16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Bitcoin na ulicah: trik za vključitev britanskih trgovcev na drobno v BTC

- Advertisement -

»Nabavite zbrati Bitcoin? Bi z veseljem?” Ta vprašanja so odmevala po ulicah Discovering out, blizu Londona v Združenem kraljestvu, zaradi napornega dneva podkupovanja za 2 zagovornika britanskega bitcoina (BTC).

James Dewar, ustanovni sostorilec Bridge2Bitcoin, in MSW, trgovski razvijalec za CoinCorner, sta se podala na ulice Discoveringa v maratonski misiji sprejemanja ponudnika storitev. V vztrajnih šestih urah so se pogovarjali z 50 maloprodajnimi mesti, kavarnami in zanimivimi lokacijami , v upanju, da jih bom e-knjižil, da preprosto naberem BTC.

Bitcoinerji so oboroženi z letaki, velikimi prodajnimi veščinami in ogromno navdušenja nad največjo kriptovaluto v okolju podrobno predstavili informacije in svoje izkušnje pri komuniciranju z običajno javnostjo. Od 50 trgovcev na drobno, s katerimi so govorili, okrog 50% je bila direktna zavrnitev in 10 od 30 je bilo »vredno prijave,« je Dewar naročil Cointelegraphu. Tri podjetja so bila pozneje vkrcana na obrobje ali Mercurial. Dewar nadaljuje:

»To je 3-odstotna stopnja zadetkov v dveh tednih, glede na mojo stopnjo ankete iz stalnega izvora je zelo uspešna za tiste, predstavljajte si krivuljo posvojitev.«Seveda, medtem ko 3 od 63 trgovci na drobno se morda zdijo trivialni, to je e-knjiga o tem, kje je okolje glede na način sprejemanja Bitcoina.

Sprejetje bitcoina po vsem svetu je še vedno okoli 3 % Dewar pojasnjuje, da je ozaveščenost o bitcoinih trenutno nizka, saj sedimo pri zniževanju praga sprejemanja bitcoinov. Kljub temu je še vedno vredno poskusiti in povprašati svojega lokalnega ponudnika storitev, če zajema Bitcoin. Dewar se pošali, da čeprav je pri roki delil £ 12 bankovce na bulvarju se od nas morda še vedno obotavlja, da bi preprosto zbrali ponudbo ali jih zavrnili – ker je cenjeno »normalna prodaja,« pojasnjuje.

“Pripovedujemo ali ne več je bleščeča neumnost, primerno? Morda dobesedno ni nobene zasnove za to. Toda prenašanje tega sporočila; ste kupili, da ste precej debelopolti, da nastavite, da posamezniki ne –ali pa ni več vredno deliti desetke na bulvarju!«MSW, ki je spremljal Dewarja, pojasnjuje, da je sprejemanje Bitcoina industrijsko smiselno za kupe trgovcev na drobno. »Ena od prednosti za kupe je, da bi preprosto nabirali kilograme. Ceni cenejšo različico Sump z bonusnim oglaševanjem in trženjem.” SumUp je razprodajna resolucija, ki je priljubljena v barih in na izzivalnih lokacijah po vsej državi.

Toda zakaj ne vključujete več podjetij v druge kriptovalute? MSW, ki je Dewarja spremljal na njegovem sprintu, pojasnjuje, da je »Lightning Network pravi način za pošiljanje imenovanih, za nizke stroške in resničen zdaj. Nobenega drugega omrežja ni konec.« Vsekakor je Lightning Network boljši od Ethereuma (ETH) in drugih kriptovalut kot omrežje skladov.

MSW se je od takrat lotil sprejemanja ponudnikov storitev Bitcoin v Edinburghu in Oxfordu z različnimi stopnjami uspeha. Coach Carbon, nogometni trener Bitcoinov, je nekaj tednov pozneje sodeloval z MSW v Oxfordu, medtem ko se je v Edinburghu MSW pridružil Jordan Walker, izvršni direktor britanskega kolektiva Bitcoin. Walker in MSW sta preživela dan pri uvajanju trgovcev na drobno pred prvo konferenco Združenega kraljestva samo o bitcoinih.

Ponudba: Bitcoin CollectiveAmpak ali ni Bitcoin za HODLing–nič več poraba–ker je zlato 2.0? Dewar in MSW bi se strinjala z mitom, da je Bitcoin trgovina za namene, vendar sta zagovornika porabe Satoshijev. Poleg tega v Združenem kraljestvu ni kapitalskih koristnih lastnosti Bitcoina, ki bi se porabili in nato spremenili znotraj 27 dni, ki izhajajo iz pravil “Nočitev z zajtrkom”. MSW poudarja, da je poraba bitcoinov v maloprodajnih mestih prav tako akademska:

»Navdušen sem glede sprejemanja ponudnikov storitev kot načina demistifikacije bitcoina in prikazovanja, da je prisežen. Bitcoin je način pridobivanja espressa ali sladoleda ali odhoda v vašo sprejeto mačjo kavarno in božanja mačk.« MSW in James sta se strinjala, da čeprav je naporen dan in da nekateri od nas še vedno nosijo globoko zakoreninjeno sovraštvo do Bitcoina, bi bila namera naključno tudi “zelo koristna.” Kaj vam preprečuje, da bi vprašali svojega lokalnega ponudnika storitev, anon?

24880

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -