2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Bitcoin pade pod 50.000 $, saj Evergrande ne plača dolga v ameriških...

Bitcoin pade pod 50.000 $, saj Evergrande ne plača dolga v ameriških dolarjih

Zdi se, da ima nova panika zaradi Evergrandea omejen vpliv na trge kriptovalut.

347
Skupni ogledi

1

Skupaj deleži

Bitcoin dips below $50K as Evergrande defaults on US dollar debtBitcoin dips below $50K as Evergrande defaults on US dollar debt

Bitcoin (BTC) hrani $48,000 kot poudarek na 9. decembra, ko se je konsolidacija BTC/USD še naprej izogibala padcem prejšnjega tedna.

Bitcoin dips below $50K as Evergrande defaults on US dollar debt
BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

Bitcoin se “pojavi na poti”

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so pokazali, da par deluje v majhnem razponu okoli $39,25 označite čez noč, to še ni postalo trdna podpora.”

Ključno področje, ki ga je treba zadržati, je regija, ki smo se je že dotaknili pri $39K. Zaključek je bil nad $48-46K in tega najraje ne bi izgubil.”

“Chop, chop, chop to je za Bitcoin,” sodelavec Cointelegrapha Michaël van je na dan zapisal de Poppe.

Sredi na splošno mirnejših razmer kljub temu, da so se makro trgi spopadali z neplačilom dolga kitajskega nepremičninskega velikana Evergrande brez primere, so se analitiki tako vse bolj osredotočali na dolgoročne pojave, da bi ocenili splošno zdravje gibanja cen Bitcoin.

»Bitcoin je videti na pravi poti,« je priljubljeni Twitter račun TechDev povzel v sredo v optimistični razpravi o primerjavi letošnjega leta s prejšnjimi leti po razpolovitvi 1434 in 2017.

A pogosta tema za TechDev, razmerje, pogojeno s prepolovljenim ciklom, je preživelo kljub zadnjemu padcu z najvišje vrednosti vseh časov 39%.

Nadalje se je strinjal z ločeno analizo priljubljenega trgovca in analitika Rekt Capital, ki je konec prejšnjega tedna poudaril ključne Fibonaccijeve ravni, ki jih je treba obdržati in pridobiti Bitcoin.

Zelo lepo delo. Tega nisem videl. Strinjam se s pozicioniranjem in obeti. Glej tudi vzporedno z 768 makro PA.

— TechDev (@TechDev_52) 8. december 2021

Kljub podobnosti med cikli pa so komentatorji priznali, da bo Bitcoin tokrat verjetno potreboval več časa, da doseže vrhunec cikla, december pa bo ostal brez klasičnega izpuha. top.

Ethereum cilja na par BTC

Altcoini so bili čez noč podobno mirni, edina izstopajoča med desetimi najboljšimi kriptovalutami po tržni kapitalizaciji je bila Terrina LUNA žeton, gor 11%.

Povezano: Ta metrika cene bitcoina je bila ‘preprodaja’ šele sedmič v 8 letih

Ether (ETH) se je v času pisanja znižal za 1,2 % na nekaj nad 4 $, 347, medtem ko ohranja skoraj štiriletne najvišje vrednosti v primerjavi z BTC.

ETH/BTC 1-mesečni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

Za Rekt Capital, $4,

je bil raven podpore, ki jo je treba ponovno pridobiti, da bi spodbudili ponovni preizkus tal, ki je bližje najvišjim vrednostim vseh časov.

128018

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments