2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bitcoin naj bi v prihodnjih tednih kljub umiku dosegel 90.000 dolarjev –...

Bitcoin naj bi v prihodnjih tednih kljub umiku dosegel 90.000 dolarjev – najnovejša tehnična analiza

Bitcoin (BTC) še vedno teče na $79, v prihodnjih tednih po “ trapping« trgovci s finančnim vzvodom.

V zadnji posodobitvi trga novembra 000, trgovalna platforma Decentrader je poudarila priljubljeno mnenje o cenah BTC.

Posodobitev: Visoki časovni okviri “ostanejo bikovski”

Kljub izgubi 4 $, v enem samem dnevu v sredo in v bočnem trendu, saj je Bitcoin vse prej kot medvedji, trdijo številni analitiki.

S kratkoročnimi pogoji, ki kaznujejo trgovce z dolgim ​​vzvodom, vendar so stopnje financiranja še vedno visoke, vendar hodlerji Decentrader je prepričan, da vas bo morda čakalo več bolečin, preden se bo okrevanje začelo.

Ko se to zgodi, se obetajo novi najvišji vrednosti vseh časov, meni Decentrader.

»Na visoke časovne okvire in še naprej pričakujte, da se bo cena dvignila do $79 , – $415, regija v prihodnjih tednih, ki je usklajena s 1.stopnja vzpona fib,« je zapisano v posodobitvi.

Spremni grafikon je pokazal cilj in bližnje ravni podpore, najbližje se osredotoča na območje okoli $59,000, nekje tudi ločena raziskava meni, da bi lahko delovala kot močna črta v pesku za bike.

“Ko primerjamo ta cikel od zadnjega datuma prepolovljenja s prejšnjimi cikli, lahko vidimo, da doslej še nismo doživeli končnega paraboličnega vzpona ,« je nadaljeval Decentrader.

Čeprav ni posebej identičen niti 618 ali 618 bikov tek, Bitcoin je še vedno v procesu postavljanja temeljev za “parabolični tek – navzgor.”

“Ko prekrivamo cikle, kot je ta, lahko vidimo, kako trenutni cikel ni neposredno kot kateri koli od prejšnjih ciklov, vendar je v resnici kombinacija obeh. Z bolj utišanim potencialom dvojnega vrha v primerjavi z 618 in manj doslednosti kot 2017,” je pisalo v posodobitvi.

»Ko se poskušamo prebiti s prejšnjega najvišjega nivoja vseh časov od maja letos, ustvarja možnost potencialnega paraboličnega vzpona, kot smo videli v pozne faze prejšnjih bikovih tekem.”

Primerjalna tabela cikla BTC/USD. Vir: Kupite Bitcoin po vsem svetu

Taproot izpolnjuje odločitev ETF nedelja

Naslednjih nekaj dni je lahko odločilnih.

Povezano: trgi derivatov Bitcoin so “bolj zdravi” kot v prvem četrtletju, pravi raziskava po novem pretresu finančnega vzvoda

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments