17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Bitcoin opazi 4,5-odstotni upad med opozorilnim dnom kazalnika cen BTC še vedno...

Bitcoin opazi 4,5-odstotni upad med opozorilnim dnom kazalnika cen BTC še vedno lahko pride

Bitcoin (BTC) je junija trgovce ugibal z omejenim delovanjem 30 po potisku preko $ 37, 000 odpor se je končal v zavrnitvi.

BTC / USD 1-urni diagram sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

Wyckoff poudarja $ 32, 68 podpora

Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView so pokazali dan preobrata za BTC / USD dne Sreda, ko je par padel za 4,5%, da doseže $ 34, 73.

Po pospeševanju navzgor dan prej je Bitcoinu zmanjkalo pare pri $ 36, 630 in začel s popravljanjem, ki je izbrisal večino svojih dobičkov.

Za priljubljenega trgovca Crypto Ed celo višji tek ni imel vsebine, po nadaljnjem popravku pa je bil nujen odboj, da se ohrani bikov primer.

“Močnejša poteza dol = začetek premika na zeleno, “je komentiral ob grafikonu, ki prikazuje spodnji cilj $ 26, 900.

BTC / USD scenariji cen z cilji. Vir: Crypto Ed / Twitter

Drugi so napovedali metodo analize cen Wyckoff, ki je trenutno priljubljena za Bitcoin, in sicer kot ključni vpogled v to, kakšna bi lahko bila kratkoročna usmeritev cen.

Kolega trgovec Michaël van de Poppe v svojem Prikaz Wyckoffa je poudaril območje tik nad $ 32, 000 kot raven podpore za bike BTC.

“To bi ustvarilo višjo nizko stopnjo in moč za nadaljnji zagon navzgor,” je dejal sledilcem na Twitterju.

BTC / USD označen grafikon struktur Wyckoff. Vir: Michaël van de Poppe / Twitter

Metode Wyckoff niso vsi tako z navdušenjem sprejeli z Crypto Ed junija 30, ki kritizira splošno nerazumevanje načel metode in posledično možnost nepravilnih zaključkov.

Previdnost pri Puelovem večdnevnem dnu

Za kazalnike na verigi zgodba je bil nasprotno še vedno bikov, četudi je en določen kazalnik pustil prostor za drugo nizko ceno BTC.

Puell-ov večkratnik, klasični kazalnik za lovljenje podcenjenih obdobij v življenjski dobi Bitcoin-a, trenutno sedi v svoji široki “podcenjeno” območje šele petič doslej.

Povezano: Institucionalni vlagatelji ne kupujejo Bitcoina pri 50% vseh najvišjih vrednosti … za zdaj

Kot je razpravljal analitik Rekt C apital v namenskem videu junija 30, večkratnik Puell nakazuje, da so rudarji prodali za kritje stroškov, zaradi njegovega spusta v “podcenjeno” cono pa se lahko kmalu pojavi dno cene.

Prejšnja štiri dna v kazalniku se kljub temu niso ravno ujemala s spodnjimi cenami, saj so se ta običajno pojavila kmalu po tem, ko se je kazalnik obrnil navzgor.

“Dejstvo da smo v tem zelenem P več regij nam ne pomeni nujno, da smo na samem dnu, “je komentiral in se skliceval na najnovejši grafikon.

“P Multiple lahko še vedno gredo navzdol, cena pa mu lahko še vedno sledi. “

Več grafikonov Bitcoin Puell. Vir: Bybt

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments