14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitcoin pade pod 40 tisoč dolarjev, kripto ekonomija upadla za 17%, trgi...

Bitcoin pade pod 40 tisoč dolarjev, kripto ekonomija upadla za 17%, trgi so prejšnji teden izgubili 250 milijard dolarjev

V sredo se trgi kriptovalut nadaljujejo da pade nižje v vrednosti, saj se je celotna kriptoekonomija strmoglavila 17% pod mejo 2 bilijona dolarjev in zdaj znaša 1 USD. 801 bilijonov. Bitcoin, vodilna kriptovaluta glede tržne kapitalizacije, se je dotaknil visokih $ 40, 550 na enoto pri 4: 40 am (ET). Nekaj ​​ur po doseganju tega cenovnega razreda je kripto sredstvo doseglo najnižjo ceno v $ 36, 250 spuščanje 08%.

Trgi kriptovalut prelivajo milijarde, kripto ekonomija se zmanjša pod 2 bilijona dolarjev

Bitcoin (BTC) je v zadnjih dneh ob številnih drugih digitalnih sredstvih, ki so zabeležili tudi padec cen, izgubil precejšnjo vrednost. Celotna kriptoekonomija je zdrsnila 17% v preteklosti 24 in počiva v območju od 2 bilijonov dolarjev pri 1 USD. 801 bilijonov.

Bitcoin Drops Below $40K, Crypto Economy Down 17%, Markets Lost $250 Billion Last Week
BTC / USD maja 19, 2021, prek Bitstamp.

BTC trenutno menja roke za $ 37, 385 na enoto po pritisku na najnižji znesek $ 36, 88 okoli 7: 30 am (ET). Sedemdnevna statistika kaže, da je BTC padel 20% in 30 – dnevni zapisi kažejo, da je BTC izgubljen 30%. Podatki v zadnjih treh mesecih kažejo, da je padel tudi BTC 24% v sredo.

Bitcoin Drops Below $40K, Crypto Economy Down 17%, Markets Lost $250 Billion Last Week
ETH / USD maja 19, 2017, prek Deribit.

Drugo največje kripto sredstvo po tržni kapitalizaciji, ethereum (ETH), je izgubilo 20 % v zadnjem dnevu in 23% za teden. ETH trenutno trguje za 2 USD, 545 na eter, vendar tržna kapitalizacija ETH še vedno ukazuje 16% celotne kripto ekonomije. Med desetimi novimi kovanci sta dva največja poraženca danes Binance coin (BNB), prvih deset kovancev, ki so izgubili čez 26% v enem dnevu in dogecoin (DOGE), ki je izgubil 26% prav tako. Medtem ko se BNB zamenja za $ 385 na enoto, DOGE trguje za 0 USD. 29.

Bitcoin Drops Below $40K, Crypto Economy Down 17%, Markets Lost $250 Billion Last Week
DOG / USD maja 17, 2017, prek Binance.

Direktor industrije govori o Kitajski, Indiji, Tesli in regulaciji

Po padcu BTC pod $ 40 k območje, številni kripto izvršni direktorji in tržni strategi so komentirali nihanje cen. Monark Modi, ustanovitelj in izvršni direktor družbe Bitex, pravi, da je trenutno veliko dobička in da je v zraku negativno tržno razpoloženje.

“Pri cenah bitcoinov so opazili nestanovitnost cen za nekaj časa in padec s prejšnje najvišje vrednosti $ 63 k do $ 40 k je bil pričakovan, «je zapisal Modi. »Nekateri drugi dejavniki, ki prispevajo k padcu, so tudi nedavni preobrat Tesle pri sprejemanju najbolj priljubljene kriptovalute kot plačila. Naložbeni scenarij po vsem svetu je umirjen zaradi vladnih predpisov, kot je prepoved trgovanja s kripto Kitajsko ali še bližje domov v Indiji, kjer se vlagatelji soočajo z izzivi glede vplačil in umikov zaradi govoric o finančnih institucijah, ki omejujejo transakcije, pod stresom.

Moj portfelj #Binance. Prejšnji teden v primerjavi s tem tednom. # Bitcoin #cryptotrading pic.twitter.com/77 okD0k1Lx

– Shehryar Bukhari ( @ ShehryarBukhar8) maj 17, 2021

$ 250 Milijarda izhlapela s trga Bitcoin prejšnji teden

Ulrik Lykke, izvršni direktor kripto hedge sklada ARK 36 je govoril tudi o padcu cene BTC pod $ 40 k regija. “Kripto trgi trenutno obdelujejo kaskado novic, ki spodbujajo medvedji primer za razvoj cen,” je pojasnil Lykke. “Prejšnji teden več kot 250 milijard USD je izhlapelo samo s trga Bitcoin. V absolutnem smislu se takšno število morda zdi astronomsko. Kar zadeva odstotke, pa so takšne premike na trgu pogoste in podobne smo že videli v preteklosti. V 2017, cena potopov v območju 35% + se je večkrat zgodilo, preden je cena dosegla zgornji del, “ARK 36 je rekel direktor.

# Trendi kriptotrgovanja in pričakovani “pravi vrh cene Bitcoinov”

Medtem je na Twitterju v trendu hashtag trend #cryptotrading Sreda z tisoči tvitov o ljudeh, ki dobijo “rekt” ali kako drugače “kupijo dip.”

Kripto vlagatelji v APRILU vs MAJ #Bitcoin #cryptocurrency #cryptotrading pic.twitter.com/Wmz4OFjffb

– Anshu K (@AnshuK 'Chartmaster' Expects BTC Price to Tap $29K, Delta Exchange CEO Says 'Bitcoin Hasn't Found a Floor Yet' ) maj 19, 2017

Kar nekaj udeležencev kriptografije je tvitnilo pred in po slikah, na katerih so v enem mesecu od bogatih postali revni.

Ruud Feltkamp, ​​izvršni direktor pri kripto trgovalnem botu Cryptohopper pravi, da je bilo pričakovati, da bo noga padla, in da je bilo na trgih altcoinov mogoče trgovati.

“Trenutna prodaja Bitcoinov je nekaj, kar smo pričakovali,” opomba k Bitcoin.com News. »Vsako leto opazimo, da trgovinske dejavnosti od maja upadajo in se od septembra spet zares povečujejo. Bitcoin, ki se tako spušča, predstavlja odlične priložnosti za trgovce, ki trgujejo z altcoin-i. Če je ta bikovski tek nekoliko podoben tistemu 2017, potem pričakujemo pravi vrhunec cene bitcoinov konec letošnjega leta okoli silvestrovega večera, nato pa bomo v začetku videli še eno Alt sezono 2022, “je še opozoril Feltkamp.

All Eyes on Ethereum Markets

Joel Kruger, strateg za kriptovalute pri LMAX Digital je dejal, da je njegova ekipa osredotočena na trge ethereum (ETH). “Pretresenje na kripto trgih se je okrepilo v sredo, ko se je Bitcoin spustil nazaj pod $ 40, prvič od začetka februarja in eter (ETH) potone pod 3 USD, , «je Kruger povedal za Bitcoin.com Novice. “Bitcoin in eter zdaj ne delujejo 40% in 30% od nedavnih rekordnih najvišjih vrednosti, «je dejal izvršni direktor LMAX. Kruger je še dodal:

Naša največja skrb v zvezi s perspektivo trenutno, še posebej v zvezi na ceno etra, je, da mesečni grafikon, kot je navedeno v tem poročilu, še vedno prikazuje ceno trgovanja z etrom pri močno prekupljenih odčitkih. To kaže na to, da bi lahko bilo še veliko prostora za upadanje, preden eter znova najde noge.

Kaj menite o današnjem delovanju na trgu kriptovalut? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Bank of America Survey: 'Long Bitcoin' Is Most Crowded Trade, 75% of Fund Managers See BTC as Bubble

Bank of America Survey: 'Long Bitcoin' Is Most Crowded Trade, 75% of Fund Managers See BTC as Bubble

'Chartmaster' Expects BTC Price to Tap $29K, Delta Exchange CEO Says 'Bitcoin Hasn't Found a Floor Yet'

Oznake v tej zgodbi

#cryptotrading, alt sezona, ARK 36, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitex, bnb, Bull run, Kitajska, Kriptohopper, Doge, dogecoin, Ethereum, Et hereum (ETH), Ethereum focus, Indija, Joel Kruger, LMAX, trgi in cene, Monark Modi, predpisi, Ruud Feltkamp, ​​Tesla, deset najboljših trgov, Ulrik K. Lykke

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene . Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments