19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga "Bitcoin ni sredstvo, ki bi ga bilo mogoče vzvoditi," pravi Caitlin Long

“Bitcoin ni sredstvo, ki bi ga bilo mogoče vzvoditi,” pravi Caitlin Long

Izvršni direktor Avanti Financial pravi, da se Bitcoin ne sme vzvoditi in da predpisi za stabilcoin prihajajo.

1912 Skupno ogledov

10 Skupaj delnice

Vse oči so uprte v Bitcoin (BTC), pri čemer je največja kriptovaluta v zadnjih $ 40,000 v ponedeljek. Ni presenetljivo, da se je zvišanje cen zgodilo kmalu po tem, ko je direktor podjetja Tesla Elon Musk objavil na Twitterju, da bo podjetje za električna vozila potencialno sprejelo plačila BTC, ko bodo še enkrat rudarji potrdili pobude za zeleno energijo.

Kljub temu, da je Muskov tweet morda zvišal ceno Bitcoina, nekateri strokovnjaki iz industrije menijo, da Bitcoin ni kriptovaluta, ki bi jo bilo treba vzvoditi. Na primer, med ekskluzivnim intervjujem z Cointelegraphom pri Bitcoinu 2021 v Miamiju je Caitlin Long, ustanoviteljica in izvršna direktorica Avanti Financial, dejala, da je v nasprotju z drugimi kriptovalut, solventnost je pri Bitcoinu bolj pomembna od vzvoda in likvidnosti:

“Ko enkrat vstopite v Bitcoin in začnete izgubljati denar, menim, da je to res dragocena šolnina za resnično učenje, kaj je Bitcoin. Zdaj imamo v tej industriji veliko novih ljudi, ki se udeležujejo teh lekcij, in upajmo, da se bodo ljudje od njih kaj naučili. Še posebej na tem trgu bikov je bilo v sistem dodanih toliko vzvodov. Za tiste, ki smo že dolgo, smo se te lekcije naučili že zdavnaj – Bitcoina ne uporabljate. «

Regulativni pritisk za Bitcoin in stablecoins

Poleg svetovanja, da se Bitcoin ne sme vzvoditi , Dolgo je omenila, da obstajajo novi predpisi za Bitcoin, ki prihajajo iz Washingtona, DC – nekaj, za kar meni, da je bilo usklajeno z drugimi vladnimi organi. “Ray Dalio je rekel, da je največja grožnja Bitcoinu uspeh – ker to pomeni, da bodo regulatorji zatirali,” je dejal Long.

Čeprav je to morda, je Long poudaril, da predpisi ne bodo prepovedovali Bitcoina ali drugih kriptovalut, če to upoštevajo uporabniki. Rekla je:

“Bistvo je, da če plačate davke in ste regulirani in ne uporabljate bližnjic, boste v redu. Tisti, ki poskušajo storiti kazniva dejanja ali prevarati potrošnike ali ne plačujejo davkov in se ne ravnajo po zakonu, potem ti ljudje ne bodo v redu. «

Long je tudi opozoril, da so predpisi o stabilkovancih prednostna naloga zakonodajalcev. To bo zlasti zagotovilo, da stabilnokovanci ne bodo okužili plačilnega sistema ameriških dolarjev z likvidnostnim tveganjem. Da bi to dal v perspektivo, je Long omenil naključno trdo vilico, ki se je nekaj ur zgodila na Ethereumu novembra 2020, rekoč:

“Takrat sem razmišljal:„ Kaj bi se zgodilo, če bi vsi Ethereum ERC – 20 stablecoins je bilo treba unovčiti v nekaj minutah, ker jih je bilo treba zažgati na eni vilici in ponovno izdati na drugi? ‘ To ni tveganje, o katerem je razmišljal tradicionalni finančni sistem. «

Poleg tega je Long maja maja komentiral tveganja, povezana s stabilnimi kovanci. , opozorilo, da lahko celoten trg stabilkoinov popravi druge žetone ob popravku kreditnega trga.

Prejšnji članekKripto trgovalna miza Goldman Sachs se razširi na Ether
Naslednji članekFrancoska nogometna zveza je s podjetjem Sorare predstavila uradne igralce NFT

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments