24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Bitcoin pade za 5 % zaradi izboljšanja ključa v ‘2nd of true’ za kripto trg

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je močno padel, potem ko bi verjetno morda dobro verjetno 24 Rojstvo Wall Avenue kot “dolgo pričakovani ponovni preizkus” ključnih linij vzorcev se je uresničilo.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč na Bitstamp. Ponudba: TradingViewBitcoin opusti vzpon zaradi ponovnega testiranja prenosnih povprečijRekordni podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so potrdili, da je BTC/USD dosegel $26,154 na Bitstampu — najnižja vrednost, odkar bi verjetno verjetno dobro verjetno 12.

Najmodernejši ukrep je bil nekoč svet daleč od smotrnega dan prej, ko je navzgor oblikovala potencialno najpomembnejšega modreca za trg in je Bitcoin stremel k $27,500.

Vatilnost, omejena na razpon, je bila včasih skrivnost dneva, medtem ko so trgovci opazovali ključne razpone za bike, ki jih bodo varovali naprej.

Ti so prišli v razvoj 85-dan in 200-tedenska prenosna povprečja (MA), ki so že predmet pogovorov v večini sodobnih tednov.

“Dobivamo dolgo pričakovano ponovno testiranje 217-Teden prenosa razumno. IMO, to je NAJPOMEMBNEJŠA raven, ki jo morajo podpirati biki BTC,« je Cloth Indicators za spremljanje povzel sledilcem na Twitterju.

BTC/USD 1-dnevni grafikon sveč na Bitstampu z 100-dan, 200-teden MA. Ponudba: TradingViewMichaël van de Poppe, ustanovitelj in Generalni direktor trgovskega podjetja Eight, zelo zloglasni 160-tedenski MA in eksponentni MA pride v poštev za celotno tržno kapitalizacijo kriptovalute.

To je opisal kot “drugo resnico” za grafikon.

Celotna tržna kapitalizacija za #Crypto vstopa v območja 200-Teden MA in EMA.

Bliža se trenutek resnice .

Vdiranje in nekaj dodatnih poškodb bo tam. pic.twitter.com/g1HWPmgb

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) Morda bi bilo dobro verjetno 05 , 2369 Prvotni trgovec Daan Crypto Trades je medtem opazoval dolge pozicije, ki so se vrnile na trg pri najnižjih vrednostih, kar je bilo primerno nekaj ur po tem, ko se je začelo sramežljivo odstopanje. Dolge “pridobivanje za padec” so bile značilnost večine sodobnih lokalnih nizkih vrednosti.

“Bybit Commence Passion se je že skoraj zmanjšal na raven, ki je bila prej kot ta dolgi stisk. Sliši se kot dolgotrajen ponoven vstop,« je komentiral.

Zgornja meja dolga se povečuje Ameriške delnice so prav tako izgubile prve in velike izgube zaradi skrbi glede odziva trgov na zastoj v zvezi z zgornjo mejo dolga Bidnove administracije.

Povezan: $100 Dovolj pri naslednji razpolovitvi? Model odšteva ves čas do prvotne rekordne vrednosti Bitcoin vseh časov

Za trgovalno platformo QCP Capital je bil zdaj čas za opozorilo za bitcoin bike.

BTC/USD »ohranja rast« — deluje v ustrezni razliki — ne glede na negotovost povečala verjetnost popravka navzgor, je opozorila v dnevni posodobitvi trga. Po drugi strani bi se rezultat zanašal na rešitev scenarija zgornje meje dolga.

»Tudi ob predpostavki, da je naša srednjeročna pristranskost usmerjena k povečanju BTC, po scenariju dogovora – specializirani smo za BTC bi lahko naključno morda še dodatno hitro sinhronizirali zmanjšanje s tem, kar nakazujejo drugi makro trgi,« je povzel.

“Na drugi strani se lahko brez zapletov odločimo za scenarij ‘brez dogovora’.” S&P 200 (SPX) 1-urni grafikon sveč. Ponudba: TradingViewRevija: ‘Staunch response’: Ali lahko veriga blokov resnično okrepi zaupanje v AI?

Ta članek ne bo obesil naložbenih priporočil ali idej. Vsaka naložba in zamenjava trgovanja prinašata priložnost in bralce je treba pri odločanju naučiti odmaknjenega vedenja, ki ga imajo.

4159255

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -