20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitcoin Mining Firm Hut 8 Odobreno za seznam na Nasdaqu

Bitcoin Mining Firm Hut 8 Odobreno za seznam na Nasdaqu

Bitcoin Mining Firm Hut 8 Approved to List on Nasdaq

Glavno severnoameriško podjetje za pridobivanje bitcoinov Hut 8 Mining je odobren za uvrstitev na Nasdaq pod oznako HUT. Podjetje je tudi uvrščeno na borzo v Torontu (TSX).

 • Hut 8 Mining Corp. je v četrtek objavil, da so njene navadne delnice odobrene za uvrstitev na Nasdaq Global Select Market (Nasdaq) pod oznako HUT. Na spletnem mestu Nasdaq je pojasnjeno, da ima svetovni izbrani trg “najvišje standarde začetnega kotiranja na kateri koli borzi na svetu.”
 • Koča 8 Rudarstvo se opisuje kot “enega najstarejših in največjih rudarjev bitcoinov v Severni Ameriki.” Vključen je v skladu z Zakonom o gospodarskih družbah Britanske Kolumbije in ga ureja. Večina direktorjev in uradnikov podjetja ima pretežno prebivališče v Kanadi.
 • Podjetje je tudi uvrščeno na borzo v Torontu (TSX) pod simbolom HUT. Bil je prvi rudar bitcoinov, s katerim se trguje na borzi TSX. Hut 8 pravi, da bo njegov seznam TSX ostal nespremenjen.
 • Delnice Hut 8 Mining že kotirajo na trgu OTCQX pod simbol HUTMF. Koča 8 Rudarstvo je uvrščeno 11 th (od 10, 000) na 2021 Najboljši OTCQX 50.

 • Družba je maja objavila načrte za uvrstitev na seznam Nasdaq 12, potem ko je vložil F – 10 marca pri ameriški komisiji za vrednostne papirje (SEC)

.

 • Hut 8 Mining je tudi ustanovni član Bitcoin Mining Council, ki je “prostovoljni in odprti forum rudarjev bitcoinov, zavzetih za omrežje in njegova temeljna načela”, podrobnosti o njegovi spletni strani. “Spodbujamo preglednost, delimo najboljše prakse in javnost poučujemo o prednostih bitcoinov in rudarjenja bitcoinov.” Svet je bil ustanovljen po sestanku med direktorjem Tesle Elonom Muskom in številnimi večjimi severnoameriškimi rudarji bitcoinov. Srečanje je gostil izvršni direktor Microstrategy Michael Saylor.
 • Kaj menite o Hut 8 Mining, ki kotira delnice Nasdaq-a? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

  Iran Seizes 3,000 Crypto Mining Devices in a Week

  El Salvador to Mine Bitcoin With Energy From Volcanoes: '100% Clean, 100% Renewable, 0 Emissions'

  Oznake v tej zgodbi

  kriptokop, rudarjenje kriptovalut, koča 8 bitcoinov, koča 8 neposreden seznam, koča 8 ipo, koča 8 rudarstvo, koča 8 rudarstvo nasdaq, koča 8 rudarstvo na borzi v Torontu, koča 8 rudarstvo tsx, koča 8 nasdaq kotacija, borza

  Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

  Dis vlagatelj zahtevka : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

  KOMENTIRAJ:

  Prosimo, vnesite komentar!
  Prosimo, vnesite ime

  - Advertisment -

  Most Popular

  Recent Comments