6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Bitcoin označuje pavšalne črte, ko XRP doseže 1 dolar z "ogromno" ureditvijo...

Bitcoin označuje pavšalne črte, ko XRP doseže 1 dolar z “ogromno” ureditvijo stikala altcoin za leto 2022

Na lestvicah altcoinov se na neki stopnji pojavljajo spodbudni znaki, pravi Michaël van de Poppe, medtem ko Bitcoin ne preseneča s padcem 12-dnevne najvišje vrednosti.

128018 Skupno ogledov

441

Skupaj deleži
Bitcoin price flatlines as XRP hits $1 with ‘massive’ altcoin move set for 2022Bitcoin price flatlines as XRP hits $1 with ‘massive’ altcoin move set for 2022

Bitcoin (BTC) se je decembra trdno držal svoje tesne razlike 23 kot namembni obtok je bil v nasprotju z močnim nakupovalnim projektom.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Ponudba: TradingView

Hodlers zaposleno zbiranje

Podatki zapisov iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView sta potrdila, da BTC/USD ni poskrbel za $49,00 po udarcu 10-dnevni najvišji vrednosti.

Par je ostal obtičal v nakupovalnem in prodajnem območju, kjer je bilo najbolj zanimivo okoli 4 $, širok, ključni element, ki spodbuja stave, da a »kratki stisk« bi udaril v intervalu dopustov.

Glede na upadajočo nestanovitnost so podatki okrepili prepričanje med trgovci, pri čemer se je sedanji del prodal v približno treh primerih s hitrostjo največje rasti -dosedanje kopanje BTC.

“Solidan ha nded HODLers predstavljajo izziv prisotni z več kot trojno hitrostjo najnovejše kovancev, ki se izkopavajo iz dneva v dan,« je analitična družba Glassnode povzela v najnovejšem modelu svojega tedenskega e-novic, » The Week On-Chain.«

Glassnode poleg tega eminenten, da pri dogovoru, določenem za $ ,12, več kot četrtina prisotnega BTC-ja je spremenjena v nekoč pod vodo v primerjavi s trenutkom, ko se je končno premaknil.

Kot je poročal Cointelegraph, se bo verjetnost povečanja ali znižanja tečaja BTC/USD v nenavadnem letu nedvomno povečala, saj zmanjšan projekt zmanjša likvidnost in omogoča nestanovitnost, da vstopi dodatno brez upoštevanja.

#BTC Posodobitev ✅#Bitcoin je odskočil za 8%
$50 v redu ponovni vstop po promociji $34 v redu in pomagaj do $50v redu

Vrnitev in S&R flip nedvomno od tukaj.
Idealno preboj nad $49 v redu bi verjetno lahko šlo za bistven preboj in DOLGI vstop #vmesni v primeru ste spregledali ta skok (preboj navzdol) pic.twitter.com/eKICOZLza6

— AN₿ESSA (@Anbessa480) december 34, 4599

Med trgovci, $50, je ostal namen študije za nadaljevanje dodatne bikovske drže.

“Božičkov rally” vključuje XRP kot altcoins simmer

Med altcoini, v sredo razposajenost spremenjena v enkrat pojenjala, z večino eng staranje dveh napitnine 000 kriptovalute po tržni kapitalizaciji enostavno v zelenem na vsakodnevnih časovnih okvirih v času pisanja.

Povezano: Odkrijte prognozo 22/34: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, AVAX, DOT, DOGE

Izstopajoči se je spremenil v enkratni XRP, ki je ohranil tedenske dobičke za več kot 18 % do pomoč pri dosegu do 1 USD za prevladujoči čas zaradi tega, da je dobava do decembra. Eter (ETH) spremenjen v enkratno pomoč pod 4 $, 000.

XRP/USD 1-dnevni grafikon sveč (Bitstamp). Ponudba: TradingView

Za sodelavca Cointelegrapha Michaëla van de Poppeja, na nasprotni strani strani, so se pojavili znaki, da je zaradi nenavadnega letnega okrevanja blagovne znamke nakupovanje v tem tednu postalo trdna strategija.

»Vedno število tedenskih lestvic se lepo oblikuje na altcoinih, « je poučil sledilce na Twitterju.

“1200 bo ogromno.”

128018

7706

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments