19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Bitcoin pomlad? Wyckoff 'groundhog' kaže, da lahko kripto zima traja še...

Bitcoin pomlad? Wyckoff 'groundhog' kaže, da lahko kripto zima traja še 6 tednov

Analitiki opozarjajo, da bo faza pomladi Wyckoff morda še vedno v prihodnosti, saj bi lahko naraščajoči pritiski privedli do nove najnižje ravni Bitcoinov.

5186 Skupno ogledov

9 Skupaj delnice

Bitcoin spring? Wyckoff 'groundhog' indicates crypto winter may last another 6 weeks

Vzorec tehničnega grafikona Wyckoff Accumulation je postal najnovejša trendna tema, ko predvidevamo, kam lahko gre cena Bitcoin (BTC) naprej. Nekateri analitiki so trdili, da je BTC nedavno padel pod $ , 00 0 je označil fazo »pomlad«, ki ji bo kmalu sledil vzpon višje.

Cena BTC / USDT v primerjavi z modelom kopičenja Wyckoff. Vir: Twitter

Medtem ko biki utemeljujejo nadaljevanje bika tržni trend, ki smo ga videli prej 2021, drugi opozarjajo, da cena Bitcoina še ni zunaj gozda, še posebej kratkoročno.

Po mnenju Filbfilba, neodvisnega tržnega analitika in soustanovitelja trgovskega sklopa Decentrader, so se bikovski trgovci morda prehiteli in bi se lahko zmotili glede hitrosti okrevanja.

Zdi se, da je Wyckoff trenutno okus meseca.

V preteklih letih sem opazil, da večina ljudi naredi eno skupno stvar, ki je predvidevati, da se bo kopičenje zgodilo hitreje kot v resnici, in zanemariti velikost črpanja . pic.twitter.com/bqWeFBVtV3

— fil ₿ fil ₿ (@filbfilb) 2. julij, 2021

Predvsem je bil vzorec Wyckoff v zadnjih nekaj tednih večkrat narisan, ko se grafiki trudijo, da se cenovna akcija ujema z njihovim pogledom o tem, kaj se bo zgodilo naprej, po mnenju Filbfilba lahko ignorira druge opozorilne znake in se izogne ​​podatke, ki ne ustrezajo njihovi perspektivi.

Rekel je,

“V preteklih nekaj tednih sem ga že neštetokrat videl narisanega in narisanega … toda če gre za dejansko dno, obstaja navadno neka povezava med velikostjo padajočega trenda in časom ponovne akumulacije.”

GBTC grozi, da bo pokvaril izterjavo

Ena največjih ovir za okrevanje BTC, ki so ga mnogi ugotovili, je urnik odklepanja Grayscale Bitcoin Trust, ki prikazuje veliko količino GBTC, ki še ni bila odklenjena sredi julija.

1 /

julija 07, Sive vrednosti Bitcoin Trust (GBTC) bodo odklenile 2.000 BTC (~ $ M) in julija 17, druga 10 tisoč BTC (~ $ 550 M) in vlagatelji bodo lahko prodali svoje delnice zaupanja bitcoinov, kupljenih januarja (32 k – 42 k $ za BTC).

– Gospod prosperity (@_i
_) junij 30, 2021

Kot je razvidno iz spodnjega grafikona, se bo največje odklepanje GBTC v letu zgodilo julija in lahko povzroči pritisk na ceno, zlasti ker nekateri prejšnji veliki datumi odklepanja sovpadajo z velika nestanovitnost cen BTC v zadnjih mesecih.

Povezano : 3 stvari, ki jih trgovci govorijo o Bitcoinu in stanju na trgu bikov

Urnik odklepanja zaupanja v sivinah Bitcoin. Vir: bybt.com

Zaradi teh potencialnih čelnih vetrov Filbfilb pravi, da kaj zgodi, da je v bližnji prihodnosti “prezgodaj za klic, saj nismo opravili dovolj časa na dnu”, kar kaže, da bo morda trajalo do začetka četrtega četrtletja, preden se cikel začne.

Filbfilb je rekel,

“Če se bo predvajal, bi se mi zdelo, da grafikon, ki ga delim z njim, konča pozno četrtletje / začetek četrtega četrtletja in bi verjetno po ponovnem preizkusu ponudbe videli še en potez na najnižjih nivojih …”

Tu izraženi pogledi in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč spletnega mesta Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.