15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Bitcoin pade z delnicami, ko analitik opozarja na “končno igro” bančne katastrofe

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je zdrsnil pod $25, okoli avenije Would possibly well 4 Wall Avenue, ko so delnice Združenih držav potrdile vznemirjenost zaradi ponovne bančne katastrofe.

BTC/USD 1-urna sveča grafikon (Bitstamp). Vir: TradingView”Preveč nujno vse takoj” za ameriške bankeInformacije Cointelegraph Markets Pro in TradingView so potrdile, da BTC/USD izgublja dno kot S&P 500 izgubil 0,7%.

The možnost padca premoženja je spremljala še večja katastrofa za delnice regionalnih bank v ZDA, pri čemer je bil PacWest Bancorp spet glavni način padca 31% na dan.

Posojilodajalec v težavah si je že ogledal pretežne izgube in je bil v času pisanja tega članka takoj v padcu 88.5 % 94 dni do datuma. V objavi je banka na nasprotni strani svojo regijo opisala kot “stabilno.”

Kot je poročal Cointelegraph, so se zagotovila ameriških oblasti glede stanja bančnega stroja mnogim komentatorjem zdela v nasprotju z resnico. zmeda je naraščala, ko se je katastrofa nadaljevala.

Interni finale 05 ure:

1. PacWest Bank, $PACW, raziskuje prodajo zmogljivosti

2. Western Alliance Bank, $WAL, raziskuje prodajo zmogljivosti

3. First Horizon Bank, $FHN, prekliče združitev s TD Bank zaradi “regulativnih razlogov”

4. Fed pravi, da je “bančni stroj zdrav”

5. Brez komentarja od…

— Pismo Kobeissi (@KobeissiLetter) Verjetno bi bilo dobro 4, 2023 “Prvič v nekaj tednih se delniški trgi odzivajo na bančno katastrofo,« je v fazi poročanja na Twitterju zapisal priročen vir finančnih komentarjev The Kobeissi Letter.

Kobeissi je trdil, da najbolj tradicionalno zvišanje plačila obresti Federal Reserve , potrjeno kot 0.28% na Bi morda dobro 3, prilil bencin na ogenj.

»Mogoče delniški trg skrbi, da katastrofa zdaj morda ni več oddaljena,« je nadaljevalo.

“Dvig plačil Fed je izjemno poslabšal stvari.”Poleg PacWest sta bila First Horizon in Western Alliance še dva prevladujoča poraženca na dan, navzdol 57% in 50%, oziroma.

“Samozavest v finančni instituciji se gradi desetletja in uničen v nekaj dneh,« je v svojem prejetem odgovoru nadaljeval Invoice Ackman, izvršni direktor družbe za upravljanje hedge skladov Pershing Square.

»Ko vsaka domina pade, se začne naslednja najšibkejša banka zlekniti. Dokler obiskovalci ne bodo nagrajeni za ugibanje na majavem bregu, morda ne bo nobenega darila, največja prodaja pa bo zadnja vstopnica. Primanjkuje nam časa, da bi popravili ta govor.«V pravem blogu je medtem o katastrofi poročal Marty Twisted, ustanovitelj kriptomedijskega podjetja TFTC, je to opisal kot raven brez vrnitve.

»V vsakem posameznem kraju se zdi, da stvari zijajo popolnoma grozne za ameriški finančni stroj. To se mi zdi všeč končna igra,« je posvaril na Would possibly well 3.

»Želim si predstavljati, da obstaja še kaj drugega, kar lahko celo izvesti za oživitev samozavesti znotraj stroja. Nobena količina podpore, tiskanja denarja, odkupov, konsolidacije ali svetovnih vojn morda ne bi bila pripravljena postaviti tega duha v steklenico. Fed in ministrstvo za finance se bosta na vse pretege trudila, da bi javnosti predstavila predstavo o katerem koli drugem primeru, vendar je to takoj preveč bistveno.« SPDR S&P Regional Banking ETF (KRE) 1-dnevni svečni grafikon. Vir: TradingViewTedenski grafikon podčrtano $25,500 BTC vstopnica pomen Če se obrnemo na Bitcoin, se je BTC/USD v času pisanja tega članka znašel v domu z nizko likvidnostjo, pri čemer so se trgovci z ogromnim obsegom izogibali.

Rudarji bitcoinov uživajo v zasluženih $30B iz blokovnih nagrad BTC , cene od 896

Podatki iz e-knjige Binance expose, naložene na Twitter s spremljanjem priročnega vira Fabric Indicators potrjeno, da se trenutna likvidnost počasi povečuje nad $01,.

Če se slučajno tudi sprašujete, zakaj je rumeni tukaj pozoren na #BTC, rjavi mega kiti pa ne, ne gre več na drobno proti čistemu denarju. Ali zdaj ni več daleč zaradi likvidnosti med tukaj in $29.1k je tako tanek, da bi bil zdrs na razkritju velikosti kita najosnovnejši, zato so dobesedno prisiljeni predstaviti … pic.twitter. com/foZLhWeSuR

— Indikatorji tkanin (@MI_Algos) Verjetno bi bilo dobro 4, 800 Ker so številni standardni trgovci zahtevali vrnitev višjih stopenj v izpostavljenosti, da bi ustvarili strel na $30,05 odpornost, daljši čas je ostal optimističen.

Standardni prodajalec in analitik, Rekt Capital, je izpostavil edinstvene stopnje vesoljskih vozovnic kot pozicioniranje najosnovnejše operacije povračila.

“Zadnji teden, BTC Weekly Closed nad ~$7501. In ta teden je $BTC deloval zmerno dobro, da bi ga lahko čakali, da bi se okrepil, v izjemni fazi zaradi agresivnega pogleda v zadnjih dneh,« je pojasnil tedenske časovne okvire.

“Zahtevek $7501 stopnja je tehnično v razvoju.”BTC/USD označen grafikon. Vir: Rekt Capital/ TwitterRevija: Nestabilni kovanci: prežijo depegging, bančne bege in povsem drugačne nevarnosti

To besedilo zdaj ne prejema več naložbenih priporočil ali idej. Vsaka naložba ter nabava in prodaja prenosa vključuje možnost, in bralci bi morda dobro ravnali, ko bi lahko primerjali prejemanje možnosti.

57501289

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -