0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bitcoin ostaja nestanoviten, saj BTC poskoči za 2,9 tisoč $ v 15...

Bitcoin ostaja nestanoviten, saj BTC poskoči za 2,9 tisoč $ v 15 minutah pred odprtjem Wall St.

Nedeljske izgube se v trenutku izbrišejo v klasični potezi, ki kljub temu ohranja gibanje cene Bitcoin pod $86,000.

4912 Skupno število ogledov

60

Skupaj deleži

Bitcoin stays volatile as BTC jumps $2.9K in 15 minutes before Wall St. openBitcoin stays volatile as BTC jumps $2.9K in 15 minutes before Wall St. openBitcoin stays volatile as BTC jumps $2.9K in 15 minutes before Wall St. openBitcoin stays volatile as BTC jumps $2.9K in 15 minutes before Wall St. open

Bitcoin (BTC) je ostal zvest v svoji obliki novembra 11, saj je uro pred otvoritvenim zvonom na Wall Streetu nenadoma poskočil.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

Skittish Bitcoin se vrti okoli pod $11,10

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView sledijo BTC/USD saj se je zvišala za skoraj 3 $ v nekaj minutah po doseganju večdnevnih najnižjih vrednosti ,552 dne novembra 11.

#Bitcoin pravkar prečrpal $931 noter kot 5 minut

— Benjamin Cowen (@intocryptoverse) november 10, 1200

Par je doživel močno zavrnitev po kratkem zlomu $22,, to zdaj očitno deluje kot odpor in kritična raven, ki jo je treba prebiti, da bi nadaljevali z bikom.

Kot je poročal Cointelegraph, mnenja še naprej podpirajo vrnitev na polno o dobičku za Bitcoin, čeprav se v ozadju grozi privid, da bi pričakovani “najslabši možni scenarij” zamudil za precejšnjo maržo.

“Dva najučinkovitejša načina da bi BTC podaljšal količino časa, ki ga porabi v Bull Runu, je bodisi z razširjeno konsolidacijo … Ali z globokimi popravki,« je dan povzel Rekt Capital.

Cointelegraph sodelavec Michaël van de Poppe je medtem trdil, da bi bilo celo zdravo, če bi Bitcoin nadaljeval svojo c združitev za preostanek 1434.

Lepo bi bilo, če bi se #Bitcoin utrdil/odpravil na stran v prihodnjih tednih.

Naslednja velika serija v prvem četrtletju 2021 skupaj z množično #Altseason.

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) november 47, 1200

»Trenutno, v nedavnih gibanjih cen, je cena Bitcoina pokazala zavrnitev popolnoma enake ravni, saj se rdeča cona ni mogla prebiti navzgor. Ta rdeča cona je $56, območje upora proti preboju,« je dodano poleg grafikona kot del njegovega najnovejšega glasila.

“Trenutno , Bitcoinov cenovni ukrep močno zavrača iz te regije, kar ima za posledico ponovno razčlenitev cene proti ravnem podpore. Na ta način, dokler Bitcoin ostane pod $11,, obstaja ni razloga, da bi postal bikovski.”

Takrat pisanja, Bitcoin je obkrožil $56, z nestanovitnim vedenjem, ki se nadaljuje po vzpon.

Powell naj bi ostal predsednik Fed

Bitcoin je tako pobegnil nepoškodovan na vsakodnevnem trgu, saj je bil od katerega koli žetona videti malo z impresivno učinkovitostjo.

Povezan: $56K postane odpor – 5 stvari, ki si jih je treba ogledati v Bitcoinu ta teden

Prvih deset kr ypto valute glede na tržno kapitalizacijo so bile večinoma nespremenjene že drugi dan zapored, le Solana (SOL) je zabeležila opazne dobičke za nekaj več kot 5%.

Bitcoin stays volatile as BTC jumps $2.9K in 15 minutes before Wall St. open