2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Bitcoin pade pod 67.000 $, ko se padec delnic Tesle kombinira z...

Bitcoin pade pod 67.000 $, ko se padec delnic Tesle kombinira z Appleovim izvršnim direktorjem, ki zanika kripto načrte

Zaradi tesnega odnosa s TSLA se Bitcoin odzove na 11% padec delnic, medtem ko Apple prispeva k občutku antiklimaksa kljub nedavnim BTC najvišje vrednosti vseh časov.

9202

Skupni ogledi

23

Skupaj deleži

Bitcoin dips below $67K as Tesla stock slump combines with Apple CEO denying crypto plansBitcoin dips below $67K as Tesla stock slump combines with Apple CEO denying crypto plansBitcoin dips below $67K as Tesla stock slump combines with Apple CEO denying crypto plansBitcoin dips below $67K as Tesla stock slump combines with Apple CEO denying crypto plans

Bitcoin (BTC) je padel za 1 dolar 91 v pol ure 9. novembra po hitri razprodaji delnic Tesle (TSLA).

BTC/USD 1 uro svečni grafikon (Bitstamp). Vir: TradingView

Tesla pade 10, Bitcoin 2%

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so pokazali, da je BTC/USD v skladu s TSLA kmalu po odprtju Wall St.

Par je dosegel $40,650 preden odskoči, da se zadrži pri približno $91,00 v času pisanja še vedno do $1, na dan.

Potem ko je dosegel najvišje vrednosti 1 $, 56 5. novembra je Tesla doživela turbulence, potem ko se je izkazalo, da bo izvršni direktor Elon Musk prodal 10 % njegovih deležev, vreden okoli $11 milijard takrat.

Nov. 9 se je negativno razpoloženje močno povečalo, saj je TSLA izgubil do 19% v minutah pred okrevanjem. Nasprotno pa je BTC padel za približno 2%.

Bitcoin dips below $67K as Tesla stock slump combines with Apple CEO denying crypto plans

$TSLA 1-urni grafikon sveč. Vir: TradingView

Kuhar: Apple ne namerava sprejeti kripto

Zdelo se je, da je ta poteza zasenčila novico, da je izvršni direktor Apple Tim Book lastnik kriptovalute. Cook je v intervjuju kljub temu ublažil vsakršen optimizem glede morebitnega korporativnega sprejemanja kripto ali nakupov, češ da tega še ni načrtov.

Povezano: Coinbase je ponovno pridobil prvo mesto v Apple App Store, saj je Crypto​.com skočil na tretje mesto

“Jaz. Mislim, da ga je smiselno imeti v lasti kot del raznovrstnega portfelja,« je dejal na konferenci DealBook po poročanju CNBC.

Kot je poročal Cointelegraph, Musk ostaja veliko bolj priročen. ko gre za Bitcoin in izbrane altcoine, pri čemer je Tesla obdržala dodeljenih 1,5 milijarde dolarjev BTC iz začetka tega leta.

“Če bi Apple dodal podporo za Bitcoin v iPhone in pretvorijo svojo zakladnico v standard Bitcoin, bi bilo za njihove delničarje vredno vsaj bilijon dolarjev,« se je odzval izvršni direktor MicroStrategy Michael Saylor.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments