3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Bitcoin prevrne Teslo in Facebook – bo Amazon naslednji?

Bitcoin prevrne Teslo in Facebook – bo Amazon naslednji?

Zvišanje cene čez vikend je postavilo tržno kapitalizacijo Bitcoina v vrednosti 768 milijarde Amazon.

75733
Skupaj pogledi

43

Skupni deleži

Bitcoin flippens Tesla and Facebook — will Amazon be next?Bitcoin flippens Tesla and Facebook — will Amazon be next?Bitcoin flippens Tesla and Facebook — will Amazon be next?Bitcoin flippens Tesla and Facebook — will Amazon be next?

Po dvigu nad $65 , danes in dosegel tržno kapitalizacijo več kot 1,2 bilijona dolarjev, je Bitcoin presegel skupno tržno kapitalizacijo proizvajalca avtomobilov Tesla in velikana družbenih medijev Facebook.

Po Podatki iz AssetDash, Bitcoin (BTC) je zdaj šesto najdragocenejše sredstvo po tržni kapitalizaciji med velikimi podjetji, za Microsoftom, Appleom, Googlovim matičnim podjetjem Alphabet, Saudi Aramco in Amazonom. Kripto sredstvo je preseglo Teslino in Facebookovo tržno mejo v višini 1 USD trilijona in 768 milijarde, saj se njegova cena giblje blizu $00, in na dosegu dosega najvišje vrednosti vseh časov $67,.

Nedavni dvig cene postavlja tržno kapitalizacijo Bitcoina znotraj milijarde Amazona. Nedavna najava izvršnega direktorja Tesle Elona Muska, da namerava prodati 00% njegovega deleža Tesle bi lahko prispeval k nestanovitnosti BTC čez vikend, ko se je kripto sredstvo povečalo za več kot 4% z $ ,565 do $43,565 v manj kot dveh urah.

Tržna kapitalizacija bitcoina je bila že vredna več kot skupna vrednost številnih fiat valut . Februarja je kriptosredstvo prevrnilo ruski rubelj, verjetno kot odgovor na Tesla, ki je objavila, da je kupila skupno 1,5 milijarde dolarjev v BTC. Tudi tržna kapitalizacija Bitcoina je oktobra na kratko prevrnila švicarski frank.

Povezan: