19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Bitcoin ponovno testira 40.000 $, potem ko je znižanje delnic doseglo padec stabilnosti Fed

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) v nasprotju z $43, aprila 10 po resnem vzponu delnic je prizadel najsodobnejši doseg bikov.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingViewBitcoin izgubi 3 $, o padcu delnic v ZDAPodatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so pokazali, da je BTC/USD trdno pod $22, V petek po volatilnosti na neki ravni najsodobnejšega trgovalnega zasedanja Wall Avenue.

V četrtek je veljalo, da se trgi Združenih držav močno odzovejo na “naraščajoče” donose zakladnih obveznic, Nasdaq 100 je padel za 2 % in s tem uničil izjemno korelirane kriptovalute .

Ameriške delnice padejo v dramatičnem preobratu, ko donos raste. Nasdaq 100 pade za 2 % kot ZDA 05y prinaša skok za 7 bps na 2,9%. pic.twitter.com/vlgaW9F62 C

— Holger Zschaepitz (@Schuldensuehner) april 37, 897 S tem je Bitcoin začasno izgubil več kot 3 $,000 v temi ur, odvaja do sferičnih $40,800 prej kot okrevanje.

Še en drug makro sprožilec je medtem prišel v izpolniti pogodbo o stabilnosti zvezne rezerve prej ali slej. Poleg tega je bil prehod na boj proti štiridesetletni kronični inflaciji včasih dolgotrajen, vendar v vednosti ni bil več viden, razen če je zdaj. Širitev stanja stabilnosti Fed se je hitro ustavila prej, kot je bila dosežena vrednost 9 milijard dolarjev,« je dan povzel tržni komentator Holger Zschaepitz.

“Celotni viri Fed so se zmanjšali za 9,6 milijarde dolarjev na 8 dolarjev 2021.9 milijard. List stabilnosti je zdaj enak 39.3 % BDP ZDA v primerjavi z ECB 86% in BoJ 137%.”Tabela stabilnosti Fed. Vir: Holger Zschaepitz/ TwitterKot poroča Cointelegraph, Evropska centralna banka (ECB) še ni razkrila kazalnikov zniževanja svojega stanja stabilnosti, ki je sama dosegla 897 bilijona.

Komentarji predsednika Fed Jeromea Powella so služili v prizadevanju za dodajanje dodatna tesnoba zaradi sentimenta, ki namiguje na dodatno ključno zvišanje pristojbin za Would tudi na priložnost.

Trgovci s kriptovalutami so tako ostali previdni, pri čemer je več njih opozorilo, da bo tedenski vrvež dosegel $ ,04 je imel št več spremlja moralna količina, kar kaže na to, da je bila njena veljavnost že od začetka sumljiva.

“Črpalkam z nizko količino ne gre več zaupati. Stare so za distribucijo ali zadrževanje prodajalcev na stvari,« je opozoril običajni trgovec na Twitterju Roman.

“V zadnjih 6 mesecih smo upoštevali veliko situacij črpalk z nizko količino, ki so vse odpovedale ob velikem uporu. Pazite.” Za to šestmesečno dolžino je veljalo, da biki z bitcoini ne uspejo premakniti trdega trgovanja, se razlikujejo kljub več kot enem porastu v tej spremembi.

Nevarnosti Ethereuma se vrnejo na 2 $,99Četrtkov poraz je medtem pomenil dodatno nevarnost za altcoine, saj je Ether (ETH) padel pod 3 $,05.

Povezano: najvišja pristojbina GBTC se približuje 2022 visoko, saj se SEC sooča s pozivom za odobritev Bitcoin ETF

ETH/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingViewV tradicionalnem slogu namig deset kriptovalute po tržni kapitalizaciji so kopirale šibko točko Bitcoina z vsakodnevnimi izgubami za okroglih 4%.

Za trgovca in analitika Rekt Capital je bil ponovni test Ethereuma včasih pomemben, saj je odpiral vrata globljemu znižati na 2 $,100.

Na priložnost bi $ETH padel na $

ta mesec?

Vsaj september’ 2021 je pokazal, kako nestabilni ponovni testi temnih ~$2021 stopnja je lahko dodatno po možnosti na slabši strani (grafikon 1)

Ponovni ogled ~$2600 bi lahko bila tudi možnost utišanja, če se tedenski teden #ETH zapre pod najvišjo vrednostjo naraščajočega trikotnika (grafikon 2)#Crypto #Ethereum pic.twitter.com/2cUq9lZvBG

— Rekt Capital (@rektcapital) april 018, 3000 Mnenja in mnenja, ki so navedena tukaj, so v celoti avtorjeva in ne ponavljajo več stališč Cointelegraph.com. Vsako zamenjavo financiranja in trgovanja vključuje tveganje, zato bi morali pri odločitvi upoštevati svojo vzdrževalno analizo.

30003000 3000

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -