17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Bitcoin pritrjujejo skokovi, vendar meritve izvedenih finančnih instrumentov odražajo pravičen sentiment izobraženega prodajalca

- Advertisement -

Ko je Bitcoin (BTC) na koncu izbruhnil iz $43, odpor marca 24, trgovci so se hitro obesili, da bi ustvarili, da je bila medvedja vrsta nekoč že zdavnaj mimo za trdne. Tudi zato, ker je vrednost dosegla popolno raven v 80 dneh, meritve izvedenih finančnih instrumentov in azijski Tether najvišji naboj nenavdušeni prikaz prikriva pomanjkanje bikovskega sentimenta.

Medtem ko se bodo analitiki borili, da bi prišli do odločitve o povečanju utemeljitve za skromnih 5,8 % 24-urno kopičenje, ki je dvignilo Bitcoin nad $ ,500, nenavdušeni moramo zgodbo za vsakodnevno 3,8-odstotno zmerno volatilnost.

Za priložnost, v zadnjem 12 mesecih, je BTC predstavljal vsakodnevno nihanje, povišano za 5,8 % v primerov, od negativnih 14.4 % na Verjetno bi 19, do a 12.6 % dodaj izboljšaj februarja 12.

Razvijanje bitcoina je povečalo kapitalizacijo širšega trga kriptovalut 12.3 % v zadnjem tednu in dosegel 2,2 bilijona dolarjev. Zanimivo je, da je Bitcoin pridobljen 15.7 % in eter (ETH) 14.8 %, sorazmerno mogočnih v koraku z zmerno vrednostjo altcoina.

Zbrano, se ne ujemajo z altcoinom sledil je shod. Pod so zmagovalci in poraženci med 74 najboljšimi kriptovalutami glede na tržno kapitalizacijo .

Tedenski zmagovalci in poraženci med ubitimi 74 kovanci. Vir: NomicsZilliqa (ZIL) je objavila partnerstvo s ponudnikom sredstev za infrastrukturo Ramp, in pričakuje se, da bo odprl svoj metaverse projekt Metapolis, ki je pripravljen za gradnjo na neresničnem igralnem motorju, enakem 3D know-howu s pomočjo Fortnite in PlayerUnkown’s Battlegrounds ali PUBG.

Pritrditev zanke (LRC) se je povečala za 51% potem ko je prihajajoči trg NFT GameStop marca povezal skupnost Loopring 19 in Axie Infinity (AXS) sta se zbrala 41%, ker je ekipa delavcev začrtala načrte, da bo korak za korakom prilagodila zakladnico projekta in prilagodila upravljanje.

Pričakuje se, da bo Axie odprl igro Origin v naslednjih nekaj tednih, ki vključuje prenovljeno zgodbo in dodajanje razburljivih kart za vidike zeva in ušesnega telesa.

Zgornja bremenitev tetherja pomeni prejšnje maloprodajno vprašanje Zgornja bremenitev OKX Tether (USDT) je zanesljiv merilnik večinoma popolnoma maloprodajni prodajalec s sedežem na Kitajskem zahteva kriptovalute. Meri prilagoditev med kitajskimi posli, ki temeljijo na večinoma v celoti USDT iz anket v raziskavo, in strokovnim ameriškim dolarjem forex.

Pretirano iskanje povpraševanja ponavadi napenja zgornji kazalnik, ki je oblikovan, kar je 500%. Na strani spremembe je tržna ponudba Tether preplavljena v obdobju medvedjih trgov, kar povzroči 4-odstotno ali povišano znižano vrednost.

Tether (USDT) anketa-raziskava v primerjavi z USD/CNY. Vir: OKXTrenutno je vrh Tether dajatev znaša 99.9%, kar je prav. Tako podatki kažejo, da se maloprodajno povpraševanje ne odloča več kljub izboljšanju vrednosti, kar je čudno razmišljanje, da je skupna kapitalizacija kriptovalute poskočila 12.3%.

Stopnje financiranja prikazujejo prikrivanje neodločenih trgovcev Večne pogodbe, imenovane tudi inverzne zamenjave, visijo vgrajeno bremenitev, ki se pogosto zaračunava vsakih osem ur. Večne terminske pogodbe so prednostni izpeljani finančni instrumenti maloprodajnih trgovcev, ker njihova vezava v celoti sledi dolgo uveljavljenim lokacijskim trgom.

Borze uporabljajo to ceno, da zaščitijo daleč od neravnovesij verjetnosti menjave. Določen strošek financiranja pomeni, da dolgovi (vlagatelji) zahtevajo več finančnega vzvoda. Vendar pa pride do obratnega izraza, ko kratke hlače (prodajalci) zahtevajo dodaten finančni vzvod, zaradi česar je strošek financiranja negativen.

Tedenski zmagovalci in poraženci med ubijanjem 51 kovanci. Vir: NomicsPokukajte, kako se je nabralo sedem dni strošek financiranja je v večini pogojev brez dogodkov. To znanje pomeni uravnoteženo povpraševanje o finančnem vzvodu med dolgimi (vlagatelji) in prodajalci (kratkimi).

Ali bomo sprejeli, Solanin (SOL) je določil 0.20 % tedenska bremenitev je enaka 0,8 % iz meseca v mesec , ki ni več breme za trgovce, ki gradijo terminske pozicije. Najpogosteje, ko pride do neravnovesja, ki ga lahko pripišemo pretiranemu optimizmu, lahko ta bremenitev preseže 5% mesečno.

Nekateri bi morda zamrmljali, da se prihranek Bitcoin dvigne nad , včasih je bilo žebelj v krsto za medveda, ker je kriptovaluta izkazovala energijo za obdobje svetovne makroekonomske negotovosti.

Zaenkrat ni več nobenih znakov bikovstva azijskih trgovcev na drobno, merjeno po najvišji ceni CNY Tether in ni znakov napetosti zaradi dolga finančnega vzvoda (vlagateljev) na terminskih trgih. Kakšna spretnost te resnice, je celoten sentiment kripto trga pravičen.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjevi in ​​ne dosegajo več v bistvu odražajo poglede Cointelegrapha. Vsak prenos financiranja in trgovanja vključuje verjetnost. Morda boste morda obesili, da opravite pregled, ko se odločate.

8879

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -