19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Bitcoin objavi tretjo mesečno rdečo svečo s cenovnim modelom zalog, ki odmeva...

Bitcoin objavi tretjo mesečno rdečo svečo s cenovnim modelom zalog, ki odmeva v začetku leta 2019

Bitcoin (BTC) je ta teden zaprl svojo tretjo mesečno rdečo svečo zapored, ko je priljubljeni analitik primerjal cenovno akcijo BTC z januarjem 2019.

V četrtkovem tweetu je PlanB dejal, da je BTC / USD zdaj najbolj oddaljen od ocen njegovega modela zalog v preteklih dveh letih.

Stanje do pretoka “naredi ali zlomi”

Po velikem majskem kapitulacijskem dogodku cena Bitcoin ni uspela povrniti izgubljenega položaja in je ostala v bližini 50% pod nedavnimi najvišjimi vrednostmi vseh časov.

Kot rezultat tega je, da so cenovni modeli resno preizkušeni – čeprav kazalniki na verigi spet začnejo utripati bikovsko.

V primeru zaloge do pretoka, ki zahteva povprečno ceno najmanj $ 100, 000 ta cikel prepolovitve postaja negotov.

Znan po svoji natančnosti, model je upošteval vse zasuke in spremembe cen BTC od njegovega začetka. Zdaj pa se promptna cena približuje mejam, ki jih lahko sprejme.

“Tudi zame je vedno nekoliko nelagodno, ko je cena bitcoinov na spodnji meji delnic do model pretoka, “je prejšnji teden priznal PlanB.

Kljub temu pa je glede na spremembe, ki se lahko zgodijo v bitcoinih v nekaj mesecih, malo razloga za zaskrbljenost zaradi razveljavitve zalog.

“Junijska cena zapiranja $ 35, 037 .. pod modelom S2F kot v januarju 2019, “je v četrtek dodal PlanB in nakazal, da je razmerje modela s ceno še vedno” običajno kot običajno “.

“Naslednjih 6 mesecev bo za S2F (spet).”

Zadnjič Bitcoin je bil tako daleč od zaloge do pretok, ki predvideva ceno $ 77, 760 za četrtek je BTC / USD pravkar izšel iz jame 2018 medvedji trg, med katerim h se je znižal na samo 3 USD, 100.

Model zaloge toka bitcoinov od 1. julija. Vir: PlanB / Twitter

Popravek, ki čaka v krilih?

Kot je poročal Cointelegraph, je cena igrala “ dohitevanje «s kazalniki na verigi je v zadnjih tednih postalo nekaj bistvenega pomena.

Povezano: Naključje? Bitcoin je svoje najvišje in najnižje točke videl junija ob “preobratu ob torkih”

Merila, kot je priljubljeni Puell Multiple, namigujejo, da je dno cen na kartah, v skladu z zgodovinskim precedensom, z implicitnim odbojem, ki mu sledi.

izgleda, da še vedno sledi – 25% #bitcoin težave prilagodite na petek. https://t.co/TuqYAFU1wU bitcoin ne vpliva, označite naslednji blok. donosnost rudarstva pic.twitter.com/yONPd88xJq

— Adam Nazaj (@ adam3us) junij 29, 2021

Stalna selitev rudarske moči s Kitajske bi morala postati tudi manj zaskrbljujoča ko je enkrat končan. Težave z rudarstvom naj bi bile največje doslej upadanje ta konec tedna zaradi preobrata, kar bo hitro povečalo dobiček rudarjev in pritegnilo nekaj nove rudarske moči.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments