18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Bitcoin ni na dnevnem redu HSBC, pravi izvršni direktor banke

Bitcoin ni na dnevnem redu HSBC, pravi izvršni direktor banke

HSBC se ne bo pridružil rastočemu seznamu večjih bank, ki strankam in strankam ponujajo Bitcoin in kripto naložbene produkte.

3510 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

Bitcoin not on the agenda for HSBC says bank's CEO

Zdi se, da nedavna burna cenovna akcija kriptovalut ponuja priljubljeno protikriptobanko HSBC veliko možnosti, da podvoji negativno držo do virtualnih valut.

V ponedeljek v pogovoru za Reuters , Izvršni direktor HSBC Noel Quinn, je dejal, da banke ne zanima upravljanje pisarne za kripto trgovanje ali ponujanje naložbenih paketov, povezanih s kriptovalutami, svojim strankam.

Quinn je kot glavni razlog opredelil volatilnost za odločitev banke kljub naraščajočemu trendu, da druge pomembne finančne institucije napovedujejo načrte za odprtje kripto naložbenih poti za svoje stranke.

V začetku maja je velikan investicijskega bančništva Wells Fargo objavil načrte za predstavitev produkta kripto naložbe za majo r stranke. Tudi druge večje ameriške banke, kot sta Morgan Stanley in Goldman Sachs, so v različnih fazah uvajanja institucionalnih Bitcoin sredstev za svoje stranke.

V začetku maja je New York Digital Investicijska skupina je v sodelovanju s fintech opremo Fidelity National Information Services zagotovila okvir za posojilodajalce iz ZDA, ki strankam ponujajo storitve kripto trgovanja.

Podrobna zadržanost HSBC glede Bitcoin (BTC) in kripto na splošno je Quinn menil:

“Bitcoin gledam kot na bolj premoženjski razred kot na plačilno sredstvo, z zelo težka vprašanja o tem, kako jo ovrednotiti v bilanci stanja strank, ker je tako nestanovitna. “

Tudi izvršni direktor HSBC se je temeljito lotil stabilkovancev, ki so podvomili o ugledu izdajateljev in dvomili o obsegu, v katerem so stabilkovanci v obtoku podprti s strukturiranimi rezervami.

Quinn, vendar je izrazil podporo digitalnim valutam centralnih bank trdijo, da bi lahko CBDC poenostavili čezmejna plačila.

Kot je že poročal Cointelegraph, ima HSBC že zgodovino protikriptoloških stališč z bančno uvrstitvijo zaloge MicroStrategy na spletno prodajo na drobno. trgovalna platforma. Takrat je HSBC razkril, da je do selitve prišlo zaradi velike naložbe MicroStrategyja v Bitcoin.

V začetku leta naj bi banka tudi strankam preprečila vračanje dobička s kripto izmenjalnih platform. na njihove račune HSBC.

Prejšnji članekVeč Američanov je slišalo za Dogecoin kot Ethereum: Survey
Naslednji članekGreenpeace: Bitcoin problem z energijo govori o širšem izzivu za prihodnost interneta

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments