarstvo blokov verig Argo, blockchain tehnološko podjetje Hive in Bitcoin rudarsko podjetje Riot. Ustanovni člani bodo krili vse tekoče stroške in k sodelovanju povabili katerega koli rudarja Bitcoinov od koder koli po svetu. Navedlo je, da bi moral vsak rudar, ki se pridruži:

“Verjeti, da je preglednost glede porabe energije za rudarstvo pomembna, in se strinjati, da bo prostovoljno delite svojo mešanico energij in velikost razpršitve za raziskovalne in izobraževalne namene. “

BMC bo vsako četrtletje srečanja, da bi analizirali rudarske trende, sodelovali z raziskovalci v industriji, zbrali podatke za izobraževalne namene in pospešili rast v severnoameriški rudarski industriji BTC.

Skupina je potrdila, da je popolnoma neodvisen od samega Bitcoin omrežja in ne namerava motiti njegove decentralizacije.

“Ne želimo spremeniti decentralizirano naravo Bitcoina ali njegovih temeljnih načel, temveč si prizadevamo za večjo ozaveščenost o Bitcoinu in Bitcoin rudarjenju. “

Dodal je še, da Svet meni, da je poraba energije Bitcoina značilnost in ne napaka, ki zagotavlja izjemno varnost omrežja. Poraba energije v svetovnih rudarskih operacijah je bila v središču pozornosti pred kratkim po komentarjih Elona Muska glede njenega vpliva na okolje.

Indeks porabe električne energije Cambridge Bitcoin (CBECI) ocenjuje Bitcoin’s letna poraba električne energije je trenutno nekje med porabo Nizozemske in ZAE.

Povezano: Nic Carter si prizadeva za trditve, da je Bitcoin okoljska katastrofa

Po nedavnih zatiranjih držav kitajska prevlada hašratov upada, medtem ko se ameriška povečuje, saj rudarske dejavnosti lahko izkoristijo poceni obnovljivo energijo v državah, kot je Teksas.

Vse več podjetij ustanavlja dejavnosti v ZDA, ki jih privlači ta obilica obnovljive energije. Cilj najnovejšega sodelovanja med podjetjem za rudarsko programsko opremo Luxor in institucionalnim podjetjem za tehnologijo Bitcoin in finančnimi storitvami NYDIG je spodbuditi rast v hitro rastoči industriji.

Vendar pa je eden največjih zmagovalcev za geografsko razlogov je sosednja Kazahstan.

Prejšnji članekShanghai Man: Zanimanje za Bitcoin na Kitajskem upada zaradi zatiranja družbenih omrežij in rudarjev
Naslednji članekSEC opozarja vlagatelje pred tveganji pri Bitcoin terminskih pogodbah

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments