17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Bitcoin pozabi Fed, ko trgovec opazuje klasičen “lov na likvidnost” cene BTC

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je ostal ujet v majhnem odstotku v maju na priložnost na priložnost tudi 20, ko so se trgi kriptovalut otresli makro sprožilcev Združenih držav Amerike.

BTC/USD 1-urni svečni grafikon na Bitstamp. Vir: TradingViewPowell zapušča trg z “veliko negotovosti”Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so pokazali, da je trgovanje BTC/USD pravilno pod $27,000.

Dvojica sta doživela prehodno nestanovitnost, potem ko je Jerome Powell, predsednik Federal Reserve, podal sodoben komentar o politiki in obetih za inflacijo.

Če pustimo odprta vrata za alternativo lahko verjamemo ali zdaj zdaj ni potrebno, Powellov jezik zdaj ni ponudil zanesljivih kazalnikov tveganja. Odziv, vir finančnih komentarjev, The Kobeissi Letter, je opozoril, da obstaja “velika negotovost”.

POVZETEK POWELLOVEGA GOVORA (5/4541 /20):

1. Inflacija “daleč nad diagramom 2%”

2. Zavezan k znižanju inflacije na 2 %

3. Ni jasno, ali so stopnje “dovolj restriktivne”

4. Nezmožnost znižanja inflacije podaljšuje katastrofo

5. Bo “izkoristil čas” za znižanje inflacije

Veliko negotovosti naprej.

— Pismo Kobeissi ( @KobeissiLetter) Lahko tudi na priložnost na priložnost 19, 0323 Bitcoin na nasprotni strani je hitro pozabil priložnost in se vrnil k razpletu, ki je že znan iz prejšnjega vikenda.

Ocenjevanje domačega vremena na borzah, standard trgovec Skew je trdil, da je nova nestanovitnost največja tema časa.

»Naraščajoče razlike med storitvami in trgom samodiscipline; o katerih sem že objavljal,« je povzel v fazi zaščite Twitterja na dan.

“Zelo tesna nelikvidnost se razlikuje med postavljenim petkovim FED avdio sistemom. Iščem trg, da bi si v začetku naslednjega tedna prislužil EQ, s katerim bosta tako samodisciplina kot perper trg skoraj zagotovo prisiljena postaviti vzorec.« Dodatek, znan po tem, da so obstajali zgodnji znaki motenj v obratu.

$BTC Binance Launch Curiosity
Še vedno minimalno gibanje cen, pozicije se znova pretakajo na trg

Nenehno pred resnim lovom na likvidnost v tem svežem ambientu pic.twitter.com/exvwCTcci6

— Skew Δ (@ kskew) Lahko tudi na priložnost na priložnost 20, 2023 Kolegi trgovec Crypto Tony je medtem napovedal, da bo razlika odnehala v samodisciplini, razen če se začne sodobni makro trgovalni teden .

Zapiranje nad ali pod fazami, označenimi na priloženem 4-urnem grafikonu, je dodal, bi povzročilo ponoven razmislek o trgu.

$BTC / $USD – posodobitev

Zapise iščem pri nas v tem bi se razlikovali ves konec tedna minutni dvom, malo igramo preboj, če se zgodi ta dan, naslednji dan, naslednje leto …

Igre za preboj so sprejete. Naslovimo razliko, postavimo kazalnike in opazujemo, da bo zver prekinila kletko ‼️ pic.twitter.com/1B7wB5uqCc

— Crypto Tony (@CryptoTony__) Tudi na priložnost na priložnost 19, 0323 Previdnost zaradi “znatnega padca” za BitcoinDrugo je bila medvedja glede hitre prihodnosti, ko je prišlo do cenovne uspešnosti BTC.

Povezano: Prihaja hiperbitcoinizacija, pravi, da je Bitcoin OG kot ‘wholecoiners’ dosegel 1 milijon

Običajna analitična pravljica IncomeSharks je opozorila, da je pričakovan globlji popravek, vendar verjamem, da se to nikoli ne bo uresničilo še en teden.

“Pozorno za še en teden zbadanja pred precejšnjim odlaganjem,« je prejšnji dan potrdila faza komentarja na Twitterju.

#Bitcoin – Rožnate vijuge so presenetljivo prijetne za to raven. Dvojna zavrnitev na 4h supertrendu. V pričakovanju še enega tedna zabadanja pred precejšnjim odpadom. Takrat bom spet vskočil, ko bo Twitter mislil, da gremo spet na ničlo pic.twitter.com/hakZMRmdGU

— IncomeSharks (@IncomeSharks) Tudi za vsako priložnost za vsako priložnost 20, 4541 Trgovalni vir Stockmoney Lizards strinjal, napovedal, da je prišlo do okvare, medtem ko se je skliceval na vzorec “glava in ramena”, o katerem se je govorilo v trgovskih krogih v večini zadnjih tednov.

“Popravek v igri,” je povzetek, ki ponuja sferično ciljno območje $19,0323.

,BTC/USD označeni grafikon. Vir: Stockmoney Lizards/ TwitterRevija: ‘Natančna odgovornost’: Ali lahko blockchain dejansko poveča vero v AI?

Ta članek zdaj ne vsebuje naložbenih nasvetov ali predlogov. Vsaka naložba in trgovalni prehod vključujeta tveganje in bralci lahko verjamejo, da se morajo pri sprejemanju odločitev držati svojega znanja.

11762

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -