15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitcoin Mining Operations Btc.top in Hashcow prenehajo ponujati storitve na Kitajskem

Bitcoin Mining Operations Btc.top in Hashcow prenehajo ponujati storitve na Kitajskem


Po nekaterih strogih opozorilih nekaj glavnih trgovinskih združenj in regulatorjev na Kitajskem sta dve ugledni borzi, Huobi in Okex, prenehali ponujati storitve kitajskim prebivalcem. Potem ko sta izmenjavi ustavili posebne storitve za prebivalce celinske Kitajske, sta v ponedeljek državo opustili tudi dve operaciji rudarjenja bitcoinov. Btc.top in Hashcow sta ukinila storitve zaradi „regulativnih tveganj.“

Kripto podjetja se opuščajo Kitajska

Dve rudarski dejavnosti sta razkrili, da so bile posebne storitve ustavljene za prebivalce celinske Kitajske. Novica sledi nedavni napovedi Huobija in Okexa, ko so podjetja ta konec tedna sporočila, da bodo posebne storitve za kitajske državljane ustavljene. Iz Kitajske je prišlo do navala vladnih objav, prvo opozorilo pa je bilo objavljeno maja 19.

Zadnji 23 ure so bile nore.

Torej, kaj se bo zgodilo in kaj se je že zgodilo zgodilo? Tu je nekaj začetnih misli:

1, prvič je tako visoko uvrščeni član LRK razglasil “zatiranje rudarjenja in trgovanja z bitkoini”.

– Mustafa Yilham (@MustafaYilham) maj 23, 2021

Poročilo agencije Reuters je takrat trdilo, da je “Kitajska prepovedala finančne institucije in plačilnih družb pri zagotavljanju storitev, povezanih s transakcijami s kriptovalutami, in vlagatelje svaril pred špekulativnim trgovanjem s kriptovalutami. ” Vendar pa je večja kripto skupnost poročilo hitro zavrgla kot strah, dvom in negotovost (FUD). Nekaj ​​dni kasneje je bilo v različnih publikacijah objavljenih več poročil kitajskih uradnikov, ki so razpravljali o spremljanju rudarjenja bitcoinov.

Nato sta ta konec tedna borzi Huobi in Okex prenehali ponujati storitve. za stranke v celinski Kitajski. Huobi je končal posebne rudarske storitve, kot je prodaja rudarskih ploščadi in tudi operacije gostovanja v oblaku kitajskim prebivalcem. Okex je po poročanju lokalnega poročevalca Colin ‘Wu’ Blockchain “ustavil trgovanje z valuto platforme z RMB”. Po napovedih Okexa in Huobija so se cene bitcoinov (BTC) začele nekoliko okrevati.

Btc.top in Hashcow ustavijo storitve za kitajske prebivalce, govorice o “poceni” rudarskih ploščadi se začnejo pojavljati

Zdaj sta dve rudarski dejavnosti razkrili prenehanje storitev tudi za kitajske prebivalce. Btc.top, velik rudarski bazen, ki obvladuje 1,7% svetovnega hashratea, je podrobno opisal, da je “ustavil svoje kitajsko poslovanje z navedbo regulativnih tveganj”. V podobnem primeru je rudarska operacija Hashcow tudi podrobno navedla, da bo podjetje ustavilo nakup rudarskih naprav.

POZOR NA rudarje iz ZDA in iz LRK: v prihodnjih tednih se pripravite na poceni ploščadi kitajskih rudarjev, ki so prisiljeni zapreti, vendar ne morejo dostopati do električne energije na morju

če vas zanima, se za vas predstavite na drugo stran (nekateri veliki rudarji so me že kontaktirali)

– Dovey “Rug The Fiat” Wan🪐🦖 ( @DoveyWan) maj 23, 2021

Od začetnega opozorila o rudarjenju bitcoinov maja 21, je celotni BTC hashrate upadel. V času objave je hashrate približno 140 eksahaš na sekundo (EH / s), potem ko se je vozil nad 158 EH / s cona 21 ur prej. Nobena druga rudarska dejavnost ni objavila nobenega obvestila o prenehanju obratovanja na Kitajskem, razen nedavnih izjav Btc.top in Hashcow.

Medtem sta ustanovni partner Primitive Ventures Dovey Wan in Bixen Mustafa Yilham so govorili o razmerah na področju zakonodaje na Kitajskem.

preteklih 48 ur, ” Yilham je tvitnil. »Kitajski rudarji so že začeli pospeševati migracije v druge države. Na voljo bodo tudi velike količine Bitcoin rudarskih strojev za prodajo. «

Kaj menite o tem, da Btc.top in Hashcow nehata rudariti s kitajskimi prebivalci? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

US Congress Will Not Pass Cryptocurrency Legislation Anytime Soon, Says Lawmaker

Russian Lawmakers Move to Allow Crypto Payments Under Contracts

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin Rudarji, trgovanje z bitcoini, BTC.TOP, Kitajska, kitajski Bitcoin rudarji, kitajski vlagatelji, kitajski rudarji, Hashcow, Huobi, celinski kupci, Okex, previdnostni ukrepi, regulativna tveganja, RMB, Wu Blockchain

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments