17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bitcoin ponovno ocenjuje podporo v višini 37 tisoč dolarjev, zlato in delnice...

Bitcoin ponovno ocenjuje podporo v višini 37 tisoč dolarjev, zlato in delnice se spustijo nižje kot komentarji Feda

Cena Bitcoinov (BTC) se je še znižala na $ 37, 365 danes po neuspelem poskusu bikov, da ponovno prevzamejo $ 40, 000). Ponovni padec se je zgodil, ko so se delniški trg in surovine umikali tudi zaradi komentarjev predsednika Zvezne rezerve Jeromea Powella v zvezi s prihodnjimi povišanji obrestnih mer in zaskrbljenostjo zaradi naraščajoče inflacije, ki je povzročila pdecline tako za Bitcoin kot za zlato.

Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da se je cena BTC povzpela z $ 38, 200 v zgodnjih urah trgovanja v četrtek do visoko nad $ 37, 401 do poldneva, preden so ga znižali na najnižjih $ 37, 365, ker so medvedi prevzeli nadzor nad trgom.

BTC / USDT 4- urni grafikon. Vir: TradingView

Poveča se dotok na promptne borze

En signal pod pogojem, da bo junija znižanje cen Bitcoina 17 so se povečali prilivi na promptne borze, zaradi česar so nekateri analitiki špekulirali, da trgovci, ki niso uspeli unovčiti v bližini visokega izkoriščajo nižje vzpone, da zaklenejo dobiček.

# Bitcoin tukaj lahko vidite precej kontrast med nedavnimi prilivi na promptne borze v primerjavi z borzami izvedenih finančnih instrumentov. Pred kratkim se je veliko povečalo. Ena od teorij je, da imetniki točk, ki niso prodali vrha, izkoristijo priložnost, da se spustijo na nižji vrh. pic.twitter.com/6SOI2uXHk8

— Tempting Beef (@tempting_beef) junij 17, 2021

Ko se je prodaja razširila, se je neto pretok BTC na borzah opazno povečal in ta prodajni pritisk je skupaj s pomanjkanjem kupcev dip ohranil Bitcoin pripeti pod $ 34, 000.

Bitcoin vse izmenjava netflow. Vir: CryptoQuant

Medtem ko nedavni prilivi BTC na borze kažejo na medvjedane kratkoročne obete, je treba omeniti tudi, da denarnice za kitove med 100 BTC in 10, BTC je dejansko povečal svoj delež za 90, BTC v preteklosti 25) dni, kar kaže na bolj pozitivne dolgoročne obete.

Povezano: Biki želijo pridobiti $ 40 K pred petkovim $ 520 M BTC opcije potečejo

Odprto zanimanje za BTC opcije narašča

Še en vir za boljši pregled nad tem, kako sredstva so razporejeni na celotnem trgu in išče odprto zanimanje za možnosti BTC in Ether (ETH).

Po navedbah Delphi Digital, „odprto zanimanje za opcije BTC in ETH upada od sredine maja“, v zadnjem času pa se je nekoliko povečalo zanimanje za odprti interes za BTC. Ta številka za Ether ostaja nespremenjena, “kar pomeni, da se trgovci poskušajo namestiti za BTC potezo.”

Sprememba odprtih obresti za možnosti BTC in ETH. Vir: Delphi Digital

Delphi Digital je še dejal, da so nedavne cenovne akcije za Bitcoin in zlato oživile razprave o zmožnosti vsakega od njih, da deluje kot “varno zavetje”, pri čemer vlagatelji vse bolj vidijo zlato kot glavno varovanje pred inflacijo, kar pomeni, da “naraščajoča inflacija lahko negativno vpliva na razpoloženje BTC.”

BTC v primerjavi z odstopanjem cene zlata. Vir: Delphi Digital

Glede na to, da sta se oba sredstva negativno odzvala na komentarje Powella, obstaja verjetnost, da bo korelacija med BTC in zlatom v

bi lahko privedel do oživitve pripovedi, da se je BTC razvil v varno zavetje.

Altcoins izgubijo paro

Skupni trg altcoinov se je junija zmanjšal 17, saj je pomanjkanje optimizma močno težilo večino žetonov.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 360

Pomembne izjeme od stagnacije trga vključujejo 34% povečanje za omrežje XinFin (XDC) po partnerstvu s podjetjem Flare Finance in a 32% povečanje za NuCyper (NU), ki je imel koristi od nedavne združitve s projektom Keep za oblikovanje Keanu DAO.

Kot je razvidno iz spodnjega grafa, je napovedano združitev med NuCyper in Keep junija junija prevzela storitev NewsQuake ™ pri Cointelegraph Markets Pro 15, čemur je sledilo zvišanje ocene VORTECS ™ na visoko 74 junija 10, okoli 09 ur pred pridobitvijo altcoina 41%.

Ocena VORTECS ™ (zelena) v primerjavi z novo ceno. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Splošna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 1 USD. 568 bilijonov in stopnja prevlade Bitcoina je 45. 1%.

Mnenja in mnenja izraženi tukaj so izključno avtorjevi in ​​ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments