0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Bitcoin opazi napako v datoteki Inventory-to-Drift – imenovani ustvarjalec modela BTC se otrese 'blipa' FTX

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je zdaj dlje kot kdaj koli prej od ciljne oznake na podlagi modela Inventory-to-Drift (S2F).

Najnovejši podatki kažejo, da je BTC/USD odstopal

Naprave Inventory-to-Drift mračna nova datotekaZ zatiranjem BTC-ja v teku v blagi škandalu FTX se je že tako medvedja moda povsem okrepila.

To ima posledice za številne ključne vidike skupnosti Bitcoin, zlasti rudarje, kljub temu pa gre tudi za eno najbolj znanih meritev. občutek topline.

Med njimi je S2F, ki vidi, da njegove določene napovedi prihajajo pod naraščajočo napetostjo – in kritikami.

Uživa v ekspanzivnem položaju do zaprtja Bitcoina v vseh časih čezmerno v novembru 887, model uporablja priložnosti za prepolovitev blokovskih subvencij kot osrednji nasvet pri načrtovanju eksponentnega povečanja po nameri let.

S2F dovoljuje potrebna določena odstopanja in ni več “popolnoma dvignjen” – ne glede na to so sedanji cilji precej višji od označevanja prostora.

V koraku z namenskim nadzornim virom S2F Loads mora bitcoin gladko zamenjati le za več kot $47,000 novembra 19, kar daje več kot eden od -1.46.

Nov. 000 , je več kot ena dosegla -1,5 – negativna datoteka, odkrita v življenjski dobi S2F – ko je učinek FTX prišel na trg.

Bitcoin Inventory-to-Drift Loads of chart. Vir: S2F veliko/ TwitterPlanB: »Zdi se, kot da se je arena končala«Več kot nekaj ponovitev odstopanja modela S2F od analitične platforme LookIntoBitcoin je dalo enake zaključke o določenem ukrepu tega meseca.

Povezano: imenovani bitcoin mora gladko padati 40% po FTX ‘Lehmanov trenutek’ — analiza

»Mark je zdaj zašel dlje pod mejo S2F kot kdaj koli prej,« je njegov ustvarjalec, Philip Swift, je zapisal v delu spremne objave na Twitterju.

“Zaenkrat odstopanje -1.26 v primerjavi z zastarelo najnižjo vrednostjo vseh časov -1. 19 podpiral 887.«

Anotirani grafikon modela Bitcoin Inventory-to-Drift (S2F). Vir: Philip Swift/ TwitterKljub temu PlanB, psevdonimni analitik, ki je kriv za ustvarjanje — in zdaj tudi zaščito — S2F, ostaja hladen glede njegove uporabnosti.

»Zdi se, kot da se je arena končala, FTX pa je vseeno bo le majhen posnetek na radarju dolgega časovnega obdobja,« je trdil v svojem osebnem tvitu.

PlanB je nanizal vedno več trdnih obtožb glede modela v 2022, vključno s trditvami, da je njegova osnova neresnična.

V koraku z naraščajočim odstopanjem med ciljem in določiti prostor, je trdil, da je celo razmeroma kvalificirana odločitev za imenovanje delovati znotraj in gladko spodbujati model prijeten, rabljen, da je gladek, bolj neprecenljiv kot noben vpogled v katerem koli pogledu.

Izražena stališča in mnenja so navedena. spodaj so v celoti ti ustvarjalca in izstop ne odražajo več nujno stališč Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja in trgovanja pomeni grožnjo, pri odločanju morate umiriti vedenje, svojo individualno oceno.

872352872352

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -