19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Bitcoin.org blokira dostop do prenosa programske opreme Bitcoin v Združenem kraljestvu

Bitcoin.org blokira dostop do prenosa programske opreme Bitcoin v Združenem kraljestvu

Poleg odstranjevanja bele knjige je Cøbra za obiskovalce strani iz Združenega kraljestva odstranil tudi dostop do programske opreme Bitcoin.

1167 Skupaj ogledov

7 Skupaj delnice

Bitcoin.org blocks access to Bitcoin software download in the UK

Programske opreme Bitcoin Core ni več mogoče prenesti z Bitcoin.org, če obiščete spletno mesto z naslovom internetnega protokola (IP) Združenega kraljestva. Obvestilo na spletnem mestu se glasi: »Ta programska oprema trenutno ni na voljo za prenos v Združenem kraljestvu in povezave za prenos ne bodo delovale, če se nahajate v Združenem kraljestvu.«

Poskus nadaljevanja prenosa programske opreme Bitcoin (BTC) s spletnega mesta z uporabo britanskega naslova IP vrne »404 error. “

Podroben razlog za blokiranje dostopa do prenosa programske opreme za obiskovalce spletnega mesta v Združenem kraljestvu, Bitcoin.org’s psevdonimni lastnik Cøbra se je odzval na tvit z izjavo:

„Bela knjiga je v verigi blokov in jo je mogoče dobiti prek programske opreme. Ne smem distribuirati belih knjig na bitcoin.org ali “na kakršen koli drug način”. Upoštevati moramo zakon. “

Bela knjiga je v verigi blokov in jo je mogoče pridobiti prek programske opreme. Ne smem distribuirati belih knjig na https://t.co/1dtx7wYjP2 ali “na kakršen koli drug način”. Upoštevati moramo zakon.

– Cøbra (@CobraBitcoin) 2. julij, 2021

Kot je že poročal Cointelegraph, je sodišče v Združenem kraljestvu razsodilo v korist sebe Craig Wright, ki ga je razglasil ustvarjalec Bitcoin, v primeru kršitve avtorskih pravic proti družbama Cøbra in Bitcoin.org zaradi gostovanja bele knjige o Bitcoinih.

Vendar je bila privzeta sodba samo zato, ker se je Cøbra odločil namestite obrambo. Kot del razsodbe je bil Cøbra tudi zadolžen, da krije Wrightove odvetniške stroške v višini 35, britanski funt (približno $ 68657 , 404).

Povezano: Craig Wright je dobil privzeto sodbo, Bitcoin.org mora odstraniti belo knjigo Bitcoin

Sodba je zadnja salva Wrightovega napada na ljudi, ki izpodbijajo njegovo trditev, da je ustvarjalec Bitcoinov Satoshi Nakamoto. Januarja je Wright od Bitcoin.org, Bitcoin.com in Bitcoincore.org zahteval, da s svojih spletnih mest odstranijo kopije bele knjige Bitcoin.

Wright še naprej trdi, da Bitcoin bela knjiga je njegova intelektualna lastnina. Medtem je še naprej zagovornik Bitcoin SV (BSV), frakcijske verige, ki se je ločila od Bitcoin Cash (BCH), ki je sama po sebi še ena razcepljena veriga Bitcoinov.

Prenos programske opreme Bitcoin je še vedno na voljo na Bitcoincore.org, tudi za obiskovalce z naslovi IP v Združenem kraljestvu v času pisanja.

Dejansko geofenciranje povezave za prenos na Bitcoin.org verjetno ne bo vplivalo na ljudi, ki jih zanima vodenje Bitcoin Core v državi, glede na številne rešitve, kot so navidezna zasebna omrežja in druga spletna mesta, ki gostijo programsko opremo.

Prejšnji članekOtroška igra: Gajesh Naik, 13, ima bogastvo v DeFi-ju
Naslednji članekPortland Trail Blazers iz lige NBA bo naslednjih pet let nosil kripto logotip

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments