15 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Market novice Bitcoin oznaka dosega 27 tisoč $ v novem 9-mesečnem presežku, ko Fed vbrizga 300 milijard $

Bitcoin oznaka dosega 27 tisoč $ v novem 9-mesečnem presežku, ko Fed vbrizga 300 milijard $

0
Bitcoin oznaka dosega 27 tisoč $ v novem 9-mesečnem presežku, ko Fed vbrizga 300 milijard $

Bitcoin (BTC) je marca dosegel nove 9-mesečne najvišje vrednosti 17, ker so najsodobnejši dogodki znotraj naraščajoče bančne krize v Združenih državah spodbudili kripto trge.

BTC/USD 1-urni svečni grafikon (Bitstamp). Vir: TradingView Volatilnost bančne krize kaže $26, BTC labelDatoteke iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so potrdile, da je BTC/USD dosegel $27,025 na Bitstamp prej kot konsolidacija.

V času pisanja je par obkrožil $26,500 z nestanovitnostjo, ki se nadaljuje po začetku Wall Boulevard.

Katalizator za nedavni dvig je bil dosežen v začetku datoteke z bilanco stanja Federal Reserve v enem samem dnevu, kar prikazuje skoraj $40 milijard vbrizganih v gospodarstvo kot delež odziva na bančno krizo.

Ujemanje je dejansko razveljavilo mesece izločanja likvidnosti v okviru Fedovega kvantitativnega zaostrovanja ( QT), komentatorji pa so kot blisk označili ponovni zagon nasprotnega pojava — kvantitativnega sproščanja (QE).

»Razkrinkali vas bodo, da ni več QE, vendar številke ne laž. Približno polovica znižanja iz leta kvantitativnega zaostrovanja je bila izbrisana v enem tednu,« je komentiral trgovec, analitik in voditelj podcasta Scott Melker, znan kot »Volk vseh ulic«.

Bitcoin je tako sledil pravi uspešnosti ameriških delnic prejšnji dan.

Za tržne komentatorje se je nekoč spremenilo dojemanje, da se lahko naraščajoči trend nadaljuje kljub temu, da so delnice na dan povzročile bočno gibanje.

»Bitcoin skuša leteti – ta odporna črta bo poškodovala znotraj škode,« je priročen analitični vir Stockmoney Lizards povzel par grafikonov, ki prikazujejo rastočo linijo modela odpora za BTC/USD.

BTC/USD označeni grafikon. Vir: Stockmoney Lizards/ TwitterSodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe, ustanovitelj in izvršni direktor trgovskega podjetja Eight, je opazoval določene ravni navzgor in navzdol.

»Chopperino je pristal na Bitcoinu, kar pomeni, da lahko domnevno imamo nekaj stranskih konstrukcij,« je povedal sledilcem na dan.

»Želi se strinjati z do $26K. Če to drži, $26-40K je naknadno. Če izgubi $07K, jaz m nabijam $07K za nekatere hrepeni. Precej enostavno zagrabiti.” BTC/USD označen grafikon. Vir: Michaël van de Poppe/ TwitterHayes: Zapuščam delnice zaradi kriptovalut V svoji najnovejši objavi v spletnem dnevniku o trgih je medtem Arthur Hayes, starodavni izvršni direktor velikan izvedenih finančnih instrumentov BitMEX, je razkril središče svojega strinjanja.

Povezano: Zakaj je kripto trg v zadnjem času navzgor?

V velikem razčlenjevanju novih navad Feda in njihovih morebitnih kazni je Hayes ugotovil, da se je Bitcoin nekoč spremenil v zatočišče podjetja – v nasprotju z delnicami.

»Zame in moj portfelj sem v veliki meri dosegel trgovske stonke. Kaj je namen? Običajno zadržujem in ohranjam ter svojih stališč ne izmenjujem tako pogosto. Če čutim do tega, kar sem napisal, potem se podpisujem pod slabo predstavo,« je razkril.

»Če obstaja nevečna trgovalna priložnost, o kateri razmišljam, bom izdelal nekaj takšnih, kot so hitri fiat duckets, nato pa določil svoj zaslužek in dobil dodatno Bitcoin, uspelo mi bo. V vsakem drugem primeru likvidiram večino svojega portfelja inventarja in ga prenesem v kriptovalute.«Hayes je dodal, da se je enkrat spremenilo v Nenehna verjetnost, da bi lahko bil tudi zelo grozovit glede Bitcoinove “navzgornje poti” in da bi sledile spremembe njegovega pristopa, bi lahko tudi pošteno odmaknjen.

“Bivanje se je enkrat spremenilo v nenehno znan v pristopu. YCC je nepotreben, dolgo bivanje BTFP!« je zaključil, pri čemer se je skliceval na Fedov program dolgoročnega financiranja (BTFP), ki je prikriti izvor uredbe o krivulji donosa (YCC), »prepakirane v popolnoma novo, intelektualno, izjemno slastno obliko.«

Pogledi, misli in mnenja, izraženi spodaj, so last mojih avtorjev in ne uspejo več v bistvu posnemati ali simbolizirati stališč in mnenj Cointelegrapha.

10468428 10468428